Bikini Challenge · edistys · Kroppakuvia · Kuntosali · Kuvia · Sodankylä

Kevennetty viikko ja hauisvertailu

Wuhuu! Flunssa ei sitten koskaan tullutkaan kunnolla! Tiistain ja keskiviikon oli kurkku hieman karhea ja vilutti, mutta jo torstaina olo oli aamusta asti täysin normaali ja perjantainakin hyvä olo jatkui sen verta, että uskalsin mennä illasta käymään salilla! Nähtävästi metsästyskausi on ajanut ihmiset pois kuntoilunkin parista, sillä salilla bodasivat vain minä ja pappi, sekä yksi jalkapäivät täysin unohtanut poikanen :D

Nähtävästi auttoi siis syödä terveellistä ruokaa hyvin, vetää vitamiinia niin että napa paukkui ja ängetä hitosti valkosipulia kesäkurpitsalasagneen. VICTORYYYY! Nyt saa sitten pysyäkin loppuvuoden poissa kaikki pöpöt ynnä muut, sillä olen sairastanut huhtikuussa, toukokuussa ja heinäkuussa tänä vuonna ja siinä on enemmän kuin tarpeeksi.

WP_20130830_015

Meillä olisi ensi viikolla Bikini Challengessa kevennetty viikko tiedossa, jolloin lepopäiviä pidetään useampia ja mielellään putkeen ja treenit tehdään kevyemmin. Koska nyt tähän tuli tämä semisairastuminen, niin päätin sitten pitää kevennetyn viikon nyt tässä samalla.

Kävin tekemässä tänään salitreeneistä itsestäni helpoimman, eli kahvakuulailun. Vaikka treeni on kokonaisvaltainen, niin siitä sarjojen lyhentämisellä ja palautumisia pidentämällä saa ihan leppoisan kokonaisuuden. Ajattelin lepäillä taas kokonaan koko lauantain tai sunnuntain ja jompana kumpana päivänä tehdä vielä ulkotreenin. Tankkauspäivän pidän vasta ensi viikolla tiistaina, kun ollaan menossa kaverin kanssa leffaan niin osuu sopivaan saumaan! Saa MÄSSYÄ!

Ja subia!

Ja jotain muutaki höttöä!

WP_20130830_017

Tein lisänä vielä erikseen supersarjat olkapäille ja ojentajille entisestä saliohjelmastani, koska tykkään käsien treenaamisesta ja tässä ohjelmassa niihin ei keskitytä omaan makuuni tarpeeksi.

Nyt kun rasvaa on selvästi lähtenyt niin olkapäät alkaa tulla kunnolla esiin! Eihän ne tietenkään mitkään bodymaster-olkapäät ole, mutta ainakin alan näyttää siltä, että teen salilla muutakin kuin käyn ryhmäliikuntatunneilla :D Ja EN jännitä käsivarsia, kuvakulma on vain otollinen.

Ja toki ne on pumpissakin.

Oispa ne aina pumpissa <3

Tervettä.

Ah, ja alkaa mulla VÄHÄN näkyy hauiski. Vähän.

IMG_7383WP_20130830_008

Ylläoleva kuva huhtikuulta, alla tältä päivältä. En usko, että meikän habaan on tullut sen kummemmin mitään pattia lisää vaikka voimaa onkin (painoja saanu nostettua, jeij!) mut kun rasvaa saanut pois niin se vanha habatsu sieltä näkyy vähän paremmin. Aika pateettinen edelleen. Katotaan sitten jos se ensi huhtikuussa alkais mennä uskottavan puolelle.

4 thoughts on “Kevennetty viikko ja hauisvertailu

  1. haha :D joo, iteki oon nauranu niille xD Julia Roberts, idolini <3 Selkeesti on kans aito blondi, ku kainalokarvat tuon väriset 8D

   Tykkää

 1. Tulin kommentoimaan ihan samaa :D Syytän baari-illan jälkeistä väsymystä.. lähdin etsimään blogista inspiraatiota ”siihin huomiseen kun aloitan paremman elämän”, kun ei baarivaatteita valitessa mitkään farkut enää mennyt jalkaan ja loputkin puristi massiivisen läskitursun vyötärölle joka näkyi joka ikisen paidan kanssa.Perkele.

  Tykkää

  1. haha :DJa älä siirrä enää huomiseen, ALOTA TÄNÄÄN! Tee vaikka joku yks pieni muutos ja niin BUJATSAGA, siit se lähtee! Mikään ei oo hienompaa kuin se tunne, et voi pukea baariin IHAN MITÄ TAHANSA omasta vaatekaapistaan :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.