Yleinen

Treeni-ilmeilyä!

164907_645104552181701_1914415983_n

Gainomaxin Facebook-sivuilla voi osallistua kisaan, jossa on mahdollisuus voittaa 500 euron lahjakortti ja 5 personal trainer –tapaamista! Osallistuminen vaatii vain järkyttävän seksikkään treeni-ilmeen julkaisemisen kuvan muodossa sivustolla, ja tuomaristo valitsee eniten tykkäyksiä keränneiden joukosta voittajan. Itse ainakin olen repeillyt osallistujien kuville, vaikka osa onkin jotain ihme peilin kautta otettuja rambo/bikinifitness-hymy –kuvia. Iso osa on kuitenkin aitoja painonnosto/läkähtymiskuolemairvistyksiä, jollaisia meidän kaikkien naamalla joskus näkyy.

Itse eka harmittelin, ettei minulla sopivaa kuvaa taida olla olemassakaan, enkä kyllä nyt viitsi mitään alkaa feikkaamaan. Kunnes muistin viime kesäisen kuvan, jonka aikana varmistin itselleni Messulapäivien kuulantyönnön mestaruuden.

Tivoli 327_thumb[2]

Niin kuumaa.

p17oubnrpdos817f1q1kcjnqdh3

No huh huh!

Ylläoleva ilmestys löytyy siis Gainomaxin Treeni-ilme –sivustolta, jossa pääsee äänestämään tykkäämällä sivustosta. Äänestää voi niin monta kuvaa kuin ikinä haluaa, eli kauniista kasvoista ei tarvitse valita vain sitä hehkeintä.

Joko teidän kuva löytyy tuolta? :D

6 thoughts on “Treeni-ilmeilyä!

 1. Kiitti vinkistä! Multa löytyy ihan varmasti joku kauhee treenikuva, niitä kun tulee aina 20krt enemmän, kuin niitä hyviä :D Pitääpä kaivella kuva-arkistoja :P

  Tykkää

  1. Joo, onneksi kukaan ei oo ollu salilla ikinä meikää kuvaamassa. En haluais nähdä niitä otoksia :D Mut kannattaa tosiaan osallistua, eihän sitä tiedä jos onni potkaisee! :)

   Tykkää

 2. No voihan shiiit! Olin ihan innoissani silloin kun tämän blogin avasit et pitää seurata, mut katoin ettet koskaan kirjottanu ensimmäistä postausta pidemmälle. Tänään sit löyty syy tähän ”hiljaiseloon”: kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin sen ensimmäisen postauksen sivu. Ei varmana päivity!Ehkä mä otan joskus kiinni tätä menetettyä aikaa! :D

  Tykkää

  1. Hahaha :D No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D Aika hiljainenhan tämä blogi välillä on, mutta koitan nyt aktivoitua :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.