inspiraatio · Kuntosali · Paino

I’m a survivor!

Puuh. Tällä viikolla olen käynyt salilla ti, ke, to ja pe, eli ei ihan maailman järkevimmin, mutta pakko mikä pakko. Huomenna valmistujaiset ja epäilen, etten sunnuntaina jaksa evääni liikauttaa. Maanantaisin on laulutunti ja niinä päivinä ei oikein kestä kauheasti bodailla jos haluaa, että ääni toimii kunnolla. Nyt kun on ekaa kertaa uusi ohjelma käyty läpi, niin rinta-hauis –päivä voisi sopia kyllä maanantaihinkin, sillä se ei ole liian killeri ja pitkä.

Tai no killeri ja killeri, aivan kun meikän kädet nousis enää minnekään :D Ojentajia treenatessa kahvakuulalla mulla katosi täysin kaikki voimat yhtäkkiä ja olin jo hätää kärsimässä, että miten hitossa saan sen painon pois enää niskani takaa. outo tunne! Mutta varmasti tuloksiakin tulee, kun vetää aivan äärirajoille itsensä.

Tänään jalkapäivänä testailin uusia liikkeitä. Etukyykyn jätän kyllä pois ohjelmasta, en vaan saa tehtyä sitä kunnolla oli kädet miten hyvänsä tangolla. Kokeilin myös yhden jalan kyykkyä, mutta oli varmaan ehkä liikaa painoa (säälittävät 30 kiloa :D) kun en päässyt syvälle ollenkaan, polvi heilui minne sattuu ja muutenkin oli vähän epävarmaa menoa. Taidan tehdä nyt vaan yhden jalan jalkaprässiä niin kauan, että lihakset vahvistuu tarpeeksi, että smith-laitteessakin yksijalkainen kyykistely alkaa sujua. Leveää takakyykkyä kokeilin kanssa ja se on kyllä uusi suosikkini. Askelkyykkyä en sattuneesta syystä enää pystynyt tekemään, etenkin kun olin tehnyt myös maastavetoja, takareisilaitetta, reiden loitontajia ja taljapotkuja. Joo, hiemanko on huomenna alakroppa juntturassa :P

Kaiken tuon lisäksi päätin tehdä myös Spotify-soittolistana minulla olevan intervallitreenin, joka koostuu juoksusta ja kävelystä. 3 min juoksua, 1 min kävelyä. Olin kuoleman kielissä ja jalat painoi kun synti, sukat oli surkeat ja hinkas polttojäljet päkiöihini ja päätä särki ja ahisti MUTTA tein sen! Viimeisen juoksubiisin aikana hoin mielessäni “Olen fintess-barbie, olen fitness-barbie” (joo, olen ehkä lukenut liikaa Anna Virmajoen –blogia) mutta tuo tsemppas niin paljon, että olisin jaksanut juosta jopa pidempään :) Ehdottomasti tämä intervalli tulee vedettyä ainakin kerran viikossa jatkossakin.


Anna Virmajoki (Kuva täältä)

Oikeasti. Minäki tahdon. Nyt heti. Muaaaah. No, hiljaa hyvä tulee. Kuhan olisin alkuun oman elämäni bikini-beibe kesällä :D

Ah. Aamupaino oli muuten tippunut –500gr maanantaina ;) eli yhteensä tippunut 3,5 kg. En tiedä vielä punnitsenko itseäni maanantaina, sillä huomisen ja sunnuntain syömingit kauhistuttaa niin paljon, että kannattaako sitä itseään masentaa :D Ehkä siis ensi viikon punnituspäivä voisi olla vaikka keskiviikko, niin ehtii nesteturvotus lähteä. Minulla muuten aika selkeä suunnitelma jo koko keväällä liittyen ruokaan/treeniin, täytynee avata niitä teillekin tässä joku kaunis päivä :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.