Kuntosali · Vinkkejä

MethodDraine Slim

Dodih. Sain siis ilimatteeksi (en blogin kautta tosin) MethoDraine Slim -tuotteen, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan yrttipohjainen ravintolisä, jonka tarkoituksena on edistää rasvanpolttoa ja vähentää sokerien imeytymistä ja poistaa selluliittia. Hmm.

Kuva

Itselläni on vain tuo litku, tabletteja ei. Juomaa on tarkoitus nauttia ensimmäisen viikon ajan 12ml veteen sekoitettuna ennen aamiaista, ja seuraavalla viikolla 12 ml ennen aamiaista ja toiset 12 ml ennen lounasta. Nyt olen vasta kaksi päivää tuota juomaa juonut ja maku ei kyllä kurkkua hivele. Tosin en muutenkaan pidä kirsikoista muuta kuin tuoreeltaan. Tästä syystä sekoitankin tuon 12ml aina puoleen litraan vettä, että maku laimentuisi sopivasti. 
En osaa tietenkään vielä sanoa, että onko tällä sen kummempaa vaikutusta kuin vaikkapa nyt vihreällä teellä, mutta tuskin tästä haittaakaa on. :) Vessassa on toki saanut rampata, mutta meikä nyt litkii vettäkin yli 2 litraa päivässä ja kittaa vihreää teetä, niin kaikki kiitos ei kyllä MethodDraine Slimille mene. Mielenkiinnolla odotan, että onko tästä minkäänlaista apua selluliitin vastaiseen taisteluuni, joka tosin on kohtuuttoman hyvällä mallilla kiitos kuivakuppauksen. Vielä kun lopuista pääsisi eroon niin loikkisin auringonlaskuun ilkosillani ja ylpeänä.

Mutta tästä sitten kokemuksia kahden viikon kuluttua! :)

Uusi saliohjelma on korkattu ja se kyllä tuntuu! Voi JEESUS! Tänään käytiin kaverin kanssa syömässä 21:ssä (otin lohi-katkarapusalaatin nomnom) ja käsi vaan tärisi kun yritin vesilasia nostaa. Huomaa kyllä, etten ole aikoihin tehnyt pitkiä sarjoja (12-15 toistoa) ja useimman liikkeen vedin vielä ihan siihen kuuluisaan failureen tai ainakin lähelle, niin helevetti että näkyi ja tuntui. Aiemmin olen aina ollut lyhyiden sarjojen kannattaja, mutta nyt on pakko myöntää, että on näistä pitkistäkin kyllä hyötyä.

Huomenna ajattelin käydä reenaamassa itsekseni mavettamista. En syystä tai toisesta vaan osaa tehdä sitä kunnolla, niin pakko harjoitella yksinään kellarisalilla ennen kun lähden ihmisten ilmoille edes yrittämään.

Btw. Minut löytää myös HeiaHeiasta! Saa pyytää kaveriksi :)

One thought on “MethodDraine Slim

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.