Vinkkejä

Suunto M2

(Nosto vanhasta blogista :))

Tuossa n. kuukausi sitten sain kutsun Akulta Suunnon terveysbloggaajatapahtumaan. Ikävä kyllä asun lievästi ilmaistuna kaukana Helsingistä, eli paikan päälle en päässyt, mutta kuitenkin sain kunnian testata Suunnon sykemittaria ja sain jopa valita, että millaisen haluan :D No, siinäpä sitä tein Suunnon –kotisivuilta löytyvän testin ja se ehdotti minulle M4:sta. Sitten vertailin eri sykemittareita, ja lopulta päätin, että vaikka M4 olisi mahtavan monipuolinen laite, niin ihan niin monipuoliselle minulla ei vielä tarvetta ole. :)
En ole aiemmin sykemittareiden kanssa urheillut, eli siksikin päätin ottaa testaukseen simppelin ja yksinkertaisen laitteen, jossa on oikeasti tarvitsemani ominaisuudet. Lisäksi tämä vielä äärimmäisen hyvän värinen. Eli pinkki. Mätsää hyvin puhelimeni, uuden talvitakkini ja tulevan miniläppärini kanssa.
helmi11 003
Salama hieman vääristää värejä, nämä ovat luonnossa lähes täsmälleen saman värisiä vehkeitä. :) Nätti ulkoasu on ainakin minulle tärkeää ja tuollainen tyttömäinen ja hieman “lelumainenkin” ulkonäkö ei haittaa lainkaan, sillä se sopii muuhun tyyliini hyvin.
Suunto M2:sen ominaisuudet ovat seuraavat:
– Reaaliaikainen sykkeen ja kalorikulutuksen seuranta
– Laite huomioi kolme eri sykealuetta ja vaihtelee niiden välillä reaaliajassa. Eli lenkkeillessä laite piipittää jos syke nousee/laskee liikaa halutun sykerajan yli. Esim. jos haluan treenata sykealueella 2, eli kehittää kestävyyskuntoani, niin silloin tiedän kuinka kovaa pitää suihkia menemään.
M4:sta ja M5:sta olisi löytynyt kaikkia hienoja kuntotestejä ja treeniohjelmia jne. mutta pahoinpa pelkään, että olisivat jääneet vähälle käytölle minun kohdallani. :) Tämä mittari siis sisältää sen, minkä minä kuntoilijana tarvitsen ja hallitsen ja voinkin suositella lämpimästi kaikille peruskuntoilijoille.
Plussat ja miinukset
+ Sykemittarin se rinnan alta kulkeva osa (osaan termit :D) on todella huomaamaton, eli ei hirveästi erotu treenivaatteiden alta eikä myöskään paina OLLENKAAN! Muutaman kerran äidin sykemittaria olen kokeillut ja se on tuntunut ikävästi hengittäessä, mutta tämän olemassa olon unohdin ihan totaalisesti pari kertaa treenin jälkeen ja huomasin sen vasta illalla suihkuun mennessä. :P
+ Näyttö on iso ja siitä saa selvää nopeallakin vilkaisulla.
+ Käyttö on todella helppoa.
+ Suomenkielinen
+ Tsemppaa ja motivoi niin maan perkheleesti :D
– Näyttövaloa ei ole, eli pimeään aikaan saattaa olla hankalaa tiirailla mitä mittari näyttää. Toisaalta meikä ei oikeastaan koskaan pahemmin liiku pimeässä niin ei ole ongelma minulle. :D
ISO KIITOS AKULLE JA SUUNNOLLE!! :) En blogia aloittaessani olisi koskaan uskonut, että muut kuin muotibloggaajat saavat kokea jotain näin siistiä. :) Ja ehkäpä sama tai eri taho järjestää joskus toistekin vastaavia tapahtumia, niin voisin yrittää paikallekin päästä jos aikataulut ja rahatilanne antavat myöten.
P.S. Oli todella mukavaa huomata, että kun kävelen yliopistolle (n. 30-40min) niin kulutan 270-344 kcal riippuen reitistä. :D Tosiaankin nakkaan autoni mäkeen ja käytän koulumatkat hyödykseni!

2 thoughts on “Suunto M2

  1. Oliko se sinun blogissasi jossa oli ilmoitus että etsitään testaajia jollekin tollaselle laitteelle?:D Joskus aikoja sitten.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.