Yleinen

Nolla viikko!

Pahoittelen hiljaisuutta! Mulla on koneongelmia, auto-ongelmia ja aikaongelmia. Ei mikään ihme kyllä, että viime viikolla ei tullut mitään muutosta mihinkään mittoihin, sillä viikonloppu meni niin suuressa vitutuksessa ja syömisessäkin :D Liikkunnut olen kyllä päivittäin (toki osa päivistä vain palauttavaa kävelyä/venyttelyä) eli sen suhteen ei ole ongelmia, ruokavalion kanssa vaan tökkii hetkittäin, kun tekee mieli saada vain nopeaa ja helppoa ruokaa. Harmi vaan, että se ruoka on se tärkein juttu, eli täytyy nyt vaan koittaa panostaa siihen :P Proteiinia syön tarpeeksi, mutta kasviksia lähinnä vahingossa (mikä hitto siinä on muka niin hankalaa??) ja kaloreita tulee yleensä liian vähän. Ruuan laatukaan ei ehkä oo paras kaikista. Paitsi jos grillattu kanankoipi on laaturuokaa :D

Mutta pikkuhiljaa. mahdun ensimmäisiin tavoitefarkkuihini! Kahdessa kuukaudessa on tullut siis muutosta niin mitoissa kuin ulkonäössäkin, välillä vaan iskee kauhea epätoivo, että miksi tulosta ei tule niin nopeasti kuin voisi. Ja syyhän on minussa itsessäni :P mutta muutosta tulee ja eipä sitä tavoistaan äkkiä eroon pääse. Ja en tähtää miksikään bikini fitness –kilpailijaksi, niin täytyy vaan olla itselleen armollinen, nyt kuitenkin niin stressaava kuukausi menossa, että ehkä on parempikin, etten ala liikaa ahistumaan ruokavaliosta ja tekemään siitä liian tiukkaa. herkut vaan minimiin ja kasviksia lisää, niin ollaan jo ihan hyvällä mallilla.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.