flunssa · Kuntosali · ongelmia

Njiägh!

Hei,

Jälleen ollut hiljaiseloa! Kyllä se pieni  flunssa sitten iski, ja meni viime viikon treenit jälleen pilalle. Ja syömiset siinä sivussa. Mikä ihme siinä on, ettei osaa syödä järkevästi kun ei voi liikkua ja on vähän heikko olo? Vitutusmätöt ja lohdutusherkut on taas tungettu naamaan ja nyt tekee mieli iskeä jälleen pää läpi seinästä :P Onneksi ei sitä viikossa nyt mahdottomia ehdi lihoa kun tuskin olen joka päivä vetänyt kaloreita yli, mut kyllä se tietää tälle viikolle ankaraa ruokavalion tarkkailua, että tulee nollattua vahingot :D

Mutta no, ainakin pizza/hampparihimot on taas vähäksi aikaa laannutettu. Eilen meinasin syödä kans 300gr irtokarkkeja mutta n. 100gr jälkeen aloin miettiä, että “Mitä hittoa mie teen?” ja nakkasin loput karkit liikkuvan auton ikkunasta ulos :D Sen jälkeen en ole herkkuja syönytkään. Ja 24 tuntia on saavutus! Kai se piti taas kokea tuollainen herääminen, että muisti, että kuinka paljon parempi fiilis on siitä, kun syö fiksusti ja liikkuu sen minkä voi, kun että ahtaa napaansa FazerinaKismetiä jne.

Nyt eilen pääsin myös taas salille, kun taivaan kiitos flunssa ei ainakaan vielä ole edennyt nuhaa pahemmaksi. Keuhkot ovat ihan puhtaat ja lämpöä ei ole ollut, niin matalasykkeistä treeniä uskaltaa vetää ihan huoletta. Aamuaerobiselle on tarkoitus lähteä heti huomenaamusta ja jalkapäivän vuoro on sitten ylihuomenna, jolloin tämä nuhakin lienee jo häipynyt. Eilen treenasin hartiat, rinnan ja ojentajat, tänään selän ja hauikset. Sainpas hauiksiinkin hieman tuntumaa! Jippijaijee. Ehkäpä ne ovat loppukesästä jo esittelykunnossa :D

IMG_7640

Gina Tricotissa oli myynnissä noihin meikän lempitrikoisiin sopivat urheilurintsikat ja ne oli aivan pakko tietenkin ostaa. Lisäksi ne ovat jo sen verta paksut, ettei ne kuuluisat nännit pamahda näkyville ja napakkuutta löytyy, että uskallan käydä juoksulenkillä näiden kanssa jahka saan Spotifyni takasin (asia, mitä eniten ikävöin älypuhelimestani). Hyvällä tuurilla luuri on täällä jo torstaina. Huonolla tuurilla saan sen vasta ensi viikolla. Kummasti nousee kynnys lähteä lenkille kun ei voi kuunnella mitään.

Onnistuin näes tiputtamaan ikivanhan ipodinikin sängyltä vesilasiin ja unohtamaan sen sinne tunniksi. Kyllä. That’s my life.

Eli päivän “Salityylilyyli”
Rintsikat ja pökät: Gina Tricot
Toppi: Only

4 thoughts on “Njiägh!

  1. Voi ei, sinäkin! Mulla oli ihan hirvee ketutus viime viikolla ja tältä kamelilta katkes lopullisesti selkä, kun mun hammas halkes perjantaina töissä. Sit en enää mahtanut itselleni mitään, vaan soitin ensin äidille itkupuhelun ja sit kävin ostamassa kaikkea paskaa kaupasta.Lauantaina kiukutti, kun multa poistettiin kokonaan se haljennut hammas ja mua särki suuhun ihan sikana. Ja sen kiukkusäryn hukutin siiderillä.Että sinne meni tipaton ja herkkulakko… Noh, nyt back on track ja molemmat lakot jatkuu.

    Tykkää

    1. Aina jotenki lohduttavaa kuulla, etten oo ainoa :D Mut tosiaan, onneksi nää nyt saa stopattua viikkoon ja paluu arkeen onnistuu heti, kun pääsee taas salille. Sali-into onneksi ei oo vähentyny yhtään :) nyt ku viel saa sen pirun kännyn takasin niin helpottaa lenkkeilyäki!

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.