herkkulakko · Kuntosali · Vaatteet

Herkkulakko

Ciao bellat!

Päätin, että epätoivoisissa hetkissä auttavat vain epätoivoiset teot. Tässä on taas kaikki mahdollisuudet sortua herkuttelun syöksykierteeseen, sillä rakas Pappani menehtyi vappuyönä, lopetin viimeisinkin säätöni ihastukseni kanssa vappupäivänä ja oma laiskuus jatko-opintojen suhteen ahdistaa ihan pirusti. Epäilen, että jos annan lohduttaa itseäni tästä eteenpäinkin “hyvällä ruualla” niin siitä ei kyllä loppua tule. Senpä vuoksi nyt alkaakin

Herkkulakko

Tavoitteenani on olla herkkulakossa tasan kolme viikkoa, eli 24.5. saakka, jolloin on myös pappani hautajaiset.

Pieniä porsaanreikiä jätän silti itselleni, joiden avulla selätän pahimmat karikot. Näitä ovat
Leaderin lo-carb tuplasuklaa –proteiinipatukka (täysin maidoton! Sallittu treenipäivinä lisäprotskuna)
BonBonin mansikkatikkarit (Heaven on Earth)
Light –virvoitusjuomat (Coca Cola Zero. Nomnom)

Astetta roskaisempaa ruokaa (johon lukeutuu myös Subway) saan syödä VAIN jos kyseessä on kaveritreffit. Yksikseni en osta mitään Picnikin patonkeja tai Kana teriyaki –subeja. Tämä sääntö siksi, että hyvin todennäköisesti en ole menossa kavereideni kanssa minnekään syömään, mutta jos näin käy, niin silloin sallittakoon jokin muukin kuin salaatti.

LISÄKSI pidämme porukalla varmaan Euroviisu-katsojaiset finaalipäivänä, joka toimii nyyttärimeiningillä. Se olkoon sitten se virallinen repsahduspäivä tämän lakon aikana.

Kuulostaa siltä, että sallin itselleni hirveästi takaportteja, mutta totuus on, että vaikka sallisin itselleni ylläolevat poikkeukset, niin syömieni herkkujen määrä laskee huimasti. En yleensä syö muita herkkuja kuin suklaata ja kun sitä en  saa syödä, niin äkkiä mieliteot myös muita herkkuja kohtaan laskee.

IMG_7815

Toppi: KappAhl
Trikoot: Gina tricot

Kattokaa ny kuinka helposti kuvassa saa huijattua itselleen ihan mahottoman siron näköset koparat :D Kaukana todellisuudesta! Kuva on otettu hartiarintapäivänäni, jolloin piti olla jalkapäivä. Unohdin kuitenkin jalkapäiväkenkäni matkasta ja jo eka sarja smithissä kävi niin kipeästi selkään, että päätin siirtää jalkapäivän huomiselle ja tein selkää sen sijaan. Tällä viikolla ei tule salilla käytyä kuin kolmesti, mutta eipä tuo maailmaa kaada. Kuitenkin tuntuma on ollut hyvä ja muutos tuntuu ja hivenen jo näkyy. Nyt kun syön siististi toukokuun, niin pääsee hyvillä mielin aloittamaan kesän :) En ehkä ole niin hyvässä bikinikunnossa missä ajattelin olevani, mutta varmasti paremmassa mitä vuosi sitten!

Pitää muuten hankkia pari muutakin löysempää salikelpoista toppia (koska t-paitojahan ei voi käyttää, daa…. aina on hyvä syy shoppailla). Toki tiukka paita pakottaa pitämään vatsan sisällä ja rinnan ulkona, mutta joskus on vaan sellaset turvotukset, ettei tosiaan tee mieli kattella sitä palleroa. Löysät vaatteet pelastaa paljon!

2 thoughts on “Herkkulakko

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.