Bikini Challenge · ongelmia · Porrastreeni · Ruokavalio

Rasvainen päivä

Tämä päivä on ollut hieman plääh. Periaatteessa se on sisältänyt kaikkea kivaa ja onnistumisen hetkiä, mutta samaan aikaan oon ollut ihan mahottoman väsynyt ja kärttyinen.

Aamulla heräsin puoli tuntia myöhemmin kun piti (oon jotenkin oppinut sammuttamaan herätyskellon heräämättä. Outoa käytöstä aamuvirkulle?) ja aamuaerobista piti lyhentää aika radikaalisti. Toki en olisi myöskään halunnut koko lenkille, mutta ku PAKKO. Olin kuitenkin salaa ylpeä itsestäni, kun sen tein vastahakoisuudestani johtumatta.

1347542319414_4484526

Aamupalalla vetelin taas rauhassa munaa poskeen (koskahan tämä lakkaa olemasta hauskaa? :D) ja kun olin haukkaamassa neljättä jähmetyin kauhusta. Olin syönyt KAKSI KELTUAISTA LIIKAA MITÄ HELVETTIÄ DIEETTI PILALLA OLEN EPÄONNISTUNUT!

Älkää ikinä lakatko ajattelemasta syödessänne, silloin teette virheitä.

No, jossain vaiheessa tajusin, että kaksi vahingossa syötyä keltuaista ei pilaa vielä yhtään mitään ja kyseessä oli vahinko, ei tahallinen lipsahdus. Annoin itselleni anteeksi ja päätin käydä tänään salilla.

Vaikken kyllä olisi edes jaksanut.

Jossain vaiheessa ääääängst olo kasvoi vain ja väsytti aivan sairaasti. Välipalan ja lounaan jälkeen päivällä aloin katsoa prisma-dokkaria. Katsoin siitä ensimmäiset viisi minuuttia ja sitten yhtäkkiä ruudussa olikin jotain aivan muuta. Tajusin nukahtaneeni tunniksi ja olo oli kuin zombiella. Väsytti vielä enemmän ja harmitti, sillä en minä enää illasta jaksa ikinä yhtään mitään päivä pilalla, liikaa keltuaista, huono aamulenkki ja liikaa unta.

Tein sitten päivällistä ja siinä kun kiltisti mittasin kanasalaattiini öljyä, niin minuun iski kapinahenki ja lorautin salaattiini ainakin 5grammaa ylimääräistä oliiviöljyä. Ihan tahallani :D Jeesus mikä bädäss. Olen niin tottunut siihen, että kun oikeasti on HUONO päivä, niin silloin veetään Scan-ateria ja Pandan valkoista suklaata mutta nyt sitä ei saa vetää niin MITÄ MIE TEEN!!!

No lisään öljyä kanasalaattiin. Daa.

WP_20130816_001 Sääntöjen mukainen kanasalaatti +and then some

Jossain vaiheessa tuo tahallinen lipsahdukseni alkoi hävettää ja päätin, että haen vähän anteeksiantoa itselleni tekemällä porrastreenin. Vedin latarit naamaan ja ajelin raviradalle, niin eiköhän siellä ollut jotkut futistreenit käynnissä. Ja vielä jonkun saamarin nappulaliigan! Olis nyt ees nuorten miesten sarja siellä pelannut niin oisin voinut yrittää tehdä niihin vaikutusta loikkimisellani!

Yllättävää kyllä treeni sujui ihan HEMMETIN HYVIN!!! Jaksoin aivan älyttömän paljon paremmin mitä viimeksi (auttoikohan latari vai se, että oli viileä ilma?) Olisin jaksanut tehdä vielä yhden kierroksen ylimääräistäkin, mutta päätin että parempi nyt jättää tähän niin jää varmasti hyvä ja onnistunut fiilis!

Toki ylimääräinen öljy koneistossani saattoi antaa tarvittavaa lisäenergiaa tuohonkin treeniin tai sitten olin vaan niin “piiskaa mua”-moodissa. Joka tapauksessa olo pompsahti kattoon heti tuon treenin jälkeen. Kuka sanoi, että hyvä ruoka parempi mieli? Meikän aivan jumalaisen hyvä extra-kanasalaatti tuotti vain pahaa mieltä, mutta kammottava rappustreeni pelasti koko päivän.

Mii sou häpi!

WP_20130816_002 “I really regret that workout”
-No one ever

8 thoughts on “Rasvainen päivä

 1. Samaa mieltä! ^^ Ainoo huono puoli vaan, että pelkään herättäväni muksut tällä hirnumisella. Mut enivei, samassa veneessä ollaan, vaikkei samoja rappuja juostakaan. Hyvä me, jatketaan munan poskeen vetämistä! :-P

  Tykkää

 2. Millanen toi sun porrastreeni on? Okei todennäköisesti loikit portaita ylös ja alas, mut olis hauska kuulla vähä tarkemmin ::)

  Tykkää

  1. Se on osa tätä bikini challengea niin en saa kertoa millainen juuri tämä porrastreeni tarkalleen, mutta Se on yhdistelmä eri lihaskuntoliikkeitä ja erilaisia tapoja rynniä portaat ylös :D kesto max. 30minuuttia

   Tykkää

 3. Plöö, teki vain mieli sanoa että toi ””i really regret that workout” -no one, ever” on kyllä vähän kukkua. Kehon kuuntelu on tärkeää ja jossain vaiheessa treenien skippaaminen voi muodostua paljon vaikeammaksi kuin treeneihin lähteminen. Meitsi on nyt joutunu istumaan paikallaan melkein pari viikkoa kun pelkkä ajatus treeneistäkin on saanut kehon ihan voimattomaksi ja hien nousemaan pintaan. Tais olla pikkusen liian intensiivistä hommaa vetää sellasilla 168 keskisykkeillä monta jumppatuntia viikossa keväällä ja kesällä D:

  Tykkää

  1. Ylikunto onkin katala homma :/ Onneksi itellä ei ainakaan sitä vaaraa oo, ku oon niin laiskotteluihmisiä hetkittäin, mut ymmärrän kyllä, että joskus on vaikea pitää tarpeeksi taukoja ja rajottaa sitä liikkumista, sillon tuskin myöskään katuu niitä treenikertoja! Nyt vaan leppäät siellä niin kauan, että alkaa taas jumpat innostaa:)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.