Kuvia · Vaatteet

Puumat kyykkyyn!

kengat1

Aiemmassa postauksessa jo mainitsin, että kävin ostamassa uudet salikengät nimenomaan jalkapäivää silmällä pitäen. Tarkoituksena oli löytää mahdollisimman tasa- ja kovapohjaiset kengät korkealla varrella. Minulla on nilkoissa yliliikkuvuutta, minkä vuoksi on tärkeää saada se tuettua kunnolla paikoilleen. Aiemmin olen hoitanut jalkapäivätkin noilla juoksu-hyppimiseen suunnatuilla kengillä, jotka alunperin hankin BodyCombat-tunteja varten niiden hyvän joustavuutensa ansiosta. Kiitos sen joustavuuden, selkäni meni auttamattoman kipeäksi kyykyissä ja prässissä, ja jouduinkin käyttämään kevyempiä painoja mihin olisi ehkä ollut voimia.

Alkuun oletin, että vika on siinä, että käytän niitä liian suuria painoja, joille selkäni ei ollut vielä valmis. Toki osa syy voi olla myös siinä, mutta nyt viimeistään varmistui, että kyllä ne kengätkin ovat suuressa merkityksessä noissa liikkeissä. Pystyin huoletta kyykkäämään jälleen 60-70 kilolla ja todennäköisesti se 80kg olisi mennyt myös, eli kokeilen sitä ensi viikolla. Ehkä. Rovaniemellä käymälläni salilla ei ole kunnon niskapehmustetta, ja niskani huutaa hoosiannaa jo 60kilossa, vaikka kuinka yritän pitää tangon enemmän selän, kuin niskan päällä :D Tässä välillähän kyykkypainoni ovat olleet 40-50 kg, kun selkään sattui niin maan perkeleesti.

Jalkaprässissä painot olivat kyllä aika heikot. Vain 50kg :D Tosin osa syy voi olla se, että jätin sen viimeiseksi liikkeeksi ja olin aika tehokkaasti tuhonnut reiteni ja takamukseni jo muissa vempaimissa, niin voimat olivat aika finito. Yritin tehdä myös yhden jalan prässiä vasemmalle jalalle (siinä kun on vähemmän lihasta kuin oikeassa) mutta jo tuntui, että perse repeää lopullisesti vaikka laskin painot aina kahteenkymmeneen. :D päätin siis luopua leikistä ja katson sitten sunnuntaina jos tekis pari jalkaliikettä olka-hartia-rintapäivän päätteeksi. 

kengat2

Värivaihtoehdot eivät kyllä päätä huimanneet, enkä olisi halunnut punaisia kenkiä. Alkuun yritin sovitella nättejä musta-pinkkejä vastaavia tossukoita Nikeltä, mutta koko 41 oli aivan liian pieni jalkaterän kohdalta :D Tiedä mille sirojaloille ne oli tarkoitettu. Näissä koko 39 on sopiva, hivenen iso, mutta sellaiset ne onkin hyvät. Askelkyykyissä pohjan jäykkyydestä oli hieman haittaa, mutta eiköhän se käytössä ala pikkuhiljaa notkistua sen verran, että varpaat ei murskaannu askeltaessa.

Nyt kuitenkin alan pitää myös tästä punaisesta väristä. Piti käydä luonnollisesti ostamassa punainen toppikin mätsäämään näihin. Seuraavaksi hankin tuollaiset vaaleansiniset/turkoosit urheilurintsikat ja topin. On se kumma, kun pitää muka aina mätsämätsätä kaikki kenkiin.Mustien kanssa on helppoa, kun kaikki sopii, punaisten kanssa joutuu jo vähän miettiä. Ei sillä, että kukaan muu “tyylikkyyttäni” huomaisi.

Meinasin melkein ostaa pinkit Converset, mutta tulin siihen tulokseen, että tekisi tiukkaa olla ottamatta niitä myös vapaa-ajan käyttöön, niin parempi oli valita sellaiset, joilla ei paljoa pihalla hypi. Kuvausta lukuunottamatta :D

pihalla

Kuvassa oleva toppi ei ole treenitoppini. Se oli hivenen liian hikinen jalkapäivän päätteeksi, etten sitä kyllä uudelleen ennen pesua vedä päälleni :D

Olen kyllä yltiörakastunut näihin Ginasta ostettuihin trikoisiin. Rakastuin jo niin pahasti, että tilasin netistä army-kuosiset farkut, mutta saa nähdä lähetänkö ne heti takaisin. Nyt, kun jalat alkavat tiivistyä ja itsevarmuus kasvaa, niin housujen ei tarvitse enää olla vain tummansiniset tai mustat, vaan hiplailen ties mitä neonvärejä kaupassa ja odottelenkin jo kesäaleja, jolloin kaikki kevään pökät pamahtaa aleihin. Riemastutan sitten alkavasta kaamoksesta kärsiviä lappilaisia neonvihreällä takamuksellani marraskuussa 8)

IMG_7364

Pitäisi muuten ostaa hivenen topattuja urheiluliivejä. Ei siksi, että oloni olisi epänaisellinen kun muutenkin pienet tissini painetaan kiinni rintalastaani, vaan siksi, että nännini pamahtavat näkyviin aivan kun olisin pakastimeen joutunut kun treenaan yhtään kovempaa. Se nyt ei sinänsä häiritse itseäni, mutta ne toljottavat miehet kyllä häiritsee :D

IMG_7377Myy vähän järkytty, kun joku monsteri-reisi lähti perään.

pihalla1

Pitäisikö muuten koittaa alkaa muutenkin tunkea enemmän itseotettuja kuvia tännekin blogiin, esim. juuri treenivaatteista jne.? Itse toki olen ottanut myös edistyskuvia, mutta en ehkä vielä ole valmis lätkimään bikinikuvia kaiken kansan nähtäville :D

2 thoughts on “Puumat kyykkyyn!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.