Pohdintaa · Vinkkejä · Yhteistyö

Pikaisia kuulumisia ja ankaraa mainostusta!

Moro! Tää postaus sisältää sitten mainoslinkkejä, ihan vaan btw :D

Ei, homma ei ole mennyt läskiksi, vaikka olenkin ollut nyt reilun kuukauden tauolla tästä blogista :) Olen nyt ollut kesätöissä täällä metsänistutuksessa ja liikuntaa on tullut harrastettua abauttiarallaa 35-45tuntia viikossa sen vuoksi. Paino on kutakuinkin samassa missä oli huhtikuussa, vaikka välillä se meinasi jo kivuta ylöspäin.

Tänään selvisi, että työt loppuvatkin meillä ja ens viikon alussa, ja silloin on minunkin tarkoitus aloittaa kunnon tehospurtti myös saleilun ja syömisten kanssa! Toki hillittömän tiukalle dieetille en ala, sillä 1)kesä 2)Fazerina-jäätelö, mutta tarkoitus olisi siltikin yrittää tiputtaa kolmisen kiloa elokuun loppuun mennessä. Sen kun saavutan, niin olen laihtunut yhteensä 10kg viime marraskuusta :) Toki pitää sitten ensi viikon jälkeen katsoa missä se paino nyt oikein luuraakaan ja ottaa myös mitat. Eli äläkää huoliko, Hikikinkku hikoilee ja voi hyvin ja tsemppi on kova!

Nyt fyysisen työn aikaan syön ja juon oikeastaan mitä ikinä haluan, ja ikävä kyllä välillä (viikonloppuisin) on tullut vedettyä sellaset mässyöverit, että hyhhelevetti. Nyt koitankin loppuajan olla herkkujen suhteen aika tiukassa linjassa, ettei vaan käy niin, että herkuttelu jää päälle kun fyysinen työ loppuu. Siitä ei hyvä seurais :D Mutta eikhän se ihan hyvin onnistu, etenkin kun nyt fiiliksetkin on paljon paremmat mitä esim. toukokuussa, jolloin sai tosissaan taistella tunnesyömisen kanssa. Voittajana kuitenkin selviydytty, kun paino nousi maksimissaan vain kilon ja se nyt lähtee itsestään pois :)

tumblr_ls9phsq1vi1r29yqyo1_500

 

Hyvinvoinnin tavaratalossa on nyt menossa mahtavat kesätarjoukset ja halutessaan tuotteet voi maksaa vasta elokuussa. Etenkin painonhallintatuotteita on nyt hyvissä aleissa ja mietinkin, että pitäiskö tilata tämä rasvanpolttopaketti? Vihreää teetä tulee juotua kyllä muutenkin, mutta kapseleita on kehuttu vähän siellä sun täällä. En oikein usko rasvanpolttotabletteihin, mutta toisaalta eipä niistä haittaakaan nyt ole.

Ah, töiden jälkeen tarkoitus aloittaa myös ankara kuivakuppauskuuri <3 Nytkin jo sellut aika vähänä, mutta nuo viimosimmatkin kun sais piiloon niin AVOT! Hemmetti kun sitä ei ikinä muka jaksa/muista pitää yllä noita kuppaustuloksia, mutta onneksi ne palautuu aina parissa viikossa, etenkin kun nyt säännöllisen liikunnan ja suht. fiksun syömisen ansiosta ne eivät ole kovin pahasti viemäriin valuneetkaan :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.