Kuntosali · Viikkoyhteenveto

Loppuviikon saleilut ja viikko yhteenveto

3. päivä: Jalat II (TORSTAI)
Jalkojen koukistus 3×8/jalka (30kg)
Romanialainen maastaveto 3×8 (34kg)
Bulgarialainen kyykky 3×8/jalka (30kg)
1½ jalkaprässiä (jalat alhaalla) 3×8 (50kg)

Tämä jalkapäivä meni hieman paremmin kuin edellinen ainakin energian suhteen. Hiki virtasi ja paikat väsyivät, mutta en sentään joutunut alkaa vähentää painoja missään vaiheessa :D Nähtävästi edellisen päivän hyvin syöminen auttoi paljon. Harmi, että ensi viikolla täytyy käydä eri saleilla. Tekisi mieli melkein muuttaa takaisin Sodankylään ihan vain siksi, että täällä on niin hyvä kuntosali ja kohtuuhinnallakin vielä. Silmät järkytyksestä pullistuneina olen selannut Rovaniemen salitarjontaa ja etenkin hinnastoja, mutta nooo… Se on kuitenkin panostus itseen ja siksi rahat ei mene hukkaan, vaikka se lompakkoa kirpaiseekin.

4. päivä: Ylävartalo (LAUANTAI)
Soutu etunojassa 3×8 (9 kg)
Leveä penkkipunnerrus 3×8 (30kg)
1½ yhden käden soutu 3×8 (9,9,10kg)
Vipupunnerrus 3×8 (8kg)

Käsipäivä oli ihan jees. Jotenkin tylsistynyt olo ja välillä tauot sarjojen välillä meinasivat venähtää. Lisäksi ärsytti, että penkki oli kokoajan varattuna, minkä vuoksi jouduin lopulta tekemään penkkipunnerrukset steppilaudalla maaten pumppitangon avulla, mikä oli välillä aika tuskaista, kun tankoa joutui lepuuttamaan lonkkaluiden päällä ja muutenkin vierittämään pitkin vartaloa :D Ei vaan tuo 30kiloa vielä ole mitenkään helposti siirreltävissä, mutta eiköhän ne voimat tässä kasva ajan kanssa.

Näkyykö muilla muuten HeiaHeia-sivusto normaalisti?? Mulla se on monta päivää näkyny ihan valkiana vajakkina ja ärsyttää, etten voi sieltä ottaa esim. viikon liikunta yhteenvetoa tähän esille kun ne ei näy ja oon ollu kadehdittavan atleettinen viikon :D Ois ollu kiva graafisesti leuhottaa sillä, mutta ei sitte!

Maanantai: Aamulenkki, Crosstraining, Kuntosali, Venyttely, Tanssimista baarissa
Tiistai: Aamulenkki
Keskiviikko: JamBaila, Crosstraining, Kuntosali, Venyttely
Torstai:  Aamulenkki, Crosstraining, Kuntosali, Venyttely
Perjantai: Syvävenyttely
Lauantai: Crosstraining, Kuntosali, Venyttely
Sunnuntai: Aamulenkki, Keskivartalotreeni

Syömisten osalta on mennyt myös hyvin. Miinuksia tullut joka päivä ja herkuttelu on ollut minimaalista (siis jos UV:n juustonaksurakkautta ei lasketa) :D On yllättävän tuskasta saada täyteen päivittäin 1700kcal terveellisellä ruualla, mutta ainakaan ei ole ollut nälkää eikä mielitekoja. :) Huomenna aamusta sitten hyppään vaa’alle ja katson missä mennään, mutta eiköhän se tippunut ole, kun nesteet ja turvotukset lähteneet. Eka viikko on aina helpoin, sen jälkeen pitää hyväksyä se, ettei sitä voi eikä saa joka viikko tiputtaa kiloa, etenkin kun ylimääräistä painoa ei periaatteessa ole.

6 thoughts on “Loppuviikon saleilut ja viikko yhteenveto

 1. Täällä on ainakin pelannut Heiaheia ihan normaalisti, jopa parilla eri selaimella ja puhelimessakin :D On kyllä välillä viheliäinen palvelu, kun vaikka graafinen aktiivisuus näyttää pirun hyvältä, niin graafinen epäaktiivisuus näyttää monta kertaa pahemmalta. Pienenpieniä harmaita palloja…Tässä itsekin aloittelussa on jonkinmoinen tehdään-minusta-taas-se-urheilija-jollainen-tunnen-olevani -projekti (joskin olen antanut ruokavaliomuutosten suhteen itselleni armoa ensi viikkoon). Pituutta on puolta senttiä vaille samat kuin sinulla ja pudotettavaa tavoitepainoonkin samat 5kg ;) Innolla odotan niitä nesteidenlähtöhetkiäkin, tulee siitä kuitenkin sen verta hyvä fiilis!

  Tykkää

  1. Täällä se ei toimi millään koneella eikä selaimella. Ihme hommia :D saa kyl alkaa toimia, ku jäin siihen koukkuun just ja ärsyttää, etten voi hyödyntää sitä täysin :PMulla kans ruokavalion kans on ns. kevyt laskeutuminen, eli en nyt natseile liikaa hiilareiden laadusta ja rasvasta, vaan keskityn protskuun ja kaloreihin. Helpompi sit ku menee omaan kotiin ja pääsee itse kokkailemaan, niin alkaa kunnolla säätää ravintoarvojen kanssa :D

   Tykkää

 2. Toi on jotenkin aika perus että penkki on varattu.. Se on se mitä kaikki miehet tekee ja jotku tulee sinne salille tekemään pelkkää penkkiä ja vallottaa sen ties kuinka pitkäks aikaa. Haukkari on ainut mitä miehet tekee varmaan yhtä paljon (ellei enemmän) ku penkkiä, mut se ei haittaa ku se ei vallota mitään laitetta, eikä kyl haittais vaikka vallottaskin kun ei kuulu mun liikevalikoimaan..Aika hyvä tää nimi muuten, tajusin vasta ku kirjotin sen omaa urheilijablogiin (tuiskumariajarva.blogspot.com, laitoin et löysin sun kautta ton zuzkalight-sivuston) et sehän rimmaa ikisinkkuun ja on sen kannalta ihan suunniteltu nimi :)Ps. ikisinkku-blogi on huippu!

  Tykkää

  1. Joo, tänäänkin penkki oli puoli tuntia vain yhden ihmisen käytössä tuolla :P Onneksi ei ollut penkkipäivä. Toki vois käydä kysymässä, että voisko välissä tehdä itse oman sarjansa, mutta toisaalta kun toinen käyttää 100kg painona ja ite jotain kolmeakymppiä, niin ois ehkä vähän turhan vensklaamista :PHalusin, että blogien nimet rimmaa, niin hikikinkkuhan oli varsin sovelias amatööri-treenajan blogiin :D ja kiitoksia!Sulla on muuten lähes sama nimi kun meidän yläaste/lukion liikunnanopettajalla :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.