Kuntosali · Sodankylä

Rauta on raskasta

aaa

Tulipahan hienosti saatua kännykästä kuvia koneelle :D No, mennään nyt rakeisilla kuvilla, eipähän  niitä olekaan kuin muutama.

Istutus loppui siis ja palasin salille intopiukeana. Huomaa kyllä, että kroppa on hieman väsyksissä viiden viikon fyysisestä työstä, sillä painoja tai toistoja piti vähentää miltei joka liikkeessä. Toisaalta taas sain myös joka liikkeessä vedettyä itseni aivan äärirajoille, eli eipähän voi sanoa, että treeni olisi ollut löysä :D

Torstaina tein rinnan, olkapäät ja ojentajat, mikä on edelleen lempipäiväni. Ohjelma ja liikkeet ovat edelleen samat kuin keväällä, mutta tässä on ollut nyt puolitoista kuukautta taukoa, niin kroppa tuntuu reagoivan siihen kuin uuteen ohjelmaan. Muah, mitkä jumit ja mikä tuntuma <3
Ihanasti penkillä selällään ojentajapunnerruksia tehdessä vasen käsi petti täysin ja meinasin tiputtaa neljän kilon puntin päähäni :D Ei puhettakaan, että nyt olisi viiden kilon puntti edes noussut. Taljassa väen vängällä sain 17,5kg jotenkin hallinnassa (teen supersarjana ojentajat taljassa+penkissä) ja hitto ei oo ikinä tuntunu niin raskaalta. Mutta eiköhän ne painot pikkuhiljaa palaa ennalleen ja ehkä sen ylikin, kun nyt en joka päivä kuitenkaan rasita itseäni.

Perjantaina oli vuorossa sitten selkä ja habapäivä. Aiemmin valitin siitä, etten saa hauiksiin tuntumaa, mutta nykyään sitä ongelmaa ei enää todellakaan ole :D Teen aina kolme hauisliikettä (alataljassa narulla, keskitetty hauiskääntö ja alataljassa tangolla). Vikana teen tangolla pudotussarjoja (10+8) ja nauroin kyllä itselleni, kun painot oli kahdessa vikassa sarjassa 7,5 kg ja 5kg. JA TEKI TIUKKAA! Ei hitto, onneksi nyt en pääse edes salille ennen kuin tiistaina ja silloinkin on jalkapäivän vuoro, niin saa kädet levähtää. Palauttavaa venyttelyä en todellakaan pysty vielä tekemään, mutta ehkä huomenna.

Ihana tunne. Siis tuntuukohan mikään paremmalta kuin rankan salitreenin jälkeinen euforia?

aaaaa

Rukoilkaamme, että saan sen uuden kännykän ens viikolla. Ja instagramin! Helpottuu huomattavasti kuvien lisäily, kun harvoin sitä nyt viitsii kameraa raahata lenkeille/salille.

Anyhow, jalkapäivä jää siis tällä viikolla väliin. Kuten jäi kävelytkin. Aivan helevetinmoinen penikkatauti nyt molemmissa jaloissa ja kävelystä ei tule yhtään mitään. Hieron ja venyttelen nuita nyt sydämeni kyllyydestä ja katsotaan jos aamuaerobinen onnistuisi viimeistään sitten maanantaina. Kyllähän sitä väkisin yritti käydä jonkun puolen tunnin lenkin, mutta sitä en kyllä laske, sen verta hidasta ja tuskallista se oli. Sykeki nousi lähinnä vitutuksen vuoksi.

Syömisten suhteen tänään tais olla herkkupäivä. Ei helevetti pitäis käydä kaupassa muuta kuin salipäivinä, koska silloin ei tee ikinä edes mieli mitään muuta kuin rahkaa ja mansikoita. Täytyy tehdä jonkinlainen ruokasuunnitelma piakkoin, koska se se meikän ongelmakohta on.

Maanantaina otetaan muuten paino ja mitat ja katsotaan sitten seuraavat tavoitteet!

One thought on “Rauta on raskasta

  1. Ruokasuunnitelma pitäisi lyödä lukkoon täälläkin! Viimeisen kahden kuukauden aikana olen rikastanut jokapäiväistä ruokavaliotani jäätelöllä, karkilla ja pullalla, ja jostain kumman syystä sen myös tuntee olossaan.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.