herkuttelu · Viikkoyhteenveto

Parin viikon liikunnat

liikunnat

Liikkumiset ovat menneet suht. ok. Syömiset kans suht. ok. Huomaa kyllä, että pikkuhiljaa välillä alkaa kyrsiä ihan tosissaan syödä hyvin ja treenata järkevästi, mutta nämä kankeat jaksot ovat vain hidasteita, ei esteitä :P Olen laiminlyönyt ruokapäiväkirjan pitämistä nyt jo liian pitkään ja se kostautuu sillä, etten ole todellakaan tietoinen siitä aina, että syönkö tarpeeksi ja missä suhteessa. Ensi viikolla tarkoitus siis ottaa itseään niskasta kiinni ruokapäiväkirjan kanssa ja samoin myös aamuerobisten, jotka ovat kyllä oikeastaan unohtuneet.

Korjaan: “unohtuneet”.

Laiskottanut vaan. Venyttelykin on nähtävästi ollut aika haasteellista viime aikoina :D Siinä siis parannustarpeet tulevaisuudelle. Onneksi sali-innostus on jäänyt päälle, samoin herkkujen satunnaisuus. Nyt tosin lauantaina tuli vedettyä 100gr suklaata, mutta se oli “tietoinen valinta” enkä ole jäänyt katumaan sitä. Lisäksi ostin se ns. muuten vaan, enkä syönyt suruun, murheisiin ja miehiin kuten yleensä.

Mutta joo, ensi viikolle otan tavoitteeksi alkaa rustata taas syömiset tarkasti ylös ja herätykset joka aamu klo 7:30. Pakko saada tämä unirytmi ihmisten aikoihin. Nyt kun tulee nukahdettua tyyliin 2-3 aikaan yöllä ja herättyä kymmenen tienoilla. Kummakaan, että jaksa aamulenkille, kun herää lounasaikaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.