flunssa

Semihimmailua ja kirkkoveneitä

Perjantaina minua vilutti hieman. Kävin silti salilla. Lauantaina minua vilutti vielä enemmän ja aloin miettiä, oliko sen surkean treenin osa syynä alkava flunssa. Soluttauduin loppupäiväksi peiton alle ja pysyin sillä kiltisti aina siihen asti, kunnes piti lähteä kaverin kanssa bailandoimaan. Olo onneksi virkistyi kokoajan iltaa kohden ja nyt sunnuntain olen kokenut itsni aivan terveeksi.

Yksi ulkotreeni jäi kuitenkin tältä viikolta tekemättä. Minun olisi pitänyt tehdä se nyt lauantaina tai sunnuntaina, mutta sen kipeän olon vuoksi jätin sen varmuuden vuoksi nyt väliin, etten ainakaan liiallisen rehkimisen vuoksi saa kunnon tautia päälle. Jos olo on aamulla edelleen täysin normi ja onnellinen, niin se on sitten ulkotreenin paikka silloin! :)

Hirvitti oikeasti, että jos tulen kipeäksi! Aina flunssassa minun itsekuri ja kontrolli meinaa katketa ja etenkin päivittäinen ruuanlaitto ei varmaankaan kauheasti nappaisi kuumeisena. Saatika sitten mitkään salaatit :D En usko, että olisin sortunut vaikka flunssa olisi tullutkin, mutta olisi se varmasti aikamoisen kettujen viikon aiheuttanut.

Tämä kolmas viikko onkin ollut tähän astisista haastavin. Ensi huuma on kadonnut ja homma alkaa mennä välillä vähän pakkopullaksi. Mielitekoja ei kuitenkaan ole ollut, nälkä ei ole vaivannut ja satunnaista kärtyilyä lukuunottamatta olen ollut ihan sees. menee varmaan vielä muutama viikko, että tästä tulee kunnon rutiinia itselleni.

Huomenna onkin punnitus ja epäilen, että plussaa tulee! Olen ollut ihan hiton turvoksissa tässä johtuen joko siitä semitaudista joka kehossa yritti jyllätä tai sitten menkoista (vatsa välillä SILLEEN kipeä). Mutta en maalaa vielä piruja seinille, mutta täällä äidin luona vaaka näyttää aina enemmän mitä Rovaniemen vaakani, eli en millään usko, että miinuksia saan :D Eipä se maailma siihen tosin kaadu.

Minun pitää muuten huomenna pohtia täällä yhtä juttua! Piti jo tänään, mutta piru viekhön meni sata vuotta tehä Ikisinkun 5v-katsausta enkä nyt jaksa sitten enää ajatella mitään :D Lopuksi haluan kuitenkin kysyä yhtä hämmentävää asiaa:

P8230563
Voisko joku kertoa miksi mulla on kirkkovene selässä? :DD

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.