Aivopesu-dieetti · Kuvia · Pohdintaa · Ruokavalio · Vaatteet

Henkinen nälkä ja Sitten Joskus -vaate

Olen tässä viikkojen aikana huomannut, ettei nälkä ole aina sitä miltä näyttää. Viime viikolla olin suurimman osan ajasta ähkyssä, mutta LuostoClassicin aikaan nälätti 24/7. Syynä todennäköisesti se, että minulla oli hetkittäin monta tuntia luppoaikaa, eikä mitään tekemistä.

Olen tottunut odotellessani napostelemaan. Yhtäkkiä en saanutkaan napostella sallittuja aineiden ja aikojen ulkopuolella. Elin seuraava ruokahetki jatkuvasti mielessäni ja söinkin aina suurella hartaudella. Oletin alkuun, että nyt kehoni on tottunut tähän uuteen ruokaan ja rytmiin ja nälästä tullut jokapäiväinen ystäväni.

Kunnes koitti sunnuntai ja onnistuin tekemään ihan TÖRKEÄN PAHAA ruokaa.

Ei ollut nälkä. Ei koko päivänä. Heti kun sain ensimmäisen satsin syötyä siirsin seuraavaa niin pitkälle kuin mahdollista ja sitäkin taisin syödä yli tunnin, kun aiempina päivinä hotkin ateriani about viidessä minuutissa :D Tajusin, etten aikaisemminkaan ole varsinaisesti ollut nälkäinen: minä vain halusin syödä.

ruokaa

Tällä viikolla olen onnistunut saamaan aikaiseksi ihan törkeän hyvää ruokaa. Ja minulla on ollut nälkä. Ruoka-ajat ovat olleet päivän kohokohtia ja olen saattanut pari kertaa syödäkin vähän “liian” aikaisin ihan vaan siks, että pääsen jo syömään :D Huomenna herkkuruokien syöminen jatkuu ja kuola valuu jo nyt.

ruokaa2

Syömisten suhteen on ollut yllättävän helppoa. En pidä ruuan laitosta, mutta nyt olen laittanut ruokaa päivittäin. Olen pääasiassa pysytellyt aika helpossa ruuissa, mutta välillä olen jaksanut ihan keskittyä ja mm. pilkkonut sipulin vähän helpommin syötäviksi palasiksi :D En ole myöskään vielä kyllästynyt mihinkään ruokalajiin. En edes kananmuniin ja mieluummin syön ne ihan sellaisenaan kuin esim. paistettuna. Toki tässä on matkaa vielä jäljellä niin voi olla, että jossain vaiheessa alan tehdä protskupannareita aina vaan tihenevään tahtiin.

Tänään tosin kieltämättä oli ensimmäinen päivä, jolloin kaupassa katselin hyllyjä ja kaikkia niitä asioita, joita en voi syödä. Ensimmäistä kertaa se ärsytti. En kuitenkaan ollut lähelläkään sortumista missään vaiheessa, kuhan angstasin ja kittasin cocacola zeroa JA battery strippediä. Olen yrittänyt vierottautua noista, mutta näinä päivinä on parempi olla olematta liian ankara itselleen :P Nuo juomat eivät todellakaan ole hyväksi hampailleni eivätkä kropalleni, mutta luotan siihen, että ajan kanssa ne jäävät pois kuin itsestään enkä ainakaan juuri tällä hetkellä ole henkisesti valmis alkamaan totaalikieltäytyjäksi. Tavoitteena on, etten juo niitä joka päivä ja pikkuhiljaa sitten pidentää “kuivilla” oloa.

Vettä en tietenkään noilla korvaa, vaan sitä tulee juotua se 4-5 litraa ihan puhtaana :D Ja ei tee tiukkaa, sillä meikällä ainakin janottaa kans ihan siedettävästi ja juon aina puolen litran laseista.

asua1

Sain tuon paidan ainakin puoli vuotta sitten, ehkä jopa viime vuoden puolella ja se oli silloin täysin vartalonmyötäinen. Harmittelin, kun en voinut pitää sitä ja olen säilönyt sitä kaapissani ajatuksella “sitten joskus”. Tänään vedin sen päälleni ja tuijotin itseäni peilistä suu auki. Jotenkin sitä ei aina pää pysy perässä pienentymisessä. Vaa’an numero tippuu, sentit katoavat ja silti sitä ajattelee, että vielä on makkara tuossa ja pehmytkudosta tässä. Sitten kun vetää päälleen vaatteen, joka on aiemmin ollut sarjaa “Katsokaapa kaikki tätä muhkuraa tässä!” ja se onkin muuttunut “piilotanpa rypytyksilläni kaikki huonot kohtasi” –sarjalaiseksi niin kyllä siinä vaan riittää ihmettelemistä.

Kyllä, yhdistelen  värejä ihan miten haluan, koska suvussani on värisokeutta ja nautin siis heidänkin puolestaan :D

Ja en jaksa olla tyylikäs.

Mutta se on hieno tunne kun vihdoinkin tajuaa sen, että tässähän ollaan ja pitkällä. Periaatteessa ollaan jo perillä, kun olen julkisella paikalla “Sitten joskus”-vaatteessa ja housutkin on ihan liian isot. Välillä kun tuntuu, että mitään ei tapahdu ja leviä ollaan ja rutista mua jenkkiksistä beibi ja nyyh, mutta sitten pitää vaan muistaa, että puolikin vuotta takaperin odotin innolla sitä hetkeä kun olen TÄSSÄ tilanteessa. Siis juuri TÄSSÄ.

Ja tässähän minä olen.

Siksi riemuitsen!

P8140348 Nenä ja leuka halusivat ihan välttämättä mukaan kuvaan :’D EN KESTÄ NIITÄ!

4 thoughts on “Henkinen nälkä ja Sitten Joskus -vaate

 1. Haha repesin nenälle ja leualle xDToi fiilis ku kireet paidat on vähä löysiä. Tiekkö se on sellanen: hihihihihihihihihihihihihihihihihih :)))))))))))))))))))))))))))))))

  Tykkää

  1. Meikä kans! Miks ne änkiää joka hiton kuvaan kurkistelemaan :DDJa tosiaanki! Ja just tänä aamuna olin vaan sillä fiiliksellä, että ”yhyy, paksu” ja kummasti vaan mieli muuttu ku veti ton päälle :D

   Tykkää

 2. Aivan huippuja pohdintoja syömisestä! Siis mä oon viimeaikoina huomannu tuon saman.. tai siis on melkeen aina nälkäinen, mutta ihan vaan siksi että oon odottanut ruokailua ku kuuta nousevaa :D Ja nyt kun oon ollu niin kiireinen niin en yhtään ihmettele miten jotkut ”unohtaa syödä”, koska mullekkin on melkeen sattunut niin pari kertaa.. kamalaa!Ja se on kyllä ihan parasta, kun tavotevaatteet jää liian isoiksi. Hienon työn oot tehny kyllä ittes kans, ihanaa että osaat olla siitä ilonen! :)

  Tykkää

  1. Tuo on totta! Pari kertaa on ihan väkipakolla joutanu syöttämään itteään :D etenki iltapala mulla meinaa aina unohtua, ku en oo aikasemmin ruukannu syödä enää mitään kuuden jälkeen ja iltasin yleensä touhuan koneella niin paljon, et helposti hokaan vasta kymmenen maissa, että ”perkele, vielä pitäis se sanko kaataa kitaan”Ja jep, pakko se on iloita nyt niin varmistuu seki, että jatkossa iloitaan viel lisää :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.