edistys · mitat · Paino

Back in business!

Huh. Kahen viikon takaisesta on tullut miinusta –200 grammaa! Ei paljoa, mutta silti! Pelkäsin, että tulee plussaa, etenkin kun ottaa huomioon kuinka turvoksissa mun maha on tuon kierukan vuoksi edelleen. Eli edelleen suunta on oikea, ja nyt olen suunnitellut viikon ruokalistat ennakkoon. Ajattelin pitää tällä viikolla tiukemman viikon ja syödä 1300-1500 kcal per päivä, ja sen jälkeen palata siihen tuttuun 1700kilokaloriin. Tämä ratkaisu siksi, että viime viikolla en todellakaan syönyt mitenkään järkevästi (terkut Picnikin kana-mangopatongeille! Monikossa. Tänäänki tosin saatto mennä yksi) ja koska en pääse välttämättä treenaamaan tälläkään viikolla ihan entisillä tehoilla, niin pitää karsia sitten kaloreita hieman. :) Mutta täyteen sitä tulee tuostakin.

Tuntuu, että mun kohtu tajusi vasta eilen, että “saatana, tääl on jotain ylimäärästä!” ja yrittää nyt puristaa ihan tosissaan sitä kierukkaa pihalle. Eilen illasta oli välillä jo todella ikävä olo tila ja vuotoakin piisasi, mutta tänään aamun jälkeen homma taas rauhoittuu ja olo ihan ok. Mahakaan ei oo toiminut mitenkään normaalisti (menee vähän laidasta laitaan), mutta pitää nyt koittaa syödä kunnolla kuituja, että sekin tasoittuu. Luumupiltti on ystävä! :D

tumblr_mgdcm55PHh1riaqcoo1_500

Mitoissa tuon turvotuksen huomaa.

Rinnan päältä: +3cm / Pysyny samana. Jee!
Rinnan alta: 0cm / –2cm
Vyötärö: 0cm / sama kuin alussa, välissä ollut –4cm.
Jenkkikset: –3cm /+5 (PLUS VIISI! Ja siis just alamahan kohdalta. Huh huh)
Lantio:-1cm / –3cm
Reisi: –2cm / –3cm
Pohje: –1cm / pysyny samassa

Tuosta huomaa, että kroppa on muuten pienentynyt ja huomaan sen kyllä justiinsa rintsikkamakkaroista ja jalkojeni kiinteydestä, mutta maha on nyt aivan “valtava”. Nyt onkin sitten tiukka maitolakko päällä ja hiilareita ajattelin myös karsia ruokavaliostani. Toki se ei auta, jos kierukka-kivut jatkuu, mutta uskon, että kyllä ne tällä viikolla jo helpottaa lopullisesti, kun kuitenkin suurimman osan ajasta oon aivan kivuton. :)

Käsivarsikin parantunut todella hyvin! Tikit ovat edelleen paikoillaan, ettei ehkä uskalla hirveästi vielä hauiksia bodailla, mutta muuten tuskin tuottaa ongelmia. Siirrän vaan hauis-päivän loppuviikkoon niin ei nekään jää huomiotta. Huomenna ajattelin tehdä selkää ja hartioiden takaosaa ja pari spesifiä pherse-liikettä, mm. yhden jalan prässi, lantionnostoa ja yhden jalan maastavetoa. Lempparini<3. Plus keskivartaloa tahon treenata! ainakin kyljet, jos muuta ei kestä.

Välillä tuntunu, et taasko mulla menee pilalle hyvä alku, mut ei se mene :) Ei yksi heikompi viikko kaada hyvää kevättä, kuten joku ihana minulle kommentoikin! Ja kun miettii, että miten olen aiemmin helposti lähtenyt vetämään  läskiksi samantapaisissa tilanteissa, niin olen silti osannut syödä miinuskaloreilla päivittäin, enkä ole vetänyt päivittäin jotain kohtuutonta mättöä! Yhteensä tippunut siis tammikuun alusta 2,2 kiloa ja reilut kymmenisen senttiä. Me so happy! Tätä vauhtia olen ensimmäisessä tavoitteessani jo reilun kuukauden päästä :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.