Yleinen

Ai niin, tääki blogi!

Pahoittelen ylipitkää hiljaiseloani! Kaikki on kunnossa (varmistui itse asiassa tänään :D) ja homma toimii jälleen.

Se flunssa, mitä edellisessä postauksessa uumoilin iskikin sitten ihan täydellä teholla. Aivan järjetön räkätauti. Henki ei kulkenut mistään ruumiinaukosta ja tulehduksia oli niin silmissä kuin korvissakin. Yskä oli myös todella sitkeä, ja kunnolla paranin siitä vasta tällä viikolla. Sanomattakin on selvää, että saleilut ovat olleet nyt tauolla, mutta tällä viikolla sain nekin aloitettua taas täydellä teholla.

Tänään oli itse asiassa eka jalkapäivä melkein KUUKAUTEEN (!!) ja sen kyllä tuntuu. Helevetti. Repes perse pahemmin kuin XL-koon anaalitapilla. Mistä meikällä ei ole siis kokemuksia.

Taisin muuten juuri haalia tänne lukijoita hämärillä tarkoitusperillä.

Painokin on lähtenyt laskuun ja hyvä vaan, sillä eka DL on jo ensi viikolla! Siihen mennessä on tarkoitus olla tiputtanut yhteensä viisi kiloa, ja hyvältä näyttää :) Alle kilo siihen on enää matkaa ja kun otan ensi viikon superjärkevästi, niin enköhän humpsahda jopa tavoitteen alle!

Spesifimpää tekstiä tulossa, vaan nyt unten maille. Oon vuoropäiväpaastolla ja näinä paastopäivinä on ihanaa päästä aikaisin nukkumaan :D

4 thoughts on “Ai niin, tääki blogi!

  1. Oon aina ihan onnessaan, kun lukulistalle on ilmestyny päivitys sulta! Oot huippu :) Ja huippua, että oot tervehtyny, ei muutaku hyviä reenejä!

    Tykkää

    1. Oi, kiva kuulla! Pitäis muistaa ite olla ahkerampi tämän kanssa, koska asiaahan yms. olisi. Harmi kun jää vaan aina roikkumaan kaikki :/

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.