Yleinen

I’m alive!

Lyhyet kuulumiset:

* Viikonloppuna söin kuin monster truck! Kävin kyllä salilla ja lenkeillä kuuliaisesti, mutta valmistujaispäivänä ei turhia kaloreita laskeskella. Eikä seuraavana päivänä, jolloin syödään ylijääneitä herkkuja. Eikä sitä seuraavana päivänä, jolloin syödään herkut loppuun.

* Vaakaa olen vain katsonut kaukaa, en halua masentaa itseäni :D Uskon silti, että plussaa kyllä näkyy ensi maanantainakin sillä….

* Minulle asennettiin keskiviikkona kierukka ja e-kapseli revittiin kädestä irti. Alamaha on turvoksissa ja käden vuoksi liikkuminen ei oikein onnaa. Yritin tänään käydä aamulenkillä, mutta se kävelyn tuottama tärähtely aiheutti särkyä sekä mahaan että käteen :P pitää huomenna koittaa uudemman kerran :) Muuten olo ihan brilliant!

* Olen syönyt ihan järkevästi nyt, vaikkakin keskiviikkona lohdutin itseäni Scanburgerissa :P

* Nyt olen täydessä herkkulakossa pari viikkoa, että saan katkaistua tämän makeanhimon, joka on jäänyt vaivaamaan. Järkevä syöminen ja ruokien etukäteissuunnittelu auttaa, niin olenkin rustannut ylös jo mitä syön loppuviikon ja monelta. Huomaa kyllä, miten hienon rutiinin katkaiseminen meinaa vetää raiteiltaan, mutta pystyssä silti pysytään 8)

* Salille hirveä hinku! Pelkään kuitenkin, ettei vielä tällä viikolla ole sinne asiaa. Perskele.

3 thoughts on “I’m alive!

 1. Hei!Kiva saada sut tätäkin kautta takaisin! Tosiaan olen seurannut tätäkin blogia bloggerin kautta, ja nyt sinne oli tärähtänyt kaikki tämän vuoden tekstit.Tsemppiä sinne takaisin raiteille pääsemiseen koittelemusten jälkeen! Onneksi yksi viikko vähän huonompaa syömistä ja vähempää liikkumista ei vielä voi pilata koko kevättä (ja kesää). :)Itelläni oma muodonmuutos jäi myös viime vuonna kesken, koska nivuseen tuli vamma, joka oireilee edelleen vähän. Nyt olen kuitenkin saanut ohjelmat ja luvan fyssarilta, mitä saan nivusen kanssa tehdä, joten kesäkunto täältä tullaan!Hanna

  Tykkää

  1. Hei, kiitos kommentistasi! Ja totta, ei yksi huonompi viikko mitään pilaa, vaikka välillä tuntuukin siltä :) uudella innolla vaan tähän viikkoon, nyt kun pystyy taas liikkuakin :D Vammat on ikäviä, kun itsellä ainakin se liikumattomuus yleensä myös tekee sen,ettei tee mieli syödä fiksusti, mut ainaki hieman oon edistyny siinäkin asiassa verrattuna entiseen :)

   Tykkää

  2. Juu, sama täällä. Silloin kun liikkuu, niin tulee syötyäkin paremmin, kun taas liikkumattomuus.. noh.. näkyy puntarilla. Viime keväänähän kun diagnoosin vammaan sain, hain kaupasta suklaalevyn ja tyhjäsin pakastimen kaikista leivonnaisista, mitä sinne oli kertyny, ihan vaan helpotuksena fiiikseen. Se siitä kesäkunnosta silloin :D Nyt kuitenkin täysin uudenlainen draivi päällä taas!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.