herkuttelu · ongelmia

And eat and eat and eat and eat and…

Jep. Parin päivän kesälomareissu takana ja hommahan jatkoi viime viikon linjaa, eli hitonmoista syömistä ja laiskottelua :P Olo alkaa olla kaikin puolin aika kaamea ja en epäile itseäni yhtään kun sanon, että nyt on helppo jatkaa taas fiksulla linjalla ja OLLA fiksulla linjalla.

Suurin ongelma minulla on ehdottomasti ruokailuvälien liiallinen venyttäminen. Reissullakin söimme aamupalan yhdeksän maissa aamulla ja seuraavan kerran söimme jotain viiden aikaan päivästä. Ei mikään ihme, että mieli teki lankkupottuja ja rasvattua kanaa? Lisäksi viime viikolla huomasin sen, että saatoin herätä kymmeneltä, mahdollisesti käydä aamulenkin, mennä koneelle ja huomata siinä kahden-kolmen välillä päivällä, etten ole syönyt vielä aamupalaa :D Tällainen skippailu ja venyttely aiheuttaa sellaiset energiavajeet kehossa, että ne kompensoidaan keinolla millä hyvänsä ja se keino on usein energiapitoinen ruoka.

Siksi nyt väen vängällä opetan itseni syömään viisi kertaa päivässä ja JUOMAAN SITÄ VETTÄ. Olen aina ollut hyvä juomaan vettä, mutta nyt se(kin) on jäänyt vähiin.

Tämä nyt oli lyhyt väliaikatiedote vailla mitään mielenkiintoista sisältöä. Loppuun lomareissun valinnat, miinus burrito, kanakolmioleipä kertaa kaksi, 150gr suklaata ja kaksi protskupatukkaa ja sokeribatterytölkki :D

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.