edistys · Kuntosali · Paino · Sodankylä

Down, down baby

Toivottavasti tää blogi nyt päivittyy bloggeriinkin :D Jos ei, niin huutakaa “nouuuuu”

Ensimmäisen viikon tiputus ei ollutkaan (ehkä onneksi) niin hurja, miltä välillä näytti, vaan varsin passeli! Nyt ollaan sitten
-500 grammaa kevyempiä, mitä olin viikko sitten, eli etenen kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti 8). Välillä paino näytti tippuneen jo puolitoista kiloa, mutta vika saattoi olla vaa’assa tai sitten syystä tai toisesta olen turvoksissa. Niin tai näin, niin olen varsin tyytyväinen. Olisi oikeastaan ollut kettumaisempaa lähteä tähän 2. viikkoon tietäen, että tiputusta tuskin tulee ollenkaan tai jos tulee, niin se ei tunnu miltään, jos nyt olisi paino hujahtanut hurjasti alaspäin.

Mittojahan mulla ei siis vielä ole otettuna, kun täällä ei ole mittanauhaa? Onneksi viime kuun mitat multa löytyykin kämpiltäni Rollosta ja niihin on sitten hyvä vertailla ensi viikolla, että missä mennään. Olin kuitenkin ennen joulua saanut tiputettua pahimmat 3kg pois ja mitat todennäköisesti aika samaa luokkaa kuin nyt tammikuun alussa oli. Samalla voisi asettaa hieman tavoitemittojakin, perinteisesti.

Toinen viikko saliohjelmaakin alkoi ja oli aika buu-meininkiä. Selkä esitti totisia vastaväitteitä jo ekassa liikkessä (smith-kyykky) ja valitti koko loppu treenin ajan. Toivottavasti tämä on vain ohi menevää, sillä vaikka hiki kyllä virtasi ja lihakset väsyivät, niin silti en saanut itsestäni kaikkea irti vittuilevan selkäni vuoksi. En tiedä sitten, että olenko treenannut joitain liikkeitä väärin, vai onko lauantain selkäpainotteinen reeni jumauttanut tuon, mutta pelkältä lihaskivulta se ei tuntunut. Etenkään kun kävellessä välillä kulki sellainen valloittava kipusäde selästä oikeaan pakaraan :P Voisi käydä hierojalla jos jatkossakin tuo meinaa vaivata ja ehkä varmuuden vuoksi vähentää kyykyssä ja prässissä painoja, sillä niissä se tuntui eniten.

JALKAPÄIVÄ I
Takakyykky (smith-laitteessa) 6×7/5/3/7/5/3 (70/75/80/70/75/80kg)
1 yhden jalan kyykky 4×10 (40kg)
1½ Jalkaprässi 3×6 (50kg)

Ekstra
Loitontajat 3×15 (60kg)
taljapotku 3×8 (12,5)

Smithissä tulee helposti itselläni ahnehdittuja liikaa painoa. Todennäköisesti hyvää tuntumaa olisin saanut jo 65kilolla, etenkin jos olisin hidastanut liikkeen suoritusta entisestään. Ensi maanantaina joudunkin tekemään takakyykyn vapailla painolla, eli kilomäärä luonnollisesti alenee varmaan 50kilon pintaan, mikä voi olla ihan hyväkin. Parempi pelata varman päälle ja muistaa reenata kunnolla koko selkää, että saisi sitä vahvemmaksi.
Taljapotkussa oli taas voimaton olo. Todennäköisesti edeltänyt treeni plus vikisevä selkä pakottivat pitämään kilot alhaisina :D Voisi tehdä potkut jonkun käsipäivän päätteeksi, niin saisi niistäkin kaiken irti. Nyt kun se oli lähinnä sellaista “Let me out of heeereee”-potkimista.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.