ongelmia

No en mee!

Vaa’alle siis. Lapsellisesti kieltäydyn astumasta lähellekään vaakoja tai mittanauhoja tällä viikolla :D Edellisen viikon suursyömingit ja tappavat salitreenit ovat kerryttäneet ainakin hitosti nesteitä minuun, jos en sitten ihan jo lihomaan ole ehtinyt alkaa. Oman mielenterveyteni kannalta skippaan kohteliaasti nyt kaikki mittaukset ja rohkaisen mieleni ensi maanantaiksi.

images

Jep, eli nyt on kaksi viikkoa mennyt suoraan sanottuna aika heikosti. Reissaamiset ja unirytmisekoilut ovat tehneet kyllä tehtävänsä ja aamulenkit ovat jääneet miltei kokonaan ja salille menokin tuntuu lähinnä utopistiselta ajatukselta. Olen nyt kuitenkin loppuviikon opetellut juomaan sen 3-4 litraa vettä ja se tuleekin yllättävän helposti täyteen, eli jotain hyvää jäi käteen tästäkin :D
LISÄKSI olen tainnut vierottautua batterysta ja vielä ihan käsittämättömän helposti! En edes tajua, miten ei ole päätä särkenyt OLLENKAAN vaikka meninkin päivittäiskäyttäjästä cold turkeyksi. Ehkä nuo jäätävät vesimäärät ovat auttaneet, sillä edes baarin jälkeisinä absolusti-koomapäivinä mieli ei edes tehnyt tuota energistä nektariinia.

Koitan siis epätoivoisesti keskittyä hyviin puoliin ja antaa itselleni anteeksi sen, että nyt ei olla Strömssössä. 8) Onneksi Bikini Challenge alkaa jo tasan kahden viikon päästä, eli kohta on selvät ohjeet ja käskyt, mitä noudattaa. Syömisten suhteen onkin opettelua, tänäänkin olen syönyt vasta kahdesti ja kello on kohta kuusi :P

Mutta en vaivu epätoivoon. Homma on edelleen hallinnassa, pienet takapakit ynnä muut nyt on aina odotettavissa ja aina jotain opitaan. Jos ei muuta, niin sen, että tuon herkkukierteen katkaisu on aivan jäätävän vaikiaa, MUTTA ei mahdotonta. Suklaahimoissani vedin tänään jopa mokkasuklaan makuista kahvia rasvattomalla maidolla ja selvisin kuin selvisinkin päivän ilman herkkuja. Bileeeet.

Mutta nyt edessä sitten astetta onnistuneempi viikko, I promise! Huomenna ainakin luvassa salia ja lenkillä käynti kaverin kanssa. Nyt tarkoitus vetää jonkinlaista keskivartalojumppaa ja katsoa, jos jaksais käydä iltakävelyllä kun aamukävely jäi välistä. Ilmat ainakin alkaa vihdoinkin lämmetä, niin en voi vedota kylmyyteenkään.

Plus syksy tulee. Pakko nyt vaan ottaa itteään niskasta kiinni, sillä ei ne aamuaerobiset ainakaan mukavammiksi mee sitten kun se kuuluisa syyskuu koittaa ja on pimeää ja märkää ja harmaata.

funny-baby-lifting-weight-gym

9 thoughts on “No en mee!

 1. Vettä ei kannata juoda sen enempää kuin mitä normaalisti menee. Siitä ei ole mitään hyötyä, mutta voi olla haittaa kun munuaiset joutuvat kuitenkin tekemään enemmän töitä. X litraa vettä päivässä on varmaan vähän samanlainen ”fakta” kuin 5000kcal päivässä (jos aikoo kasvattaa lihaksia).

  Tykkää

  1. No en tuota 5000kcal päivässä ”faktaa” ole koskaan kuullut, enkä kyllä sitäkään, etteikö vettä kannattaisi juoda sitä kolmisen litraa vähintään, etenkin kun syö hyvin proteiinipitoisesti ja harrastaa suht. aktiivisesti liikuntaa :) Ja toki tuohon lasken myös muut nesteet (miinus kahvi ja tee) sekä sen, jos tulee syötyä esim. vesimeloni (joita vetelen usein :D) Itselläni myös tuo 3-4 litraa menee suhteellisen luonnostaan alas, kun kuitenkin juon aina 0,5 litran laseista.Vedenjuonnista osa on sitä mieltä, että 1,5 litraa riittää, toiset sitä mieltä, että minimi on 3litraa. Mikäpä minä (tai sinä) on sanomaan, että kumpi on oikeassa. Kannattaa toimia siten, mikä tuntuu hyvältä ja itselleni tämä runsaampi juominen tuntuu juurikin siltä. Ei paljoa päätä särkenyt, vaikka kaiken järjen mukaan pitäisi, silmäpussit ovat jo nyt laskeneet ja maha toimii jälleen kunnolla.

   Tykkää

 2. Voisit alkaa mule PT:ksi kun tuun takasi Rolloon :D Oon niiiiin laiska kun ihminen vaan voi olla (ja rapakuntoinen..) Jaksan hölkätä ehkä minuutin kerrallaan, koska jaksan raahata itteni 2krt vuodessa lenkille. Yliopistolle kyllä kuljen kävelemällä/pyörällä, mutta siinä ei varsinaisesti kunto kerkeä nousta.Oisin halunnu käydä kokeilemassa muutamaa ryhmäliikuntatuntia KunnonPaikassa viime talvena, vaan koskaan en sinnekään asti päässyt :DD Asun n. 500m päässä sieltä ;)Minua kyllä kiinnostais useampiki liikuntamuoto, mutta jotenki laiskuus aina iskee kun pitäis jonnekin lähteä.. Eli tarttisin jonku joka raahaa meikäläisen ahterin pois sohvalta :DTykkään esimerkiksi pyöräilystä ja uinnista, mutta oon niin laiska lähtemään. Ryhmäliikuntatunneilla en oo koskaan ollu ja voi olla, että ei oo minun juttu, mutta joitain haluttais ees kokeilla. Kävin kerran syksyllä sporttipassin kuntonyrkkeilytunnilla, mutta se ei joenki iskeny.Mitään varsinaisia laihtumis/lihaksenehityssuunnitelmia ei oo, lähinnä haluaisin peruskuntoa paremmaksi ja pömppömahani pois. Paitsi sitten kun luin tätä blogia http://voimariini.blogspot.fi/ ja katoin mitä hän on saanut pepulleen aikaseksi seitsemässä viikossa, niin voisin ehkä haluta myös kiinteämmän ahterin :DDNoh asiasta viidenteen, ollaan menossa viikonloppulomalle Kuusamoon elokuun eka vkl, jos ei vettä tule kaatamalla niin ajattelin käydä lyllertämässä Pienen karhunkierroksen, jospa vaikka sillä matkalla puraiseis joku liikuntakärpänen minua :D Ukkeli ei kyllä aikonu lähteä mukaan, mutta jospa sitä MP3sen kanssa pärjää :) Pitää kattoa, jos samalla reissulla käytäis siellä suurpetokeskuksessa, en oo koskaan siellä käyny :)Nyt kun luin uudestaan tämän viestini, niin kuulostaa ihan joltai PT hakemukselta, mutta tuo eka lause oli siis lähinnä vitsi :D Oon vaan niin kade, kun oot löytäny kiinnostuksen liikuntaan toisinkuin meikäläinen :D

  Tykkää

  1. hahaha :D Pitäis harkita sivubisneksenä PT-hommia :D Itellä meinas kiinnostus lopahtaa sairastelun vuoksi, mut onneksi nyt ollaan terve ja se into palasi terveytden matkassa. Ja hitto ois kiva asua lähellä KunnonPaikkaa! Mee ny ainaki Bodycombattii ja kuvittele hakkaavasi jotain :D Parasta stressinpoistoa! Onneksi jatko-opiskelijana iteki saan vielä hankittua Sporttipassin, niin pakko se on ainaki silloin tällöin sitä käyttää ja käydä venyttelytunneilla ja tuossa ihanuusCombatissa, jota kukaan ei voi minulta viedä <3Kävitkö Karhunkierroksella ja katsomassa oikeitakin karhuja ja sitä komeaa opasta? :D

   Tykkää

  2. Voisit kyllä ;) Mulla iskee välillä joku inspiraatio, mutta tähän asti hävinny yhtä nopeasti kuin tullukin :D Esim. alkukesästä kävin kolmen viikon ajan pari krt/vko pyöräilemässä, mutta sitten se vaan jäi vaikka tykkäsin kyllä tosi paljon!Vois ottaa ens lukuvuoden tavoitteeksi edes käydä siellä KunnonPaikassa :DD Ennen kuin (toivottavasti) saan DASilta halvemman asunnon ja joudun kauemmaksi siitä.Joo kävin sen pienen karhunkierroksen, ei ollut edes niin paha mitä aattelin! Yks aivan järetön nousu, mutta muuten aika helppo vaikka ei hyvä kunto ookkaan. Oikeat karhut ja komeat oppaat jäi näkemättä, kun oli helle niin aateltiin, että eläimet voi olla lepäilemässä :D Onnea bikinihaasteeseen!

   Tykkää

 3. saman kylän tyttöjä, samassa haasteessa mukana ja taidan vissiin samalla salillakin käydä – jään seuraileen! :-)

  Tykkää

  1. Ooo, mystistä! :D Iteä ainaki motivoi, ku tietää että Sodankyläläisetki seuraa tätä, nyt ei tosiaan kestä mokata :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.