edistys · Kuvia · Paino

Laiskiaisen tulokset

Hitto kun oikeasti harmittaa, miten paljon laiminlyön molempia blogejani :D Aiheita on vaikka ja kuinka, mutta jostain syystä en vaan saa kirjoitettua mistään mitään. Datailen nykyään niin paljon kännykällä, ettei jaksa aina tulla koneelle ja sitä kautta ei tule bloggailtuakaan.
Mutta suoraan asiaan:

Pudotus viime viikolla oli –800gr.
Edeltävänä keskiviikkona paino oli kilon vähemmän mitä eilen, mutta eipä tuo haittaa. Mieluummin tuo -800gr pudotus nyt kuin -1800gr pudotus. Eipä oo plussausvaaraa ensi maanantaille. Syynä painon ”nousuun” on varmaan se, että aloin taas kiduttamaan keskivartaloani ja nähtävästi kierukka edelleen vähän ärsyttää, niin se kerää sitten nestettä ja maha muutenkin jumittanut. Mutta kun kipuja ei ole, niin en halua olla reenailematta tuota ongelma-aluettani yhtään tämän pidempään.

Senteissä ei paljoa muutoksia tapahtunutkaan, mutta peilissä muutos alkaa olla hyvinkin ilmeinen. Otin myös vähän bikinikuvia omaksi ilokseni, että saan jotain mihin vertailla :D Teidän iloksenne sitten vähän enemmän vaatteellisia kuvatuksia. 

Mulla oli hienot kuvatekstitkin tuossa kuvassa, mutta koneeni ei oikein arvosta Picasaa tällä hetkellä, niin ne jäi pois :D Lähinnä siis osoittelin, että mitä erityisesti haluan muuttaa ja mihin panostan:

Peppu pyöreämmäksi. Etenkin takaapäin se on aika perussuomalainen laatikko. Aikaahan se toki vie, sillä noin isot lihakset ei nyt hetkessä muutu. Pakko vaan lisätä RAUTAAAA ja uskaltaa vetää ihan failureihin asti välillä, niin eiköhän se siitä.

Vyötärö selkeämmäksi. Eli senttejä pois ja samalla lisää massaa yläselkään ja hartioihin. Onneksi olen luonnostani leveäharteinen ihminen, niin on raamit valmiina ja uskon, että parin kuukauden päästä yläselässä näkyy jo selkeä muutos :)

Reidet soikemmiksi. Hivenen. Kokemuksesta tiedän, ettei ne tuosta mitenkään mahottomasti pienene, mutta kuhan muutamia senttejä häipyisi ja siinä sivussa lihas syrjäyttäisi löysät pois niin olen ihan tyytyväinen.

Käsivarret! Selkein muutos näkyy jo nyt käsivarsissa (ei oikein kuvissa pääse edukseen :D) mutta ehdottomasti lisää haluan lihaksia olkapäihin ja käsivarsiin, että näyttäisin kunnolla siltä, että teen salilla muutakin kuin heilutan kilon painoja ja luen Kauneus&Terveys-lehteä.
Kainaloläskit ois kiva saada pois. En tajua miksi ne on niin sinnikkäät pysymään, mutta silti tissit katoaa silmissä….. Reilu meininki? :D

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.