Kuntosali · mitat · Paino · Pohdintaa · Ruokavalio

Mitäpäs olen puuhaillut

 

Ajattelin, että kun tässä blogissa on ollut nyt todella hiljaista, niin kannattanee tehdä pienimuotoinen yhteenveto siitä, että missä mennään ja miksi :D

LIIKUNTA

Tällä hetkellä minulla on käytössä 3-jakoinen ohjelma, mutta käyn salilla neljä kertaa viikossa. Neljännellä kerralla joko teen toisen jalkapäivän (eri liikkeillä) tai sitten jommankumman ylävartalopäivän jos tuntuu, etten saanut ensimmäisellä kerralla kunnon tuntumaa. Lisäksi teen tuolloin myös keskivartalollle kunnon kidutukset, vaikka muutoinkin salin yhteydessä yleensä teen 1-2 vatsalihasliikettä muutoinkin.

Aerobista en ole harrastanut aikoihin, mutta nyt kun yskä on kunnolla takana päin, niin aamuaerobiset palaavat takaisin elämääni ja kiitos sulien kävelyteiden – aion alkaa tehdä myös juoksu-kävely –intervalleja HIIT-hengessä. Jos siis törmäätte puuskuttavaan tomaattiin jossain päin Rovaniemeä, niin se olen minä.

Ostin btw. uudet salikengät jalkapäiville! Aiemmin olen treenannut salilla pelkästään yksillä juoksuun tarkoitetuilla kengilläni, mutta ne joustavat aivan liian paljon prässissä ja etenkin kyykyissä, että saan selkäni ihan tuhannen kipeäksi. Satsasin nyt 70euroa tasapohjaisiin, nilkkaa tukeviin ja koviin salikenkiin. Ikävä kyllä ne ovat punaiset, eli minun pitää hankkia punaisia treenivaatteita jalkapäiviä varten.

Naiset. Välineurheilijoita 8)

tumblr_mlb70aZ0Yw1so51x2o1_500Välillä sitä sokeutuu omalle muutokselleen, etenkin kun välissä oli pidempi suvantovaihe, mutta kappas kummaa vaan, siltikin reilun kolmen kuukauden jälkeen sitä alkoi kuulla vähän sieltä sun täältä, että on laihtunut ja haba kasvanut :D 

RUOKA

Tällä hetkellä pidän synttäreihini (ehkä jopa koko huhtikuun) vuoropäiväpaastoa. Katsoin Prisman Dokkarin “Syö, paastoa ja elä pidempään” ja hurahdin :D Satunnainen paastoaminen parantaa kognitiivisia kykyjä, veriarvoja ja vähentää syövälle (erityisesti rintasyövälle) altistavia hormoneja, eli koitan ottaa tavaksi pitää paastojaksoja 2-3 kk välein. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä syödään joka toinen päivä 400-500 kcal ja joka toinen päivä niin paljon kuin sielu sietää. Voisi kuvitella, että FEED-päivinä ihminen vetäisi sitten Kotipizzan ja Scanin jälkeen vielä pakastealtaan Aino-jäätelöt lärviinsä, mutta ei se kyllä niin mene. Itse ainakin huomaan, että ruokahaluni ja himoni saada terveellistä ruokaa on vaan kasvanut tänä aikana. Mutta kirjoitan tästä tarkemman postauksen jahka saan paaston käytyä kunnialla loppuun.

Ja siis tietenkään en jatkossa pidä näin pitkiä paastojaksoja, sillä eihän tämä ole hyväksi lihaksille :D Paastopäivinäkin olen koittanut saada kalorit täyteen protskusta ja jos salilla tulee käytyä silloin, niin proteiinipirtelön vedän, vaikka sen jälkeen kalorit vähän menisivätkin yli. Soveltaminen kunniaan!

PAINO/MITAT/KROPPA

Flunssa, Belgian reissu ja kuukauden unettomuusjakso tekivät sen, että maaliskuu meni kyllä aika harakoille niin treenin kuin ruokailun suhteen. Olen silti tyytyväinen, että painoni ei tuona aikana noussut OLLENKAAN! Päinvastoin, se laski huikeat 100 gr 8D Yleensä vastustusaikoina painoni lähtee kipuamaan ylöspäin, mutta nyt sain kun sainkin pidettyä sen ennallaan ja vaikka söinkin vähän miten sattuu ja liikkua en joko voinut tai yksinkertaisesti jaksanut, niin silti jokin pieni itsekurin ripe sisälläni päätti, etten nyt päästä hommaa ihan läskiksi ja suurimman osan ajasta kohtuus pysyi matkassa, enkä antanut periksi joka ikiselle mielihalulleni.

Nyt paino on hyvää vauhtia ekan tavoitepainoni lähettyvillä ja todennäköisesti olisikin siellä, jos armas täti verin… punainen ei olisi päättänyt tulla kylästelemään <3. Naiseus! Onneksi tämä turvotus kestää sen pari päivää ja huomenna mahani lienee taas ennallaan ja ajattelin päivittää myös tänne, että missä kohtaa ollaan menossa. DL on lauantaina ja kyllähän meikä sen saavuttaa. Ugh.

tumblr_mlb7cjI1qA1s4vvdpo1_500

3 thoughts on “Mitäpäs olen puuhaillut

    1. Jep! :) Nyt on vaan kameran laturijohto Sodankylässä ja kamerakännykkä huollossa, niin loppuviikosta tarkotus kuvailla kengät ja samalla kertoa käyttökokemuksia :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.