ongelmia

Tökkii

Nyt tökkii!

En saa nukutuksi. Kauheat univelat. Menen nukkumaan kahden aikaan, herään kahdeksalta. Hortoilen päivän. En syö aamupalaa ennen kahta iltapäivällä. Sorrun miten sattuu. Viluttaa ja kurkku vähän karhea, niin ei uskalla salille, etten tuu kipeäksi. En jaksa lenkillekään. Venyttelin. Vähäsen. Istun koneella. Muokkaan blogia. Haaveilen Deluxe Mudcakesta. Ja vesimelonista. En jaksa syödä. Vedän kaksin käsin. Unohdan syödä. Löydän nuudelia. Juon liikaa batteryä. Suunnittelen lakkoa. En halua aloittaa lakkoa, koska inhoan vierotusoireita.

 

image7

Tiedän, että tämä hankala kausi lähtee siitä, että olen vaan niin väsynyt. En ole yli viikkoon nukkunut kunnolla. Taivaan kiitos ensi kuussa aloitan työt ja pääsen rytmiin. Sehän se onkin, että kun on liikaa vapaa-aikaa niin ei saa mitään aikaan :P

Ehkä menen nyt petiin ja rukoilen huomiseksi kivempaa päivää. Ja aamulenkkiä.

fitspiration_0

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.