herkuttelu

Stressiherkkuperse

Meinaa lähteä herkuttelu taas vähän lapasesta. Älyttömiä määriä en tosin syö, mutta melkein joka päivä jokin pieni herkku. Tiedostan, että nyt on kyllä vähän stressaava aika menossa, minkä vuoksi makeanhimokin on korkealla, etenkin kun nukun TODELLA huonosti taas vaihteeksi. Pitäisi kuiten pistää taas pystyyn kunnon kieltäytyminen, sillä en halua, että tämä jää tavaksi. Onneksi muuten on tullut syötyä oikeaa ruokaa, terveellisiä välipaloja yms. ja kohtuullisia määriä, minkä vuoksi kalorit eivät pauku, mutta onhan se suklaapatukka aina suklaapatukka :D ja suklaapatukka on portti kohti suklaakakkua tai litraa jäätelöä.

chocolate-addiction-in-women1

Nyt siis ajattelin haastaa itseni ja olla loppuviikon herkkulakossa. Tosin viikonloppuna näen kaveriani, jota en ole nähnyt aikoihin ja voi olla, että päädymme syömään jonnekin, mutta muuten pysyttelen nyt etäällä suklaasta, karkeista yms. Kuitenkin on selvää, että jos nyt saan tämän kierteen katkaistua, niin ensi viikolla jo en enää niin helposti tartu kauppareissuilla Fazerina-patukoihin.

Tosin ensi viikolla olen reissussa ke-su. Vähän epäilen, ettei tule syötyä niin terveellisesti kuin mahdollista, mutta kunhan pari fiksua valintaa teen, niin ei tarvi ressiä vääntää siitäkään.

En ole nyt käynyt puntarilla, todella paisunut olo. Todennäköisesti johtuu siitä, kun rakastuin taas liikaa maitotuotteiseen, kun mahani hetken näytti kestävän niitä. Ei kestä enää :P Maitolakkokin taas paikallaan, mutta sitä ennen vielä purkki maitorahkaa. Sellaisenaan. Maitorahka on vaan parasta sellaisenaan :D

4 thoughts on “Stressiherkkuperse

  1. Yäk, ei todellakaan ole! Jotta mie saan kurkustani alas purkillisen maitorahkaa, tarvin ainakin saman verran pakastemarjoja siihen sekaan. Onneksi Lidlistä ja Ehrmannilta saa hyvää rasvatonta jugurttirahkaa, oon nyt kokonaan vaihtanut siihen, vaikka se ei mitään truu-rahkaa olekaan :) Sitä sentään voi syödä sellaisenaan, tavallinen rahka on liian tönkköä makuuni.

    Tykkää

    1. jogurttirahkasta ite en tykkää, jotenkin tuo maitorahka vaan istuu mun makuhermoille :D Mutta tykkäänkin kaikesta happamasta ja kirpeästä. :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.