Kuntosali · Sodankylä · Vaatteet

Gimme your bad workout!

WP_20130822_007[1]

Eilen tein kahvakuulatreenin ja se sujui HYVIN! Jaksoin todella sinnikkäästi vetää kaikki sarjat suht hyvällä temmolla ja isoilla painoilla. Oli kunnon voittajaolo ja tuntui, että haba kasvoi silmissä! Näitä päiviä saisi olla AINA! Niin onnistunut ja hyvä fiilis <3

WP_20130822_003-horz

Ilmeenkin mukaan olin todella innoissani. :D Trikoot on edelleen lempparit ja suoraan Gina Tricotista, samoin toppi. Tuo on ikävä kyllä jäänyt ärsyttävän isoksi ja lihottaa minua :D Ei yhtään hyvä ominaisuus treenitopille! Ei tosin pidä valittaa siitä, että vaatteet jäävät isoiksi, sitähän tässä on tavoiteltukin.

WP_20130823_007

Ennen tämän päiväistä treeniä olo oli loistava. Tuntui, että NYT JUMALAUTA LÄHTEE, NYT KYYKÄTÄÄN!

No joo, ei. Unohdin ottaa eilen illalla ja tänään aamulla astma-lääkkeeni, eli hengittäminen oli raskasta. Mitä paremmaksi kuntoni tulee, sen äkempää huomaan jos lääkkeet jää välistä. Virtaa ei ollut, energia katosi, en meinannut millään hikoilla, kyynerpäät oli kipeät ja muutenkin elämä huonosti. Tein kuitenkin sinnillä treenin läpi ja yhden ekstra-liikkeenkin, mutta silti olo oli sääääd pändä. Huonot treenit kuuluu asiaan, mutta aina ne jaksaa ärsyttää. Maanantaina ajattelin ottaa sitten tästä revanssin ja näyttää koko kansalle, että jaksan minä hitto kyykätäki!

WP_20130823_010

Toppi on Cubuksen alesta ja ainakin Rovaniemellä niitä oli vielä jäljellä! Hintaa taisi olla seitsemisen euroa.

WP_20130823_004

Aamulla menin peilin eteen ja olin aivan “OMG NÄÄN MUN ABSIT! ABSIT! VATTALIHAKSIA!! NE ON SIELLÄ! NE TULI ESIIN!!” ja juoksin kuin bambi puhelimeni luokse, nappasin sen käteeni ja yritin tallettaa absit kuvalle. EI HELEVETTI LIHAKSEN LIHASTA MISSÄÄN. Mitä hittoa?? Kuvittelenko minä, että minulla jotain siellä vatsassa on vai onko mahani vain mahottoman ujo?

Ärsyttävää.
Mutta kyllä minä ne vielä tallennan niin näette tekin, että jotain oon joskus teheny!

Treenirintsikat muuten H&M:ltä! Loistavat päällä, tukee ihan nokko pieniä tissuroitani ja värivalikoima laaja. Noita alan varmaan hamstrata itelleni ihan tosissaankin, kun ovat ihan tarpeeksi hyvät salille ja hintakaan ei kovin paha ole, muistaakseni 14,95€ ja ite käytin vielä 15% alekuponkini niihin.

Pitäis kyllä satsata ihan uberhyviinkin liiveihin, kun porrastreenissä yms. olisi hyvä olla enemmänkin tukea.

3 thoughts on “Gimme your bad workout!

  1. Vedin ite kahvakuulatreenin tossa maanantaina, ja kyllä se melkosesti tuntu, mut oli kyllä hyvä fiilis ! Äipän ohjeiden mukaan mentiin. :D Ens ma sama homma uusiks !

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.