Aerobinen · Porrastreeni

Astmani ei pidä tästä

Meinaan porrastreenistä.

WP_20130812_016[1]

Suuntasinpas jälleen Rovaniemen raviradalle tarkoituksenani kokea jälleen 68 porrasta suoraan helvettiin. Ilma oli sattumalta taas jäätävän kuuma, mutta en antanut sen estää. En antanut senkään estää, että tuossa heti portaiden takaisessa katsomossa istui kymmenkunta ravimiestä seuraamassa parin ravurin treeniä :D Päätin, etten todellakaan kehtaa lähteä tästä poiskaan, niin ei se auta kuin alkaa rampata ees kahtaalle ja vinkua kuin syöttöporsas.

Ja meikähän vinkui.

Harmittavaa kyllä lopetin treenin yhtä nousua ennen kesken, koska pää meinasi räjähtää. Surkea hapenottokyky (kiitos rasitusastma, kiitos!) yhdistettynä suoraan auringonpaisteeseen ja kuumuuteen ei ollut mikään hyvä yhdistelmä. Mutta jääpähän parannettavaa ensi kerraksi, jolloin aivan sata varmasti vedän homman sunnitellusti läpi!! Katsoa joku sopiva sateinen päivä, että on varmasti happea ilmassa :D

Bikini Challengen oma porrastreeni ei ollut kuitenkaan yhtä tappava kuin viime viikolla tekemäni “Hypi, saatana”-treeni, mutta ihan tarpeeksi sain tuta huonon kuntoni myös tässäkin. Jalat eivät tuntuneet niin pahalta jälkikäteen, niin ehkäpä huomenna on mukavampaa mennä salille tekemään kahvakuulatreeniä kun pystyn jo kävelemään kuten normaalin ihmisen kuuluukin. Viime viikko kun meni sellaisessa “Hidasta batistini-kävelyä in penguin style”-tyylillä.

Treenin lopuksi irrotin napit korviltani ja kuulin katsomosta huudahduksen “Tytöllähän on perä kuin ravitammalla!”

Jahas. Ehkä se on kauneinta mitä ravimies voi naiselle sanoa, tai sitten se meinaa sitä mitä ekana ajattelinkin:
Perseeni on suuri ja kulmikas.

Kun pääsin takaisin autolleni, päätin ottaa sellaisen instagram-kelpoisen “HYVÄ FIILIS!”-kuvan, että kaikki näkee kuinka paljon tästä urheilusta nautinkaan. En tiedä mikä meni vikaan, kun lopputulos oli tämä:

2cc0a0ac033d11e38c8422000a1f931c_7

Alkoiko teillä soida päässä Bruno Marsin äänellä “Girl you’re amazing just the way you are”?

Joo, ei mullakaan.

14 thoughts on “Astmani ei pidä tästä

  1. Ymmärrän huudahduksen ”En kestä!” etenki tuon kuvan kohdalla, ”sä oot ihana” tuottaa enemmänkin hämmennystä :DNo ei, kiitos sulle! :D

   Tykkää

 1. Oot ihana ku pystyt julkasemaan myös tommosia vähän vähemmän hehkeitä kuvia itestäs! Yleensä kaikki blogin kirjottajat julkasee niin onnistuneita kuvia missä meikit ja vaattteet ja hiukset on niin tip top. Tsemppii sulle BC:n jatkoon! :)

  Tykkää

  1. Joo, vähän vähemmän hehkeitä kuvia tulee niin paljon, että samapa se on niitä julkaista :D Etenkin kun kukaan tuskin näyttää hyvältä porrastreenin jälkeen!

   Tykkää

 2. Olen myös mukana BC:ssä ja tein tänään ekan ulkotreenin. Purskahdin hysteeriseen nauruun kun luin tekstin, ”hypi, saatana!” se todellakin on.

  Tykkää

 3. Oon niin kateellinen porrastreeneistä! Haluaisin kovasti myös, mutta ainoat keskustanalueella lienee Arktikumin portaat? Ravirataa olen myös miettinyt itse, mutta itselleni turhan kaukana kun sieltä pitäisi jaksaa aina poiski taapertaa, hehs. :–D Ja tarttisin aina kaverinki tsemppaamaan itteäni, yksin tulis vaan luovutettua liian aikasin! :–)

  Tykkää

  1. Mulla on onneksi auto! En tosiaan kävelis sieltä pois enää treenin jälkeen, hyvä et autolle jaksan :D Arktikumissa taitaa olla parhaat portaat, mutta sinne just pitäis mennä tyyliin kuudelta aamulla tai sit kymmenen jälkeen illalla, että viittis olla :DIte tykkään reenailla yksin, ku pelkään, että jos ois kaveri mukana niin vetäisin niin äärirajoille, että saisin sen astmakohtauksen, mikä on aina meinannu tulla portaissa :D Mut ehkä sit ku tää hapenottokyky paranee niin kehtais vinkua ihmisten seurassa. Nyt kyllä harmittaa, että jätin vikan nousun pois, mutta ehkä se oli oikea ratkasu ku olo alko olla aika karsea ja onpahan jotain parannettavaa seuraavaksi kerraksi! :)

   Tykkää

 4. Hei jee kiitti teille Rollon rappuvinkeistä. Mie kanssa bc:ssä ja alkavalla viikolla Rovaniemen reissu edessä, niin funtsailen näitä rappumahdollisuuksia.. :). Sitten vielä pitäs keksiä sali missä voi tehä treeni2 näppärästi, ko entinen reissuvakkari Kuntokaruselli lopetti.Siellä vanhan sillan lähellä oli kanssa ennen puiset raput rantaan, mutta taitaa olla mun muistikuvat niin muinaishistoriaa ettei oo olemassa enää.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.