edistys · mitat · Paino · Vaatteet

1,1 kg to go!

No niin. Asiaa! Viime viikosta paino on hilautunut -800gr alaspäin. Nyt on ensimmäiseen tavoitteeseen enää reilu kilo jäljellä, ja sitten olisi tammikuun alusta lähtenyt 5kiloa ja marraskuusta 7kg :) Ensi viikolla on tarkoitus painaa sen verta, että tavoitteeseen on alle kilo jäljellä ja viimeistään pääsiäisenä tuo rakas painoni saa olla siellä missä sen pitääkin olla.

Mittojen muutokset tammikuun alusta:

Rinnan alta: -3cm
Vyötärö: -4cm
Jenkkikset: -3cm
Lantio: -4cm
Reidet: -5cm (molemmat. Vähänkö hurjaaaa)
Pohkeet: -1cm (molemmat

Yhteensä olen siis kaventunut noin kahdessa kuukaudessa 26cm. 26cm. kakskytkuus senttiä!

Olen edelleenkin järkyttynyt siitä, miten paljon jaloistani on lähtenyt senttejä :D Aiemmin sentit ovat lähteneet äkkiä vyötäröltä ja hitaasti jaloista, mutta nyt tilanne on ollut toinen. Toki minulla on varmasti enemmän rasvaakin keskivartalossa mitä koskaan aiemmin ja se voi olla osa syynä suht. hitaaseen vyötärön kaventumiseen. Vyötäröstä haluaisin vielä sellaiset seitsemän senttiä pois, mutten osaa arvioida yhtään kuinka kauan siinä menee. Jos tämän vuoden aikana niin jeejee :D Reisien en usko kaventuvan enää mitenkään mahdottomasti, vaikka mistä tuota tietää miten ne yllättävät. Lantio on siinä missä haluankin sen olevan, ja rinnan alta -mitalla ei ole minulle paljoakaan merkitystä. Rinnan päältä en uskalla mitata, sillä en halua todistaa rakkaiden daisareitteni pienentymistä.

Kävin myös ostamassa Lidlistä vähän sporttivaatteita. Siellä löytyy halvalla ihan hyviäkin. Ja etenkin ketjun urheilurintsikoista tykkään, sillä ainakin näin AB-kansalaisena ne tarjoavat aivan riittävän tuen salitreeneihin ja satunnaisia jumppaamisia varten.

Kraah. Pahoittelen, että kuvat on nyt typerästi allekkain. Normaalisti teen postaukset Windows live writerillä, mutta se nyt ei tällä vammakoneella toimi, ja en vaan osaa käyttää tätä bloggerin omaa tekstieditoria :D


Toppi maksoi muistaakseni 5,99€ ja otin koon M, vaikka S olisi ollut kyllä parempi. Tämä vähän roikkuu typerästi päälläni, mutta toisaalta on ihan jees, että joskus saa salille valita vähän vähemmän kurveja nuolevan vaatekappaleen :D
Trikoot maksoivat 7,99€ ja ovat sitä kunnon liukaspintaista urheilutrikoo-kangasta mitälie. Minulla on olemassa vain harmaat ja yltiövärikkäät salipöksyt, niin ajattelin, että joskus lienee ihan mukava pukeutua mustaan. Gina Tricotista tosin pitää käydä vielä kotiuttamassa yhdet army-kuosiset pöksyyt. Must have!
Huomatkaa ikkipikkiriikkisesti pilkottavat lihakset. Ugh. 
 
Instathin-asento! :D Nähtävästi näissä housuissa on heijastin. Salaman kanssa myös alkkarini paistavat kivasti läpi, joten salamakuvia saatte van sivuprofiilista. Ostin myös urheilurintsikat, joita tässä kuvassa koitin alkaa esittelemään. Salaman kanssa tosin myös rintsikoiden kangas muuttui turhan läpinäkyväksi, niin kovin closeup-kuvaa ei nyt heru.Nämä maksoivat myös 5,99€ ja kestävät kyllä käytössä. Omistan varmaan viidet Lidlin urheilurintsikat ja vanhimmat ovat jo muutaman vuoden takaa ja edelleen ovat jämäkät, etenkin kun pesen näitä lähinnä käsin ja vain satunnaisesti koneessa. Väreinä oli turkoosi ja musta.

2 thoughts on “1,1 kg to go!

  1. Hei kuule, oon tässä miettinyt että käytätkö sä mitään/minkälaista palautusjuomaa kuntosalitreenin jälkeen?Riittääkö sulle heraproteiini vai laitatko sekaan vielä maltoa? Vai onko sulla kenties joku valmis palkkari käytössä? Ja tietysti perustelut valintaasi kiinnostaisi.Kiitos jos viitsit valaista :)

    Tykkää

    1. käytän yleensä soijaproteiinijauhetta, jonka sekoita 50-50 veteen ja soijamaitoon :) muuten en sais helposti päivän proteiinimäärää täyteen kun en maitotuotteita oikein pysty käyttämään. Monestihan iso lasi maitoa on jopa parempi kuin palkkarit, mutta en kyllä soijamaitoa pysty sellaisenaan juomaan :D ja jos en salin jälkeen pääse suoraan kotia tekemään tuota palkkaria (teen tehosekoittimilla, en kestä paukkuja) niin syön sellaisen Fastin maidottoman lo-carb patukan, päärynä-vanilja on suosikkini :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.