Suunnitelmia

When you are 25 you can have cheat day!

 

IMG_7466

Koska pääsin ensimmäiseen tavoitteeseeni (ja mietin vielä, että mitä hittoa nyt!) niin sallin itseni syödä tänään mitä ikinä haluan. Söinkin sitten aimo läjän suklaata ja marinoituja kanapaloja, sekä toki proteiinipatukan salin jälkeen. Siihen se sitten jäikin .Kalorit eivät tainneet edes paukkua yli, vaikka kovasti kyllä yritin :D Ei vaan maistunut. Nytkin voisin vaikka maksaa siitä, että saisin rahkaa vadelmilla tai lohisalaatin. Huomaa kyllä, että vuoropäiväpaasto sai aikaan sen, että eniten on ikävä kunnollista ja terveellistä ruokaa, ei niinkään mitään herkkuja. Fazerinakaan ei oikein maistunut miltään. Olen pettynyt.

Nyt tosin vuoropäiväpaastoilu myös loppui kohdallani, seuraavan kerran sen aika tulee kun kesätyöni metsänistuttajana loppuu kesä-heinäkuun taitteessa. Kertoilen ensi viikolla tarkemmin miten se meni ja miten se näkyi. Paino luonnollisesti tippui sen vuoksi, mutta punnitsin itseni aina SYÖNTIpäivän jälkeen, koska tuntui hieman huijaukselta ottaa paastopäivän jälkeinen paino todesta.

Ensi viikolla täytynee opetella taas laittamaan ruokaa. Tarkoituksena syödä n. 1700-2000 kcal/päivä. Olen vähän kahden vaiheilla siinä, että jatkanko dieetillä, vai alkaisinko syödä kulutuksen mukaan ja ehkä hieman yli ja saisin sitä kautta vähän lihaksiakin rakennettua tähän kroppaani. Ei. Ole. Helppoa. Ensi kuussa on tarkoitus tosin käydä myös kehonkoostumusmittauksessa ja ehkä sen pohjalta teen sitten päätöksen, että millä systeemillä jatkan kesän. Jos lihasmassani on vähentynyt enemmän kuin vain ihan pikkuisen, niin hell no dieettaan. Jotenkin paha kutina kuitenkin, koska ei tämä nyt mennyt ihan kuin Strömssössä ainakaan maaliskuun osalta ja vuoropaastoilukaan ei hyvää tee lihasten kannalta, mutta noo. Ei tässä nyt mihinkään kisoihin tähdätä, niin sallittakoon pieni haahuilu.

IMG_7482

Ensi viikolle tavoitteena siis syödä joka päivä VÄHINTÄÄN 1700 kilokaloria ja proteiinia yli 100 gr, käydä salilla taas se neljä kertaa, elää ilman herkkuja, koittaa päästä Batterystä eroon ja kaivaa lenkkarit kellarista esiin ja käydä HIIT-lenkillä edes kerran. Ohan siinä hommaa, vaan tuskin mikään mahdoton tavoite.

Stay Tuned.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.