Arctic247Gym · Kuntosali · Kuvia · ongelmia · Rovaniemi

Mave on Maailman Ahdistavin Vittu Elemeri

WP_20130819_004

Muistan, kun vyötärönympärykseni edellisen kerran oli 72. Siitä taitaapi olla lähemmäs kolme vuotta, ja olin silloin hirveen tyytyväinen. Nyt on vielä vähän enemmän hirveen tyytyväinen, kun tämän eteen on saanu hemmetti tapella! Yläasteikäisenä treenasin vatsaa ihan hulluna ja sen ansiosta varmaan se on myös pysynyt aika timminä ja hyvännäköisenä satunnaisista painonnousuista riippumatta. Tämä siis oli silloin joskus. Aina aikasemmin vyötärö on ollut se, mikä minulta ensimmäisenä kans kapenee ennalleen, nyt se on ollut viimeinen. Syynä jojo-laihduttelu ja vatsarasvan määrän lisääntyminen (ja just sen viskeraalisen pahisrasvan). Nyt alkaa tuntua siltä, että pahin vaihe on todellakin takana päin ja voin rauhassa alkaa odotella sitä, että jonkulainen lihas tuolta joskus pilkahtaisi esiin taas pitkästä, pitkästä aikaa.
 
Tavoiteympärykseni vyötärölleni on 68. En tiedä miksi, mutta se on AINA ollut mulle SE mitta. Ehkä se on joskus yläaste/lukio-iässä ollut tuossa ja siksi haluan siihen palata? Tarkalleen en muista. Mutta neljä senttiä siihen olisi matkaa ja ne neljä senttiä lähtenee aika hitaasti, mutta varmasti.
WP_20130819_019[1]
Tänään kävin salilla!. Tein perinteisen “Nyt oon tässä. Nyt se loppu ja nyt meen tänne. Nyt se loppu ja meen tekeen tätä”-tyylisen treenin annetuilla liikkeillä. Hikoilin ku possu ja kaikki tuntu menevän huonosti :D Jalkaprässiin pistin tosin 30kiloa enemmän kuin viimeksi ja nyt siinä oli siis painoa 70kiloa plus kelkka. Tavoitteena saada 100kiloa plus kelkka menemään tämän vuoden aikana ja eiköhän se onnistu, kun nytkin voisi helposti laittaa enemmän painoja jos sarjat olisivat lyhyemmät. 15 toistoa alkaa olla aika työläs, oli painot mitä hyvänsä.
WP_20130819_011[1]
Tekis mieli tehdä yhden jalan pystyprässiä! Tai sit ei. Pitää nyt katsoa miten sitä taas vaihteeksi innostuu. Voi olla, että huomisen porrastreenin jälkeen haistatan kukkaset prässeille ja smitheille loppuviikoksi, sillä teen taas Tappaja-Tuulin porrastreenin ja itken sitä tehdessäni, lupaan sen.
 
Mave ja penkki menivät taas PÄIN SITÄ ITTEÄÄN. Viime viikolla molemmat sujuivat ihan ok, tänään eivät sitten oikeesti mitenkään. Mave ei tuntunut missään, en tajunnu mitään mitä tein ja sitten tuntui pahasti, penkki tuntui vain ranteessa. Sarjoja piti lyhentää ja ympärillä hääri joitain “Meikä poka nostaa 180kiloa penkistä lämmittelysarjoina kuuskytä toistoa”-miehiä samalla ku mie hädissäni etin niitä painonpitelijöitä pitämään mun 2,5kilon kiekot paikoillaan, ettei tartte jumalauta nostojen aikana keskittyä tangon tasapainotteluun.
 
Joskus tekis mieli lukittautua kellarisaliin bodaamaan vuodeksi ja tulla sitte vasta ihmisten ilmoille.
Peppukuvan julkaisun jälkeen olen saanut lukuisia treffikutsuja ja penisten kuvia sähköpostiini. Haluan kiittää teitä kaikki näin kerralla ja samalla pyydän teitä harkitsemaan tarkasti haluatteko minua oikeasti:
WP_20130819_013[2]
Koska oikeastihan näytän hikisenä, väsyneenä ja ilman meikkiä tältä. Turpiin saaneelta keski-ikäseltä.
Että menkää ja ettikää vähän kuumempaa naisseuraa ja koittakaa jotain muuta lähestymistapaa kuin pippelikuvat.

8 thoughts on “Mave on Maailman Ahdistavin Vittu Elemeri

 1. Eilen olit samaan aikaan salilla! :D mutta minua niin kovin ujostutti en viitsinyt tulla häiritsemään treeniäsi. Saa myös tulla pyytään jeesiä jos penkki tai joku muu tuottaa ongelmia! :)

  Tykkää

  1. Hahaha :D oisit tullu puhumaan niin oisin voinut avautua mave-inhosta xD oli kyllä niin heikkotehonen treeni et helppi kyllä olis kelvannu, alkaa näkyä vähäset hiilarit ja saattaa olla että jatkossa alan syödä puuroa joka aamu :D

   Tykkää

 2. Mä oon ihan koukahtanut tähän sun blogiin! ja nauroin vedet silmissä tällekin, vaikka ei ehkä olisi pitänyt. Linkkasin blogisi omaan blogiini, toivottavasti passaa :)

  Tykkää

 3. Itsellä tuossa bikinidieetissä hankaluudeksi muodostui vähän tuo into kasvattaa painoja :D energiatasot oli tosi alhaalla ja olis silti haluttanut saada tuloksia ylös. Paino tippui ja kiinteytymistä tapahtui, mutta aloin sitten miettimään, onko minulla vielä todellista tarvetta dieetille… Pitäiskö ensin kuitenkin pitää se massakuuri, että saa nuo pikku rimpulat lihakset kasvamaan ja sitten ottaa ne esiin :D Enkä lämmennyt nuille treeneille, koska en viittiny pienellä salilla varata joka laitetta kiertoharjoitteluun.

  Tykkää

  1. Joo, itse kans olen vähän säätänyt ja tehnyt supersarjoja kunnon kiertoharjoittelun sijaan, mut on se toiminut näinkin :D tosin en malta odottaa, et pääsen takas oman treenin pariin! Ja totta, painoja tuskin saa nostettua vaikka mieli tekis ja ootan kans ”bulukkia”, jonka alotan sit tämän jälkeen :D mut tosi plusmiinusnolla-tyyliin, kun en kisoihin tähtää niin turha kauheaa massakuuria pitääkään :D

   Tykkää

 4. Jätä penkissä ne lukot pois ja sitten kun 2,5 kilon limput pysyy paikoillaan niin tekniikka on ainakin tasapainon kannalta kunnossa. Käsipainoillakin voi harjoitella tuota tasapainoa, itse asiassa penkki käsipainoilla olisi varmaan parempi aloittelijoille.

  Tykkää

  1. Mie oon puoli vuotta tehnyt penkkiä käsipainoilla JA mulla on hermovika oikeassa käsivarressa minkä vuoksi oikean käden hallinta ei aina pelitä ja sen vuoksi lukot on ja pysyy, et voin keskittyä treeniin rauhassa.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.