Aerobinen · Bikini Challenge · Kroppakuvia · Kuntosali · Mie · Sodankylä · Vaatteet

Alavartalon hidas kuolema

WP_20130810_001

TERVE!

Siinä on mun väsyneet koparani. Kauhusta kankeina, kun tiesivät, ettei rääkki lopu vieläkään, vaan pitää mennä heiluttelemaan kahvakuulaa :D Ensimmäinen viikko Bikini Challengea alkaa olla takana ja fiilis on hyvä! En nyt loppuviikosta oo yksinkertaisesti ehtinyt päivitellä, kun olin to-su LuostoClassic –tapahtumassa ja kotosalla aina niin myöhään illasta, ettei vaan jaksanut ja aamupäivisin piti olla salilla tai maata jossain ketarat katossa. Ylläoleva kuva otettu lauantaiaamuna, tänään sunnuntaina vietän iiiiihanaa vapaa päivää!

WP_20130810_010

Vietin siis kylmälaukkuelämää torstaista aina sunnuntaihin. Vapaa-aika meni joko salilla tai KOKATESSA. Ja ihan vaan tiedoksi: inhoan ruuanlaittoa. Mutta pakko mikä pakko. Useamman päivänkään satseja ei oikein saanut tehtyä kerralla. Ainakin nyt tiedän, että selviän ihan mistä vaan, kun tästä stressipesäkeviikosta selvisin voittajana :D Ok, edelleen lautasella näkyi muutamia porkkananpalasia ja tänään söin oliiveja, mutta muuten menty aivan taiteen sääntöjen mukaisesti.

Tajusin myös, että miten sitä edes sortuisi, kun ei koskaan tiedä missä näkee lukijoita tai tuttuja? :D Luostollakin pari tyttöä tuli kertomaan, että lukevat mun blogia, niin kuinka noloa olis ollu jäädä kiinni suklaapatukka kädessä. Parempi, että siinä kädessä oli kesäkurpitsa.

WP_20130808_068

Torstaina itketti, kun tajusin joutuvani kävelemään portaita. Jalat olivat ihan tuhannen kuolleet jo tuolloin, niin EVVK sadat portaat. Mutta pakko mikä pakko, konserttiin oli päästävä.

WP_20130808_073 Näköalat olivat kaiken sen kiikkumisen arvoisia. Yksi torstain konserteista järjestettiin siis Pyhätunturin Aittakurussa ja siellä minä sitten ruokaani napostin. Ekana tietenkin vedin pois nälkääni kaikki proteiininlähteet ja sitten vasta muistin kuvata hulppean lounasympäristöni :D Eli ei todellakaan syödä pelkkiä vihanneksia tällä dieetillä!

WP_20130808_088 Taivaan kiitos menossa alaspäin…

WP_20130809_009

Perjantaina kävin aamupäivästä Sodankylän Polar Gym’illä pitkästä aikaa vetämässä (kappas kummaa) jalkapainotteisen päivän. Voin sanoa, että piti kyllä kyykätä aika kevyillä painoilla, kun jalat olivat kuolleet ja sarjat pitkiä :D Sain muuten jo hieman tuntumaa maveen, vaikka aikamoiselta räpellykseltä se varmaan näytti edelleen. Ei mulla painoakaan ollut siinä kuin se 30kiloa (sisältää tankon, kröhöm) ja edelleen väsyi sormet ja kyynärvarret, mutta tuntui se alaselässä, pakaroissa ja takareisissäkin (hyvällä tavalla!) eli oikealla suunnalla ollaan. Nyt kun vielä keräis rohkeutta ja pyytäis jotain salimonsteria tsekkaamaan mun tekniikan lopullisesti kuntoon :P

Toivottavasti toi äässi tuosta kasvaa sen verran, että olis jonkun muotonen ilman notkoselkäilyä :D

WP_20130809_010 Huijauskuva!

Tein hieman ylimääräisiä liikkeitä. Olkapäille ja takaolillemillelie. Kyllä näilläkin treeneillä saa ylävartaloon tuntumaa, mutta tykkään niin paljon treenata käsivarsia myös keskitetymmin, niin ajattelin treenien jälkeen vetää vielä muutamat spesiaaliliikkeet niillekin lisäksi. Tuskinpa haitaksi sentään. Onpahan tasapuolisesti täysjumissa kroppa.

WP_20130809_002Treenipökät: KappAhl

WP_20130810_005

Lauantaiaamuna konttasin siis viimeisillä voimillani takaisin Polar gymille ja suoraan kahvakuulien tykö. Ei jeesus kristus. Hikeä virtasi, tekniikka hapuili ja kuolema korjasi, mutta selvisin lopulta voittajana :D Tämän ajattelin vetää ensi viikolla ensimmäisenä, etten ole aivan yhtä vässy niin saa vielä enemmän tehoja irti. Ainakin heilautukset tuntuivat niin hyvin pakaroissa, että aijjettä.

WP_20130810_008 Huijauskuva2 – Kuinka luot itsellesi upean vyötärön!

Kyllä. On taas katsottu mallia vähän bikini fitness- posettajilta 8) Olin kyllä lauantain treenin jälkeen onnellinen, että nyt on viikon treenit pulkassa ja voin hyvällä omalla tunnolla möllöttää loppupäivän ja sunnuntain. Tosin menin lauantaina pyhälle ja päätin tehdä siellä vähän palauttavaa kävelyä…

WP_20130810_020

Ikävä kyllä Pyhätunturin reitit pitivät sisällään aika paljon ylämäkiä, etenkin kun masokistina halusin päästä katsomaan tunturia vähän lähempää :D Pingviininä sitten löntystin menemään. Voin sanoa, että vauhti oli hidas ja askellus hämmentävää.

WP_20130810_026

JEAAH! Perherinne saavutettu!
Tuon ylemmäs en tod. enää mennyt, vaan päätin lenkkeillä istumalla ja datailemalla kännyllä. Kaikille BC:tä harkitseville suosittelen lämpimästi, ettette vietä ennen tuota kolmea viikkoa röhnäämällä flunssaisena tai muuten vaan laiskana, vaan vedätte ainakin parit tappavat jalkatreenit alle, niin ensimmäinen viikko voisi olla VÄHÄN mukavampi :D Nyt onneksi jalat alkaa pikkuhiljaa palautua (etureidet kaulin vielä tänä iltana 8)) niin huomenna oon valmis PORTAISIIN.

Jee?

WP_20130810_030

Alamäet <333

Huomenna tarkoitus sitten ottaa mitat ja kiivetä puntarille! Odotettavissa PLUSSAA, sillä tällaiset lihasjumit kyllä sitoo itteensä ihan älyttömästi nesteitä enkä usko, että ne kaikki huomiseksi ehtii kadota :D Mutta ylävartalo on minusta jo nyt timmimpi, eli ehkä mitoissa sentään pääsis vähän miinuksen puolelle ja nehän ne tärkeimmät onkin ;)

Eli huomiseen ja ekoihin tuloksiin! uuuumama.

4 thoughts on “Alavartalon hidas kuolema

  1. Itse opin tekniikan vasta remmien kanssa, kun ei tarvinnut ajatella käsien pitoa yhtään vaan pystyi keskittyä vaan oikein tekemiseen.. teen kuitenkin kans vain 30kg sitä :D ja pt:n kanssa harjoittelen. Mutta kukin tekee niinkuin parhaaksi itselle näkee, tsempit reeneihin! :)

    Tykkää

    1. No sehän on ihan eri asiakin tehdä pt:n kanssa, itse teen yksin, eli kukaan ei ole varmistamassa tekniikkaa ja vetoremmien kanssa saattais liian nopeaa alkaa vetää liian isoja painoja ja tuloksena kipeä selkä :D sit ku homma napsahtaa kohdalleen tällä köykäsellä painolla ilman remmejä niin sitten katsoa koska painot saa nostettua siihen pisteeseen, että remmit oleelliset kehityksen kannalta :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.