herkuttelu · Kalorit

Bloody muffins

Möh. Herkkupäivä! Aloitin päiväni katsomalla kolme tuntia telkkaria, minkä jälkeen energiataso tietenkin oli surkea ja itsehillintä myös, minkä vuoksi sorruin niihin suklaamuffinsseihin, joita olen vältellyt monta viikkoa :D Onneksi kuitenkin sain illan päälle itseäni niskasta kiinni ja kolasin yli tunnin pihaamme, jonne oli yön aikana satanut ihan kiitettävästi liikaa lunta. Kolaamisen jälkeen vielä lapioin palteilta valuneet lumet palteiden yli ja voi LUOJA! Kädet tärisee vieläkin! Palteethan täällä on metrin ja sitä korkeampia, eli ihan kunnolla on saanut taas vaihteeksi pukella.

Kiitän luojaa, ettei minun tarvitse kolata pihaa kuin ani harvoin. Toisaalta taas oma piha takaisi ihan pirun hyvän kuntoilun aina silloin tällöin (joskus liiankin usein), eli kaikella on puolensa. Kaloreita sykemittarin mukaan kului yli 600, eli muffinssit tuli pitkälti tuhottua. Victory!

Aiemmin niinä päivinä, jolloin itsekuri on matala ja tekee mieli mässäillä, olen yleensä vetänyt vaan ihan kunnolla kaikkea mahdollista kaksin käsin ja maannut sohvalla. Nyt opettelen ajatukseen, että herkuttelun ja kuntoilun voi yhdistää, herkuttelu ei ole synonyymi perseilylle ja ennen kaikkea: lipsahdukset eivät kaada kenenkään maailmaa.

Kaloreita kertyi n. 1900kcal, eli 1700kcal ylittyi. Ei onneksi pahasti. Protskujen määrä jäi liian alhaiseksi, mutta otetaan vahinko takaisin loppuviikosta :) Päivän liikuntoihin (lumityöt, venyttely, 20minsan vatsajumppailu) yhdistettyinä pääsen mukavasti miinuksille tänäänkin (peruskulutus kun yli 2000:n). Varsin onnistunut herkkupäivä siinä mielessä :D

Olen tosin onnellinen siitä, että huomenna pääsen omalle kämpilleni. Sieltä ei pakastimesta löydy IKINÄ mitään herkkuja :D

One thought on “Bloody muffins

  1. Pitääpä tämäkin laittaa blogilistalle :) Mitenhän tämän oman ahterini sais raahattua ees jonkunäköseen liikuntaan?! 2 kuukauden joululomailu kotikonnuilla ei ainakaan oo hyvää tehny :D Sunnuntaina takasi Rolloon, vois yrittää tällä kertaa saada aikaseksi mennä kokeilemaan kahvakuulaa Kunnon Paikkaan syksyllä tuli aina keksittyä parempaa tekemistä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.