Kuntosali

Jummijammi

Njiärgh. Sekä viime että tämän viikon jalkapäivät tuntuivat jotenkin nihkeiltä. Etenkin (entisen) lempiliikkeeni, eli kyykyn kohdalla. En tiedä missä mättää, mutta en vaan saanut oikein tuntumaa mihinkään kohtaan, asento tuntui huonolta, syvyys jäi vajaaksi vaikka jalat oli miten ja ei auttanut, vaikka vähensin painojakin reilusti. Epäilen, että venyttelyjen laiminlyöminen vaikuttaa tässä paljon, kun on päässyt jäykistymään. Koitan nyt parhaani mukaan muistaa venytellä All Day Every Day ja katsoa, jos ensi viikolla kyykkykin tuntuisi jossain muualla kuin niskassa.

Askelkyykyt korvasin yhden jalan prässillä. Perusaskelkyykyissä itselläni toimii lähinnä kävellen tehdyt kyykyt. Smithissä meinaa vaan takajalka väsyä, mikä nyt on vähän väärin :D Toki bulgarialainen askelkyykky toimii siellä missä pitääkin, mutta se ei kuulu tällä hetkellä ohjelmaani (because I HATE IT) niin mennään tuolla perkeleen prässillä nytten.

Viime viikolla sain pohkeenikin kai tuhottua ihan kunnolla, sillä oikea on edelleen aivan riekaleina. Tein pohjetreenin silti, koska “sillä se lähtee millä on tullutkin”. Katsoa sitten huomenna, että pitääkö vanhat viisaudet paikkaansa.

PLUS oikea lapani on aivan mahdottomassa juntturassa ollut jo melkein pari kuukautta. Jumi lähtee siis oikeasta lavasta ja säteilee aina pikkurilliin, mistä päättelen, että osasyyllisenä on kyynerpäähäni tehty leikkaus, jossa korjailtiin jumissa ollutta hermoa (joka siis aiheutti rannekipua ja pikkurillin puutumista). Pitäisi käydä fysioterapeutilla/hierojalle, mutta ei oo rahnaa. Se jää siis parin kuukauden päähän, eli ei se auta kuin koittaa toivoa, että ahkera venyttely auttaisi tuohonkin vaivaan. Silti voisin ottaa vastaan hierojasuositteluja Rovaniemeltä/Sodankylästä valmiiksi!

Kaikki nämä jumitukset ja ärsytykset ovat hieman syöneet salimotivaatiotani. Hartiapäivä oli pitkään lempparini, mutta oikea käsi meinaa mennä voimattomaksi ja kipuilee niin se vähän syö siitä intoa. Ja sama vaiva pilaa selkäpäivääkin. Jalkapäivässä eniten ärsyttää vammanen kyykkäys, joka on se Ensimmäinen Liike ja kun se ei suju, niin se luo ihastuttavan varjon koko reenin päälle.

Mutta ei se auta. Homma jatkuu vaan ja täytyy toivoa, että nyt kun huollan kehoani paremmin niin on alkaa asiat sujuakin taas uudella tavalla.

tumblr_m0qlq8Cn3b1qm5hzso1_500

Ok. Koitan ajatella näin :D Kyllä oon ainakin saanut aina lihakset mukavasti juntturaan, eli ei pitäis JOTAIN tapahtua.

4 thoughts on “Jummijammi

    1. kyllä, epäsäännöllisen säännöllisesti, pitäisi otttaa taas tehokuuri ennen kesää :) ja on tuloksia. Selluliittia todella vähän verrattuna entiseen.

      Tykkää

    1. Ei oo mennyt :) Pahentuneiden käsi/hartiavaivojen takia ja nyt sitten töiden vuoksi ei vaan ole yksinkertaisesti mitään erikoisempaa kirjoitettavaa :D Jahka työt loppuu juhannuksen tienoilla, niin pistän taas kunnon tavotteet kehiin ja lähen tavottelemaan niitä, nyt annan homman sujua omalla painollaan. Paino on pysynyt kuta kuinkin samoissa ja liikkunut oon n. 8h per viikko. Nyt tosin töiden aikaaan 35h/viikko :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.