Kuntosali · Pohdintaa

Painopelkoa

Tällä kertaa painopelko ei liity millään tavalla vaakaan vaan salilaitteisiin :D Tänään jälleen puhkuin ja puhisin jalkaprässissä ja painona oli 40kiloa plus kelkka. Päivemmällä luin sitten muiden BC-tyttöjen prässipainoja ja aloin miettiä, että ehkä sitä itsekin pitäisi kaiken järjen mukaan pystyä nostelemaan prässissä kolminumeroista lukua. En vaan ole uskaltanut kokeilla, sillä jo nytkin 15 toiston sarjoja oli raskas tehdä, mutta toisaalta sitä on usein koivissa paljon enemmän voimaa mitä uskoiskaan. Ja eihän sitä kukaan nyt voi jalkaprässilaitteeseen kuolla? Jos se nyt sitten romahtaa päälleni, niin alan vaan kirkua kauhusta niin kyllähän se joku ihana hauishemmo tulee minut sieltä ulos kampeamaan.

Maanantaina ajattelin vetää tämän treenin uusiksi ja pistää reilusti lisää painoja. Perkele :D

Tosin olen alkanut miettiä, voiko tämä vähähiilarinen ruokavalio vaikuttaa myös salipainoihin? Makuultaan tehtävissä takareisiliikkeissä (eli jalkojen koukistelussa) minulla on 10 kiloa painoa vähemmän mitä aikaisemmin. Ja se on ehdoton maksimi. Kokeilin nyt pistää 5kiloa lisää ja reväytin vasemman takareiteni siinä ja tekniikka hajosi täysin :D Vois tosin kokeilla vaihteeksi taas istuviltaan tehtävää versiota, koska vaihteluhan virkistää.

Ja siis siinä painoja on nyt vain 20kiloa :o Ja keväällä oli 30!!

WP_20130817_004 Reippaana salille! Hyvä fiilis! Hyvin jaksaa! Mahtava treeni tulossa!!

Ihan nössöpainoilla olen tehnyt nyt muutenkin. Ei siinä, mutta vähän meinasi masentaa, kun vieressä sellainen 150cm ja 42kilonen tyttö teki syväkyykkyjä ainaki 80kilolla IRTOTANGOLLA. Joo. Itehän tällä hetkellä menee Smithissä se 60kiloa jos sitäkään :D 80+ kiloa on kyllä mennyt, mutta silloin meni selkäkin kipeäksi niin oon ottanut nyt vähän fiksummin niiden painojeni kanssa. Ois ihanaa olla nainen, jota miehet kattoo leuka lattiassa salilla, mutta ehkä sen aika on sitten vähä myöhemmin.

Mielenkiinnolla kyllä odotan, että kun Bikini Challenge loppuu ja palaan takaisin 8 toiston sarjoihin, että miten se näkyy sitten painoissa verrattuna kevääseen! Eiköhän nämä piiiitkät sarjat tee hyvää vaihteeksi ja nimenomaan lihaskestävyydelle vai voimakestävyydelle vai mikä se nyt olikaan :D

afterworkout Treenin jälkeen kauniina kuin Saunalahden laama

Painokin siirtyi tänään uudelle kiloluvulle! Jännittävää tosin nähdä, että onko se siellä vielä ylihuomenna, jolloin otetaan viralliset mitat! Vatsakin tuntuu ja näyttää pienentyneen edelleen, mutta en ala hehkuttaa vielä mitään julkisesti. Huomenna saatan hehkuttaa kyllä takapuoltani 8)))

Huikeaa ajatella, että huomisen jälkeen BC:tä on takana jo 1/5 osa! Aika kuluu ihan älyttömän nopeaa ja tämä on oikeasti ihan ÄLYTTÖMÄN HELPPOA! Sairasta kyllä olen alkanut tykätä kokkaamisestakin. Ja olen tiskannut tällä viikolla kolmesti, kun normaalisti tiskaan kerran kolmessa viikossa.

Ja huomenna ajattelin siivota.

Onko terveellinen ruokavalio tehnyt jotain muutoksia dna-karttaani ja saanut minut toimimaan sukunimeni toivomalla tavalla (Siivola)? Aiemmin kun olen täyttänyt paremmin suvussani aiemmin esiintyneen nimen paremmin (Sotku).

4 thoughts on “Painopelkoa

  1. heippa, oon kans bc:llä ja joutunu vähentämään painoja sarjoissa. kaveri, joka on vähän kokeneempi salikävijä, valisti, ettei dieetillä voi mitenkään päästä nostamaan painoja, koska teoriassa siihen tarvittaisiin plussakaloreita. elä siis hermostu, jos sarjapainot pienenevät, bc:n jälkeen lihakset taas isoiksi kunnon kiloilla! ;-)

    Tykkää

    1. No sen mie tiedän, että lihakset ei kasva miinuskaloreilla, mutta sitä en, etteikö painoja sais nostettua :D Ainaki keväällä sain, vaikka dieettasin (siis sarjapainoja parannettua) Mut ehkä se oli sitä, että alussahan on mahdollista laihtua ja saada lihasta yhtä aikaa ja nyt ku oon treenannu ja dieetannu pidempään niin ei enää onnistua ja pitää vaan hyväksyä se, et pitää viel pari kuukautta heilutella pikkupainoja :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.