mitat · Paino

No ne mitat!

Kyllä tipahti leuka rintaan, kun vaa’alle astuin. Olen puolitoista kiloa kevyempi kuin viikko sitten. Ultimaalliseen tavoitepainooni on enää 2,2 kiloa matkaa. En edes muista, kuinka kauan siitä on, että olen painanut näinkin vähän? Hämmentävä olotila.

Hämmentäväksi tämän tekee myös se, että koko viikkohan meni päin persettä suoraan sanottuna. Söin ihan järkyttävän huonosti, mässäilin hetkittäin järjettömästi, nukuin todella vähän ja liikuin vielä vähemmän. Ja nyt minut palkitaan siitä? Pakko kuitenkin muistaa se, että tällä linjalla EI voi jatkaa, tämä linja EI johda hyvään ja tämä linja EI todellakaan takaa, että tavoite saavutetaan. Ehkä otan tämän jonkin sortin anteeksi antona ja uutena mahdollisuutena tsempata ja saavuttaa ensi viikolla edes parin sadan gramman tiputus, mutta oikeilla toimilla.

Tammikuusta mittani ovat muuttuneet myös varsin mukavasti:

Rinnan alta: 80 —-> 77
Vyötärö:       77 —-> 73
Jenkkikset:   92 —–>87
Lantio:          104 —->98 (yhyyyyy)
Reidet:           64/64 -> 60/60
Pohkeet:        38/38 –>36/36

Painossa eroa 5,8 kiloa

Olen siis yhteensä kaventunut reilussa puolessa vuodessa 30 senttiä. 30 senttiä!!! Vielä on tosin matkaa jäljellä (kuhan perse ei pienene enää milliäkään, kiitos) mutta niin on vielä aikaakin. Pienessä mielessäni haaveilin, että saavuttaisin ihannepainoni jo tässä kuussa, mutta se ei ole realistista. Mutta on realistista saavuttaa se elokuun loppuun mennessä ja sen otankin tavoitteekseni. Syksyllä ollaankin sitten megalofaanisia beibejä!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.