flunssa

Tää ei oo enää tervettä!

P8260978
Eilen heräsin mahdottoman terveenä ja hyvinvoivana ja riemuitsin siitä, kun pääsin vihdoinkin eroon flunssasta heti kättelyssä! YIPPIJAIJEE, huusin ja juoksin pihalle hyppimään.
Hurjaa ajatella, että nyt on jo NELJÄS viikko! Ja ens viikolla on VAPAASYÖNTIPÄIVÄ!
Ihan hyvä vaan, että se on ensi viikolla eikä tällä viikolla, koska tästä tulee flunssaviikko.

Aivan. Rakas kehoni huijasi minut uskomaan, että olen täysin kunnossa ja valmis loikkimaan heikkopäisenä takapihallani. Naapurit katsoivat, että olin hankkinut invalidi-kengurun.

En vaan osaa hyppiä.
Onnetonta ponnistamista.
P8260986Dat ass!
Nyt sitten saan todenteolla nähdä ja todistaa sen itselleni, että flunssasta voi parantua ilman jäätelöä ja hampurilaisia, hornetteja ja battery-yliannostusta. Nyt litkitään vettä, teetä, lisää vettä, syödään paaaaljon vihanneksia ja hyvää ruokaa, levätään, venytellään ja ollaan terveitä sitten palaamaan salille loppuviikosta/ensi viikosta.
Masentavaa. Tiedän, ettei takamukseni romahda vaikka en pääsisi tällä viikolla sitä kiduttamaan maanantaita enempää, mutta silti se ärsyttää. On vaan niin hankalaa olla paikoillaan kun sai innostuksen päälle!
anigif

Kuvat siis eiliseltä :D Huomenna ajattelin postata tänne ruokaohjeena ihanan valkosipulisen pläjäyksen, jota myös kesäkurpitsalasagneksi kutsutaan! Ja sitä pohdintaakin pitäisi tehdä, mutta eiköhän siihenkin ole virtaa nyt kun en pysty teitä vähään aikaa ilahduttaa uskomattomilla saliposetuksillani. Uuh.

3 thoughts on “Tää ei oo enää tervettä!

  1. Täällä on kanssa podettu flunssaa! Ja sen on niin raivostuttavaa kun mieli halajaa salille kyykkäämään ja rääkkäämään kroppaa, mutta todellisuus matka vessaan tuntuu maratoonilta. Onneksi ollaan jo voiton puolella. Lepoa ja malttia sinnekin!

    Tykkää

    1. jep, lenssussa ei oo kivaa :(( Onneksi oma tauti tuntuu tosi kämäseltä, ei oo ku pientä karheutta ollu kurkussa! Tänään en oo ees yskiny ja nuhaakaan ei tunnu tulevan, eikä sitä kamalinta lämpöäkään, niin helpolla pääsen! :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.