Kuvia · Suunnitelmia · Vaatteet

Iso WUHUU

Eilen oli vuoden viimeinen päivä, mutta samalla myös ns. tavoitteellisen kuntoiluni ensimmäinen päivä. Päätin jo aamusta mennä salille jo eilen, vaikka tiesinkin, että päivän aikana tulee hieman herkuteltua, kuten tulikin. Juustonaksut <3 nomnomnom. 
Jos joku ei ole vielä tietoinen, niin olen jossain mielessä allerginen maidolle. Turpoan kuin tamponi aina maitotuotteiden käyttämisen jälkeen, minkä vuoksi sellainen asia kuin juustonaksut pääsevät suuhuni kerran parissa vuodessa, ja siitä pitää tietenkin ottaa kaikki irti :D 
Vaikea muuten vieläkään tajuta sitä, että joulukonvehtien lisäksi en ole syönyt lainkaan maidollista suklaata tässä kuussa?!? En ymmärrä, mihin se herkkuhimo katosi aivan yllättäen, mutta toivottavasti pysyykin poissa. Mutta ehkä raatailen maidottomuudesta joskus ihan omassa postauksessaan ja menen nyt itse asiaan.
uuvee 001 Tättädätäädädää!
Lokakuussa äitini sanoi  minulle, etten varmasti mahdu vanhojen mekkooni. Luonnollisesti väitin vastaan ja vietinkin sen jälkeen kymmenisen minuuttia yrittäen kiskoa vetoketjua kiinni. Siinä vaiheessa viimeistään tajusin, että nyt on oikeasti pistettävä joku kuri päälle, sillä vaikka painoni on heilahdellut siinä 10 kg sisällä, niin aina kuitenkin vaatekoko on pysynyt suhteellisen samana (siis päälle menevyydessä, ei välttämättä istuvuudessa).

Päätin, että vuoden 2012 aikana mahdun tuohon mekkoon. Ja eilen mahduin! Ja vieläpä makaronilaatikon ahmisen jälkeen! Kyllähän meikän kainalot yrittävät ängetä puvusta ulos haukkaamaan happea ja kireähän tuo on kuin Gustafsbergin takareidet, mutta kiinni se meni! Kuukausi pari eteenpäin tästä ja toivottavasti kainaloläskit olisivat kaikonneet. Ja tissit myös, ikävä kyllä. 

Sivupalkkiin muuten pistin ylös jonkinlaisen painotavoitteen. Viitisen kiloa olisi tarkoitus karistaa, mutta toisaalta taas mieluummin keskityn sentteihin, koska painohan minulla ensimmäisenä lähtee rintamuksesta ja olen nyt niin tykästynyt näihin BC-boobseihini, että paluu AB-sarjaan ei kuulosta kiinnostavalle. Voiko timmiytyä ilman, että rasva lähtee rinnoista? Tuskin. Valintoja, valintoja.

No, viiden kilon tiputukseen tähdätään ja sen jälkeen katsotaan mitä tehdään.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.