Bikini Challenge · Kroppakuvia · Kuntosali · Kuvia

Salia ja hyppimistä!

Tällä hetkellä menossa 3. päivä Bikini Challengea ja hyvin sujuu! :D Jotenkin hurjaa ajatella, että tämä homma jatkuu vielä reilusti yli 60 päivää, mutta pidän mielessä sen, että ne päivät kuluu kaikesta huolimatta ja minusta kiinni, että mitä niiden aikana saavutan! Syömisten suhteen olen syönyt n. 98% koska lautasellani on näkynyt kiellettyä kasvista, mutta nyt kun nekin on syöty pois niin voidaan jatkaa sata lasissa :D ja siis kyseessä on siis KASVIS, jota söin, ei mikään suklaaleivos, eli en todellakaan puhu mistään repsahtamisesta tai mokasta.

WP_20130806_003-horz

Kävin sitten vetämässä Rovaniemen Arctic 247 gym:llä yhden salitreeneistä. Menossa mukana ala-asteella ostettu paita, joka on edelleen uskottavin treenipaitani koskaan :D Trikoot on ostettu Stadiumista ja olenkin etsinyt juuri tuon mittaisia treenitrikoita jo pidemmän aikaa, ihanaa kun ne vihdoinkin sitten on hankittuna :) Mukavampi käydä lenkilläkin lämpimällä ilmalla. Jahka tämä Challenge on ohi, niin varmaan hankin vielä lyhemmät treenitrikoot ja onnessani esittelen uusia reisiäni kaikille :D

Treeni kesti omalla kohdallani noin 45 minuuttia ja oli RANKKA! Mukana oli muutama liike, joita en vaan syystä tai toisesta hallitse kunnolla. En edelleenkään osaa maastavetoa ja se ei tunnu minulla missään muualla paitsi sormissa. Kokeilin pieniä painojakin, eikä sekään auttanut. Kokeilin isompia, eikä sekään auttanut. Mikä hitto siinä on, että se on sarjassamme mahdoton liike?? Yhden jalan suorin jaloin maastaveto tuntuu ja onnistuu, kahdella jalalla ei ja perinteinen maastaveto ei senkään vertaa. Pakko pyytää joku neuvomaan se minulle seuraavalla kerralla, sillä se liike jos mikä on hyväksi perälle.

WP_20130806_007-horz

Soijaa pukkaa! Hiuksetkin VALUIVAT hikeä :D En edes muista, koska viimeksi on salilla tullut niin jäätävä lätäkkö aina sinne, missä milloinkin touhusin. Huhuhuhuhu. Treeni ei vielä vienyt täysin sydäntäni ja epäilen, että pidän toisesta salitreenistä enemmän, mutta eiköhän tämäkin ala innostaa paremmin jahka pääsen liikkeisiin ja suoritustapoihin sisälle. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja pitkät sarjat ovat minulle aika vieras laji, mutta hyvää tämä tekee ja nyt Dagen Efterinä voin sanoa, että lihakset ovat jumissa niskasta nilkkoihin.

WP_20130807_003-vert

Muutama ruoka! En tiedä, onko oliivit nyt ihan sallitulla listalla (kröhöm, tuskin) ja kanaa pitää ensi kerralla pyytää vielä lisää, mutta oli kyllä mukava huomata, että voin käydä satunnaisesti myös ulkona syömässä ilman, että dieetti häiriintyy. Näitä tilanteita kun varmaan tulee tässä 10 viikon aikana, nytkin piti vähän yllättäen lähteä ajamaan takaisin Sodankylään, enkä ehtinyt tehdä itse ruokaa niin tämä oli Da Next Best vaihtoehto.

Kotona odottikin sitten ensimmäinen houkutus! Äidilläni on tänään synttärit ja kakkuhan se on jääkaapissa

WP_20130807_005

Huomatkaa nuo suklaapalat………………. Ihme kyllä minulla ei tehnyt mieli edes maistaa! Ei tökätä sormea tuonne kermaan ja nuolaista, eikä nappasta yhtä suklaapalaa suuhuni. Tiedän ennestään sen, että en voi sortua edes vähääkään ilman, että se lähtee lapasesta ja nyt kun ei oikeasti ole siedettävää syytä poiketa dieetistä niin en poikkea. Olen tosin tyytyväinen, että voin suurimman osan dieetistä viettää Rovaniemellä ylhäisessä yksinäisyydessäni, koska siellä ei kaapeissa majaile houkutuksia :D

WP_20130807_014

Aloin pitää motivaatiovihkosta, johon samalla kirjoitan viikkokatsaukset, edistymiset ja suoritetut treenit ja syömingit :) Idea apinoitu Annalta, mutta toimii! Lisäksi nää fitspiration-hajatelmat uppoaa paremmin tajuntaani, kun kirjoitan ne käsin ylös. Huomaa tosin, ettei tuu paljoa enää käsin kirjoitettua, kun käsiala on aivan romahtanut siitä mitä se oli esimerkiksi lukiossa. :P Mutta eipä tuota vihkoa tarvitse muille esitelläkään!

Tänään vedin sitten ulkotreenin. Lyhytkestoinen, mutta kyllä siinä persus repesi! Taas! Treenit tässä ovat todella alakroppapainotteisia ja alkavat varmasti näkyä jossain vaiheessa!

 

18 thoughts on “Salia ja hyppimistä!

 1. Mullakin on kamalia vaikeuksia maastavedon kanssa! :D en vaan voi ymmärtää. Ja hyvältä näyttää viimenen kuva, vaikka kuinka oliskin olosuhteista kiinni ;)

  Tykkää

  1. Haha, kiitti! Ja kiva tietää, etten oo ainoa maveongelmainen. Kai sen sit jossain vaiheessa hoksaa ja jos ei, niin teen ne hitto yhdenjalansuorinjaloin-versiona :D Perjantaina taas salille sitä säätämään, nice!

   Tykkää

 2. Mulla on alkanu mave tuntuun nyt mukavasti. Ennen oli kans ongelmia mut jotenkin hoksasin sen :D en tiä mitä tapahtu.Jee tää päivitty!

  Tykkää

  1. Perskele, toivottavasti alkais itelläki! Oon kattonu tuhat youtube-videota niin pitäis olla käsitys tekniikasta, mut pakko käskeä jotain hauishemmoa varmistamaan seki :DJa jee, saat liveseurata! :D

   Tykkää

 3. Toi on kyllä maailman kätevin huijausefekti toi käsi jenkkakahvalla! Itse käytän usein samaa kuvissa ja heti näyttää vähän virtaviivaisemmalta. Pitäis erakoitua kokonaan ja näyttäytyä maailmalle pelkästään facebook-kuvien välityksellä, koska tosielämässä en ole finnitön seksipommi. :(

  Tykkää

 4. Mä en tavallista mavea ole edes kokeillut, mutta sjmave onnistuu kyllä. Onneksi veli opetti tekniikan, niin nyt osaa. On vaan vaikea muistaa pitää selkä suorana ja hartiat takana :D

  Tykkää

  1. Jep! Suorin jaloin saattais sujuaki :D täytyy kokeilla sitä Eka iteki. Joku bodariveli ois kiva, sillä ois velvollisuus neuvoa :D

   Tykkää

 5. ota vetoremmit käyttöön! sitten voit ladata kunnolla painoa tankoon, ilman että sormet väsyy. ja silleen yritä aatella, että liike lähtee lantiosta! eli ensin perse taakse ja sitte vasta muu kroppa liikkuu :D tai kyllä tuolla arcticillaki löytyy varmaan tekniikan näyttäjiä, niin kanssatreenajista kuin henkilökunnastaki! 8)

  Tykkää

 6. Vetoremmit on huono ajatus, koska selkä kestää enemmän kuin käden lihakset ja sitten jos/kun käden lihakset pettää niin siinä voi käydä hassusti. Maastaveto on sellainen liike, joka kannattaa opetella jonkun osaavan kanssa, tai jos se ei onnistu niin ei tee sitä lainkaan.

  Tykkää

 7. Vetoremmit on huono ajatus, koska selkä kestää enemmän kuin käden lihakset ja sitten jos/kun käden lihakset pettää niin siinä voi käydä hassusti. Maastaveto on sellainen liike, joka kannattaa opetella jonkun osaavan kanssa, tai jos se ei onnistu niin ei tee sitä lainkaan.

  Tykkää

 8. Potkaise jalat läpi lattiasta. Mavesta tulee lempiliike kun sen hoksaa :D Olispa joka päivä mavepäivä, nyt ajattelen ja sen kyllä berberissä tuntee päivästä toiseen. :D Mie olin myös tuolla dieetillä viime kierroksella. Mieliteot pysyy hyvin pois ja monelle arjen jutulle löytyy hyviä korvikkeita, kuten ketsuppi ->tomaattipyree. Aurinkokuivatuista tomaateista tuli oma lemppari tuon myötä. Samassa purkissa kun se öljykin. Rasva-aineenvaihdunta lähtee käyntiin, niin kropassa alkaa tapahtua muutoksia. Tsemppiä ja takaiskut ei tarkoita epäonnistumista, muista :)

  Tykkää

  1. Joo, epäilen et Tykkään mavesta ku nuo isot perusliikkeet aina ollu suosikkeja :D oon kattonu iha hitosti videoita niin ehkä huomenna sujuis jo paremmin jos ei satu ketään sopiva jeesaajaa paikalle :D ja kiva kuulla kokemuksia!! Ainaki viel vaikuttaa tosi hyvältä ja oon ihn innoissani tästä:)

   Tykkää

 9. Minä olen kateellinen ku hikoilet noin reippaasti! Itekki sain näkyviin aikasemman Bikini Challenkgen ohjelmat silloin joskus. Noudatin sitä hetken ja totesin että meinasin kuolla nälkään 4 kertaa päivässä :d Onneksi en siitä maksanut mitään niin ei jääny harmittaan :D

  Tykkää

  1. Meikä hikoilee AIVAN hulluna :D Syytän tosin näitä sieniä mitä vedän latariksi, tuntuu et puskee hikeä ihan uudelola tavalla :DMulla kans oli kaamea nälkä viime viikolla, mut onneksi tasottunu :) Mutta kyllä ehottomasti tän jälkeen pitää alkaa syödä se 2000-2500 kcal päivässä ku haluan kyllä lisää persettä ja selkää ja se ei nyt ihan miinuksilla onnistu :D

   Tykkää

 10. magic mushrooms :D Hyvä ko sie olet tuossa bikini challengessa mukana niin näkee että toimiiko se oikeasti vai ei! ei paineita ja silleen ;) :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.