Kalorit · Ruokavalio

Syömisen vaikeus

Huom. Lisäsin Hikinkun Blogilistaan, eli sitäkin kautta voi seurailla halutessaan :)

Eilen yllätyin, kun listasin illalla syömiseni kiloklubiin. 967 kcal!! Herranen aika, oisko siinä tuhat kaloria liian vähän melkeinpä, etenkin kun päivän aikana kulutin miltei 900kcal liikkumalla. Tuo minulla on ollut ennenkin ongelmana, että huomaamattani syön pitkiäkin aikoja aivan luvattoman vähän. Todennäköisesti se on osa syynä siihen, minkä vuoksi joskus taas syön ihan järkyttävät määrät ruokaa. Lisäksi ehkä tälle vähäruokaiselle tavalleni kuuluu kiitoskin siitä, etten ole tätä paksummaksi mennyt, kun välillä tulee sitten oltua ihan kunnolla miinuksilla.

Mutta tuollainen peli ei vetele lain, ja tänään kirjasin syömiseni aamusta asti tunnon tarkasti ylös kiloklubiin ja söin todella lihaisan ja tukevan lounaspäivällisenkin, että kalorit tulee varmasti kasaan. Ja hyvä vaan, sillä tänään liikuin 940kilokalorin edestä.

Kiloklubin mukaan tänään tuli syötyä 1794kcal, ja proteiinia 105grammaa. Pyrin syömään päivittäin proteiinia yli sata grammaa, eilen ne jäivät säälittävään 60grammaan :P Maitoallergia ei ainakaan helpota protskun saantia, sillä rahkat ja raejuustot olisivat niin helppo tapa syödä proteiinilähteitä monipuolisesti. Paljon mielekkäämpiä ja vaihtoehtorikkaampia kuin tonnikala ja kananmunanvalkuaiset, mutta sillä mennään mitä on annettu :D täytyy vaan syödä kunnolla lihaa ja opetella käyttämään papuja yms. ruuanlaitossa.

Otin tänään myös aloituskuvat. En ikävä kyllä julkaise niitä (ainakaan vielä) koska teen tätä ihan omalla naamallani ja ymmärrätte varmaan, etten halua, että koko pitäjä näkee bikinivartaloni :D Kun muutos alkaa olla ilmiselvä, niin ehkä siinä vaiheessa voin harkita vertailukuvien esittämistä. Mittojakaan en ole muistanut vielä ottaa, joten nekin täytyy hoitaa ASAP. Olen ajatellut mittailupunnituspäiväksi maanantaita, sillä silloin varmistan sen, etten vedä viikonloppua plörinäksi. Muutoinkin maanantai on yleensä meikälle se rentoilupäivä. Minulla on silloin laulutunnit, minkä vuoksi en rasita kehoani millään sitä ennen ja jostain syystä tykkään laulutunnin jälkeen ostaa jotain hyvvää, eli se olkoon virallinen karkkipäiväni. Joujou.

Vieläkään ei oo ollu mitään herkkuhimoja! Ainoastaan desin söin punaherukkajäädykettä, missä ei ole nimeksikään kaloreita. Käsittämätöntä :D Ja onneksi tää tunne jatkuu hamaan tulevaisuuteen, se on päätetty.

3 thoughts on “Syömisen vaikeus

  1. Osaisitko neuvoa, miten saan blogini blogloviniin? Rekisteröidyin sinne, muttan löydä sieltä kohtaa mistä saa lisättyä sinne blogin:D

    Tykkää

    1. Moi! Sun tarttee vaan kirjoittaa siihen ylhäällä olevaan ”etsi blogeja”-kohtaan oman blogisi nimi, niin löydät sen sitä kautta :) ja jos ei löydy, niin voit sitten sieltä lisätä sen sinne.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.