Yleinen

Päivitystä!

Hellou, pitkästä aikaa!

Nyt on ”elämän muutos” -aika ollut pienellä katkolla. Salilla olen käynyt, paitsi viime ja tällä viikolla, viime viikolla olin reissussa ja pääsin salille vain kerran, tällä viikolla sitten pukkaa flunssan tapaista, niin saa nähdä pääsisinkö käymään salilla edes kahdesti. Maanantaina treenasin olat, rinnan ja ojentajat, ja katson, josko sunnuntaina pääsis reenaamaan selän ja hauikset. Jalkapäivä kannattanee jättää suosiolla ensi viikkoon, kun se kuiten on sen verta rasittava, että pitää olla varmasti parantunut siihen mennessä. Onneksi tämä tauti vaikuttaa todella miedolta, lämpöä ei ole ollut ollenkaan, ja pelkästään pientä köhää ja karheutta kurkussa.

 
Syömisten suhteen on tullut vähän joustettua etenkin tuolla reissulla. Nyt olen saanut taas itseni ruotuun ja rakastunut pitkästä aikaa erilaisiin smoothiehein, eli kasvissaldo tulee helposti täyteen sillä :D

Paino on vajaan kilon plussalla aiemmasta, mutta katselen mitä vaaka näyttää, kun tämä turvotus tästä kunnolla laskee. Kuukausi aikaa päästä ensimmäiseen tavoitteeseen, eli tiputettavaa on vielä 1-2 kg (riippuen mihin paino asettuu) Se tulee kyllä onnistumaan, mutta nyt tämän loppuviikon keskityn parantumiseen (ja syömään mahdollisia pääsiäisherkkuja vain kohtuudella) ja ensi viikolla sitten täysi teho päälle.

 
On muuten ilo nähdä muutosta itsessään. Selkäni on huomattavasti timmiintynyt siitä mitä se on ollut. Tietenkään lihasta nyt ei ole paljoakaan tullut, kun eihän sitä vuodessa voi saada naisena kuin max. 4kg ja se vaatisi kyllä armotonta treeniä ja tarkkaa protskujen syöntiä, mutta kyllä se muutama sata grammaakin voi tehdä jo ihmeitä :D Toukokuussa sitten tarkoitus mennä taas kehonkoostumusmittaukseen, eli senkin vuoksi huhtikuu on kunnon tsemppauskuukausi.
 
Pahimmat stressitekijät on nyt takana päin, konferenssimatka sujui hyvin ja opiskelupaikka on varmistettu. Kummasti helpottaa elämää, kun saa öisin nukuttua enemmän kuin 6h pätkissä. Herkkuhimo on oikeastaan tipotiessään (tällä viikolla herkutellut vain kerran, mikä on multa saavutus!) ja virtaa on pitää kämppäkin siistinä ja venytellä.

Vaan ny pittääpi rientää narskuttamaan lisää inkivääriä. Tarkoitus olla huomenna jo sen verta terve, että uskaltaa illasta kaverin kanssa pitkänperjantain viettoon :)

Hyvät pääsiäiset!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.