Kuivakuppaus · Vinkkejä

Oodi kuivakuppaukselle ja pöpö-kammoa

Aamulla kävin viikon ensimmäisellä aamulenkillä (shame on me!! Pitää ryhdistäytyä tässä asiassa). Tarkoitus oli myös aloittaa 30 päivän Bodyrock- haaste, mutta päivän päälle alkoi iskeä niin nuhju ja viluinen olo, että aloin epäillä flunssan hyökänneen kimppuuni. Varmuuden vuoksi pidin sitten rennon päivän, söin terveellisesti (ihan liikaakin jo kasviksia) ja join lämmintä. Toivottavasti tämä wannabe-lenssu ei iskisi päälle kunnolla, vaan heräisin jo huomenna ihan virkkuna niin pääsisin tekemään viikon viimeisen salitreenin.

Olen aikaisemminkin kehunut täällä kuivakuppausta, ja pakko tehdä se uudelleen. Hetken aikaa alkoi tuntua jo siltä, että olen saavuttanut lakipisteen ja minun vaan tulee oppia elämään sen kanssa, että takareisistäni sitä jokanaisenrakastamaakuoppaihoa tulee löytymään aina ja ikuisesti. Sitä on ollut silloin kun olin kevyempi ja sitä on (ok, oli) edelleen. Varmasti terveelliset elämäntavat ja liikunta ovat myös auttaneet asiaa, mutta tässä yksi aamu katsoin pitkästä aikaa itseäni peilistä ilman rihman kiertämää ja hämmästys oli suuri, kun takaisin tuijotti varsin siloinen takareisi. Ja toinenkin!

Wauuu. Hämmentävää ajatella, että kohta voin vallan huoletta käyttää ihonvärisiä sukkahousuja minimekkojeni kanssa. Tai oikeastaan voisin käyttää niitä jo nyt. Pakko jatkaa samaa rataa ja kupata entistä kiihkeämmin, eihän sitä tiedä, jos tässä joskus vielä saavuttaisi täysin silkoisen ihon. :)

En usko, että PELKKÄ kuivakuppaus tekee ihmeitä jos samaan aikaan vetää scan-burgereita ja makaa päivät, mutta jos jollain on sinnikästä selluliittia oli elintavat millaiset hyvänsä, niin tämä voi auttaa. Voin rehellisesti sanoa, että olen sellutomampi nyt mitä olin 10 kg kevyempänä. Plus onhan noissa sekin etu, että lihakset eivät mene niin tuhannen jumiin saleilun jälkeen.

Kuivakuppauskuppeja myydään esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalossa. (TD) Suosittelen nimenomaan näitä silikonisia, sillä ne kestävät kauemmin ja hinta on vain muutaman euron kumisia kalliimpia. Ja liukkarina itse käytän kookosöljyä, jota myydään mm. cittareissa ja luontaistuotekaupoissa :D

Päivän ruuat ovat olleet kohtuuttoman terveellisiä, vaikka tosin onnistuin paistamaan kanankoivet uunissa niin helevetin hyviksi, että söin ikävä kyllä nahatkin :P Muuten olen syönyt niin kasvispainotteisesti (lisukkeina vaan parsakaalia yms.) että kalorit eivät kuitenkaan paukkuneet yli. Täytyy jatkossa muistaa jättää koivet vähän vähemmän paahtuneiksi, niin se nahkakaan ei olisi niin herkullisen rapsakka. Nahallisessa ja uunissa paistetussa koivessa kun on yli 500 kaloria! Eilen tuli vedettyä hiilariähkyt (väsyneenä ei pitäisi ikinä syödä oikeastaan mitään…), mutta tänään sain onneksi ne pidettyä 70grammassa.

Kalorit: 1665kcal
Aamulenkin kulutus: –205kcal

Nyt iltaprotskuliinit naamaan ja venyttelemään. Peukut pystyyn, että herään aamuna täysin terveenä!

4 thoughts on “Oodi kuivakuppaukselle ja pöpö-kammoa

  1. Mulla on nyt vajaa viikon kuppailun jälkeen takaraivoon hiipiny pieni epäilys että mahdanko tehdä sen oikeen. Varsinkin reisien, öääh… sivuosa? Se missä on eniten löysää rasvaa :D sattuu ihan saakelisti, mutta vaikka sitä mitenpäin kääntäis ja vääntäis niin ei se pahemmin punottaa ala, tai kuumu tai mitä näitä nyt oli. Hartiat on kyllä huutanu hoosiannaa, en muista että ois koskaan ollu näin kevyt olo, yleensä ne kun on kroonisesti jumissa. Tosin pienenä miinuspuolena se, että näytän pitkäänjatkuneen ja kovakouraisen kotiväkivallan uhrilta… :D

    Tykkää

    1. Eri paikat kuumuu eri tahtia, ite oon huomannu, että takareisiin saan vähiten kuumentumista, etu- ja ulkoreidet taas kuumenee hyvinkin :D Ja joo, kädet väsyy. Eli ei se auta kuin vaan olla sinnikäs, vetää pitkiä vetoja ylhäältä alas, ympyräliikkeellä ja välillä vaikka ylös-alas-vetoja tehdä (ulkoreidet on ainoa paikka, joissa saa vetää myös alaspäin). Kannattaa myös kokeilla pienempää kuppia, kun niissä on enemmän imutehoa. Jos mustelmat on pahoja, niin huoletta voit pitää pari välipäivää, että ne ehtii parantua. Saattaa olla, että oot järkyttäny sun ulkoreidet pahanpäiväsesti, eli jahka ne nestejumit yms. lähtee kunnolla liikkeelle niin ne alkaa kuumuakin :DToivottavasti tästä on apua! :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.