ongelmia · Vaatteet

I. Shall. Rise!

wp_ss_20130705_0002

Puuh! Tosin ei nuo aamuaerobiset ole läheskään yhtä rankkaa kuin tämä blogin päivittely nähtävästi! Meikällä on päivittäin kaikkia aiheita, mistä voisin kirjoitella, salitreenin ajankin mietin, että mitä tästä treenistä rustailen teille ja plaaplaaplaa, mutta jotenkin se sitten aina jää. Kamalaa. Pakko ryhdistäytyä, sillä bloggaus jos mikä se vasta motivoi.

Viikko on sujunut ihan hyvin! Maanantaina otin uudet mitat ja hyppäsin vaa’alle myös ja luku oli kieltämättä masentavan suurehko. Se tosin on tippunut jo kilolla, eli nesteitä taisivat vain olla ja nyt alkaa näyttää huomattavasti valoisammalta tämä elämä :D En löydä MISTÄÄN alkuvuoteni mittoja, ja kun tyhmänä oon merkinnyt tänne pelkästään miinusnumerot, niin koita tässä nyt muistella mikä oli mitäkin missä vaiheessa.  Ne lätkäsen esille tässä viikonlopun aikana, jos siivouksen yhteydessä aiemmat mittaustuloksetkin tulisivat vastaan, niin pääsisi näkemään paljonko sitä onkaan tullut tammikuusta kavennuttua! Uu mama

WP_20130703_041Rintsikat: KappAhl
Toppi: Cubus
Trikoot: Gina Tricot
Kengät: Rykä

WP_20130703_040

 

Vässy mikä vässy!

Tällä viikolla en ole päässyt salille vasta kuin kahdesti ja rankempi aerobinenkin on tekemättä. Nakerrus maksimus. Omaa syytähän se on, ja nyt alkaa pahasti vaikuttaa siltä, että jonkin tason flunssa koittaa tehdä tuloaan. Ei. EI.

Kävin eilen hierojalla ensimmäistä kertaa ikinä ja oli niin ihanaa, ettei mitään järkeä! Oikea lapani on pahemman luokan jumissa ja tunnotonkin ja sen kanssa onkin tarkoitus marssia fyssarille tässä loppukesästä. Hierojan jälkeen meikällä alkoi ihan tosissaan viluttaa ja oletin, että se kuuluu asiaan. Siitä sitten suoraan salille tekemään jalkapäivää, koska hieroja kielsi lähinnä vain ylävartalon treenaamisen. Treeni kulki hyvin, vaikkakin vähän sellainen Tiedättehän-olo oli päällä koko ajan. Illasta vilu vaivasi vielä lisää.

Aamulla heräsin täysin terveenä ja pingoin innoissani aamulenkkini, söin rahkani ja painuin kaupungille rehvaamaan kaveria. Siinä lounasta syödessä aloin miettiä, että onkohan mulla kurkussa jokin haavauma kun käy vammasesti kipeää. Päivän mittaan se vammanen kipu vaan laajeni ja nyt on sitten aikuisten oikeasti kurkku kipeä. Tässä istun ja imeskelen sinkkitabletteja ja ryystän finrexiä ja olen päättänyt olla terve. En halua sairastua! En nyt, kun salille pitää päästä treenaamaan selkää huomenna ja persessä sunnuntaina!

2 thoughts on “I. Shall. Rise!

  1. Noniin, mikä sali sulla Rollossa on? Täällä olis reenikaveria vailla yks ihana (iki)sinkkunainen.

    Tykkää

  2. Voisitko tehä postauksen perseen muhkevoittamisesta kun itselläni olisi sellainen tavoitteena? Kissana kesään -blogissa sellainen oli (Square to round tjsp), ja muutenkin tuo teikäläisen hanuriosasto näyttää varsin hyvältä. :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.