Bikini Challenge · herkuttelu · mitat · Paino

Bikini Challenge 8/2013 – Aloitusmitat

No niin, tästä sitten lähdetään liikenteeseen!

Yllätyin siitä, että tässä parin viikon “Syön mitä ikinä haluan, koska oon flunssassa, väsynyt ja laiska” –mähökauden jälkeen painoni on vain tasan kilon korkeammalla, mitä muutama viikko sitten! Nyt on siis tavoitepainoon sellaiset 3,2 kiloa matkaa ja osa tästäkin lienee ihan vaan turvotusta :)

Mitat olivat kasvaneet kauttaaltaan, mikä kertoo myös aikamoisesta nestepöhöstä.

Aloitusmitat 5.8.2013

Paino: 68,2 kg

Rinnan alta: 80 (kasvanut 3cm!! Mikä nestevarastokyttyrä mulla on tuonne ilmestynyt? :D)
Vyötärö: 75
Jenkkikset: 88
Lantio: 99
Reidet: 61/61
Pohkeet: 37/37

Uskon, että maha mitat palautuu ennalleen jo viikossa, kun turvotus lähtee. Oikeastaan vasta ensi viikon jälkeenhän sitä varmaan alkaa huomaamaan sen ns. oikean muutoksen ja näkee miten ruokavalio alkaa vaikuttaa. :)

WP_20130804_027[1]

Eilen hain viimeisen subini! Yllätyin melkoisesti, kun bongasin jonosta edeltäni varsin hyvin muodostuneen naisen takapuolen ja aattelin, että toi tyttö todellakin kyykkää tosissaan. Sitten huomasin naisen kasvot ja tajusin, että kyseessä on Fitness-Eevsku :D Eka tosin ajattelin, että kyseessä on PAKKO olla vaan kaksoisolento, sillä mitä ihmettä hän nyt Rovaniemellä tekisi, mutta Instagramista varmistui, että ihan oikein näin.

Varmasti hyvä merkki dieetille, että näkee Fitness-julkkiksen just ennen dieetin alkua :D Ja aloin kanssa haaveilla siitä, että joskus meikänkin kontista näkee heti, että on kyykätty <3

WP_20130804_028[1]

Illasta vetäisin vielä viimeisen herkkuhimotukseni naamaan, eli Pandan valkoisen suklaan. Älyttömän hyvää, mutta aloin olla henkisesti jo niin valmistautunut tulevaan rupeamaan, etten saanut tuosta hirveää nautintoa :D Lähinnä odotin aamua, että pääsen aamuaerobiselle!

Rustailen huomisaamuksi vielä nyt kirjoituksen ekan päivän fiiliksistä, en viitsi tunkea niitä tähän samaan, ettei tuu ihan kilometripostausta :)

6 thoughts on “Bikini Challenge 8/2013 – Aloitusmitat

    1. Eve otti salaatin :D tais olla kanaa, mut en oo varma! Ite otin kokonaisen täysjyvän kanateriyakilla nomnomnom. Pitää kokeilla tosin joskus Subin salaattia ku haluaa syödä ulkona, ku sieltä kyllä Sais oikeanlaisen :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.