edistys · mitat · Paino · Vaatteet

2. viikko ja vaattehia

Taas sama homma! Viikolla paino oli paljon alempana, mitä tänä aamuna :D jo eilen mietin, että mikä hiton nestepöhötys tässä on ja epäilin ja flunssan alkaneen. No, selvishän se sitten, että nainen on nainen ja naisella on aina hyvä syy turvota vähintään kerran kuukaudessa. Samalla selvisi se, miksi koko viikonlopun pyörin jossain itseinhon kourissa ja mietin, että minut on tarkoitettu elämään paksukaisena. Ja en siis edes ole paksukainen. Minulla oli vaan taas PMS, mutta koska en liikkunut ihmisten ilmoilla, niin en sitä niin selkeästi huomannut mitä aiemmin, jolloin jokaikinen vastaantulija ärsyttää.

NO, joka tapauksessa pudotusta tuli ja tulipa vielä ihan kiitettävästi :) Ehkä jopa parempi näin, että tietää, että paino on oikeasti jopa nykyistä alhaisempi, niin todennäköisesti myös ensi viikolla saan miinuksia kasaan. Mitä pidemmälle homma etenee niin sitä hitaammaksihan tämä käy ja nolla ja jopa plus-viikkojakin varmasti tulee, niin täytyy nyt vaan nauttia, eikä akkamaisesti valittaa siitä, etten ole vieläkään Victoria’s Secret –malli. Hirveän kärsimätön olen, tahtoisin olla jo maalissa!

Joka tapauksessa, viikon pudotus oli –700gr! Aika huikeaa itse asiassa, kun kuitenkin olen syönyt sen verta, ettei nälkä ole ollut kertaakaan ;) Yhteensä on tippunut jo 1,2kg ja toivottavasti tuosta edes pieni osuus olisi rasvaa.

Mitatkin sain otettua ja muutosta oli tapahtunut niissäkin verrattuna aikaan ennen joulua.

Rinnan päältä: +3cm (Tissien suunta ihan oikea, en valita)
Rinnan alta: 0cm (saisi pienentyä n. 5cm)
Vyötärö: 0cm (selittyy tällä turvotuksella, on ollut pienempikin, saisi pienentyä n. 7cm)
Jenkkikset: –3cm (Ja nimenomaan selkäpuolelta, tällä hetkellä mahani on pömppis)
Lantio:-1cm (Tältä on turha edes odottaa nopeaa pienentymistä. Saisi pienentyä n 3-5cm)
Reisi: –2cm (kumpikin siis. Marraskuusta nämä ovat pienentyneet jo viidellä sentillä. Saisivat kaventua vielä n. 4cm)
Pohje: –1cm (Saavat tehdä mitä lystää)

Kävin muuten ostamassa Kappahlista reenivaatteita, kun niitä sai 3 kahden hinnalla! Ihastuin jostain syystä suunnattomasti näihin multicolour-pöksyihin, mutta järki pisti ostamaan kuitenkin harmaat caprit. Niistä ja uusista neonkeltaisista sporttirintsikoistakin on kuva, mutta se edustakoon sarjaa “Ennen”-kuva, ja julkaisen sen vasta sitten, kun jonkunlainen “jälkeen”-kuva on otettu. Hyvä muuten ottaakin Ennen-kuva turvotusaikana aamupalan jälkeen, niin Jälkeen-kuvaan saa varmasti muutosta :D

 2013-01-14-434 Tuon pinkin lörttötopin ostin kolmanneksi tuotteeksi. Lupaan ottaa jossain vaiheessa hieman paremman kuvan näistä uusista kamppeistani, nyt piti päästä vaan esittelemään näitä räiskyviä pöksyjä, jotka jäivät kummittelemaan mieleeni. Oikiasti, kuinka paljon sais virtaa bodata koparat kuntoon kun ois tuollaiset trikoot jalassa? :D Pelkään pahoin, että nuo päätyvät kaappiini vielä joskus. Päätin, että seuraavan kerran saan ostaa treenikamppeita, kun vaaka näyttää –3kiloa. Miinus viiden kohdalla ostan sitten uudet salikengät räjähtäneiden valkoisten lenkkareitteni tilalle.

6 thoughts on “2. viikko ja vaattehia

    1. No munki on PAKKO saada nuo, enkä edes tajua MIKSI :D Ne vaan oli yllättävän mukavat päällä PLUS jostain syystä meikän persus näytti niissä paremmalta kuin noissa harmaissa, mitkä ostin :D Ja kiitos! :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.