Kroppakuvia · Suunnitelmia

Ready, set, GO!

IMG_8903

Täältä tullaan!

Metsänistutus loppui ja nyt pääsen vihdoinkin jälleen kunnolla kiinni astetta tavoitteellisempaan treenaamiseen ja syömiseen. Kuljin töissä mummilasta käsin, joten söin kiltisti mummin ruokia ja ihan hitosti leipää! Nyt voin kyllä rehellisesti myöntää, että loppuvuoden hiilarivarastot on tankattu ja ihan ilolla alan vähentää niiden määrää ruokavaliossani. En mitenkään radikaalisti, mutta jonkin verran.

IMG_8926

Kuvassa olen syönyt about vartti sitten kaksi jäätävän isoa lautasellista makaronilaatikkoa, niin siksi tuo ylämaha on vähän huvittavan näkönen :D Päätin silti rohkeasti vaan julkasta tämän, kuvatkoon tämän hetkistä kuntoa, vaikkakin olen ähkyssä. Ehkä tämä silti on enemmän lähempänä sitä totuutta kuin ne aamuisin ennen aamupalaa otetut kuvat? :D

Metsänistutuksen aikana painoni on tuskin pudonnut paljoakaan, mutta tuntuu, että rasvan määrä on vähentynyt. Koitan käydä rasvaprosenttimittauksessa niin pian kuin mahdollista, niin näkisi vähän missä mennään. Käsivarsien muoto erottuu nyt paremmin kuin toukokuussa ja jalat ovat jäntevöityneet. Olen myös kauttaaltani pienentynyt peilin ja vaatteiden mukaan. Pakko muistaa huomenna ostaa kunnon mittanauha tänne Sodankyläänkin, että pääsen seuraamaan myös mittojen muutoksia (vietän heinäkuuni pääsääntöisesti täällä, enkä Rovaniemellä)

IMG_8924 (2)

Mitäs mielessäni sitten on heinäkuuksi?

* Kuntosali 4 kertaa viikossa kevään ohjelmallani.
* Aamuaerobinen 3 kertaa viikossa
* Raskaampi aerobinen 1-2 kertaa viikossa
* Venyttelyt 3-4 kertaa viikossa

Kuulostanee paljolta, mutta lomalaisella nyt on aikaa ja lisäksi viimeistään istutuksessa olen tottunut liikkumaan paljon, niin en usko saavani minkäänlaista yliannostusta ja innon romahtamista. Olenhan jaksanut saleilla säännöllisesti (sairauskierrettä lukuunottamatta) jo marraskuusta.

Syömisten suhteen olen vähän kahden vaiheilla. Joko syön sen 1700kcal, joka toimi hyvin alkuvuodesta, tai sitten enemmän kulutuksen mukaan ja keskittyisin nyt lähinnä kropan muokkaukseen, kun elokuun alussa starttaa 10 viikon dieettirupeama joka tapauksessa. Tietenkään heinäkuun aikana en ehdi lihasmassaa itselleni hankkia, mutta en ainakaan haluaisi myöskään menettää sitä :D Jos söisin lähellä kulutusta, niin JOS paino tippuu, niin se todennäköisemmin tippuisi rasvasta, eikä habasta.

Mielipiteitä? Jos siis joku vielä lukee tätä :D

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.