Bikini Challenge · edistys · mitat · Paino

Bikini Challenge – 2. viikon tulokset

 

Aamulla heräsin maha kipeänä ja ehdin jo huolestua, että se näkyy painossa. Onneksi ei sentään, vaan alas oltiin menty ja hurjasti! :D Ainahan sitä hokee ja itsekin uskoo, ettei painolla ole mitään merkitystä, mutta todennäköisesti niin kauan kun painoni ei ole 65kiloa tai sen alle niin stressaan joka sunnuntai maanantai-aamun painosta. That’s just sad! Onneksi suurimman osan viikosta osaan jättää vaa’at omaan arvoonsa ja tuijotella vain peilikuvaani.

Maha kipui näkyi tosin mitoissa sen verran, että vaikka vyötäröni oli kaventunut jälleen sentillä, niin jenkkisten kohdalle oli tullut sentti lisää. Epäilen, että kyseessä on tavalla tai toisella naistenvaivoihin liittyvää jomotusta, koska kipu on just Sellasta :D Kierukan vuoksi/ansiosta menkkani ovat usein olemattomat tai hyvin vähäiset ja joskus koen vain menkkakipuja ilman menkkoja. Hämärää.

Anyhow, eipä se yksi lisäsentti haittaa eikä varmasti näy kenenkään muun mielestä kuin minun :D

Ikävä kyllä lantioni aloitti maanpakonsa ja on pienentynyt jopa kahden sentin edestä. Kaikki se ihana pumppi on kadonnut ja rasvaa palanut, eli ehkä ei pitäisi nyt vaan valittaa tästä asiasta. Ehdin kasvattaa takamukseni kokoa sitten myöhemminkin :) Jaloissa ei vieläkään tapahdu mitään, mutta kyllä ne tuntuu eriltä! Reiteni ovat niin kovat, että jos pidän silmät kiinni niin voin kuvitella puristelevani miestä.

This is fitness 8D

Paino: 66,6 (-1,2kg viikossa / –1,6 kg alusta)
Rinnan alta: 80 79 77
Vyötärö: 75 73 72
Jenkkikset: 88 87 88
Lantio: 99 100 98
Reidet: 61/61 61/61 61/61
Pohkeet: 37/37 37/37 37/37

 

Vähän kieltämättä välillä pelottaa ottaa mitat joka viikko, sillä on selvää, etten yksinkertaisesti edes VOI kutistua joka viikko kymmenen viikon ajan. Olen jo henkisesti valmistautunut siihen, että ns. nollaviikko tai plussaviikko tulee ja siksi otankin myös hirveästi itsestäni puolialastomia kuvia, joihin voin sitten turvautua kun alkaa tuntua, että mikään ei koskaan ikinä muutu. Muuttuu!

Success-Doesnt-Happen-Overnight tumblr_mlb7cjI1qA1s4vvdpo1_500

Nyt sitten vaan SALILLE! Tarkoitus mennä pistämään hitosti lisää painoja ihanaan jalkaprässiin ja räjäyttää perse. UGH UGH.

2 thoughts on “Bikini Challenge – 2. viikon tulokset

  1. Hemmetti! Mikä tää on tää bikini challenge?? Vieläkö tähän ehtii mukaan :D Jos edes pääsisi puoliksi tavoitteesta ite kans? Olis ainakin melkonen motivaattori tämmönen bikinikuntoon pääseminen.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.