Bikini Challenge · edistys · Kroppakuvia · mitat · Paino

Bikini Challenge – 4. viikon tulokset

Halleluja! Halleluja! HallelujaHallelujaHalleeEEluujaa!

On selvää, että tämä BC:n ruokavalio sopii minulle todella hyvin. Vaikka viime viikko oli kevennetty (ja pahasti näyttää siltä, että tälläkin viikolla pakko vähän himmailla. Terveisin: Paula Koivuniemi) mutta silti paino humpsahti alas ja pääsin tavoitepainooni JA mittoja lähti TAAS. Totta tämä senttien katoaminen kohta hidastuu? :D aaahahaha, oon niin onnellinen, vaikka persetreeniin en vielä tänäänkään pääse <3

Nyt pääsin siis takaisin omalle vaa’alleni, joka näyttää vähemmän mitä äitini vaaka ja sen vuoksi uskon tähän omaani enemmän. Ikuinen optimisti :D Eli painossa näyttää nyt tulleen hurja tiputus, mutta osa selittyy ihan vaakojen eroilla.

Paino: 65,0 (-2,6kg viikossa / –3,2 kg alusta)
Rinnan alta: 80 79 77 76 76
Vyötärö: 75 73 72 71 70
Jenkkikset: 88 87 88 87 86
Lantio: 99 100 98 98 98
Reidet: 61/61 61/61 61/61 60/60 59/59
Pohkeet: 37/37 37/37 37/37 37/37 36/36

sivupose

KUUSKYTVIIS! Se tarkoittaa sitä, että marraskuusta (jolloin tämä kaikki oikeastaan alkoi) olen laihtunut sen 10 kiloa! Matkalla on ollut monta mutkaa, hidastusta ja takapakkia, mutta tärkeintä on se, että perillä ollaan <3 Ja olo on sellainen, että KANNATTI. Ihan helevetisti KANNATTI.

Ylläolevassa sivukuvassa on siis BC:n ekalta viikolta ja nyt viidennen viikon alusta kuvat! Ensi viikolla olis aika sitten ottaa ihan viralliset puolivälikuvat. Toivottavasti pääsen kuitenkin tällä viikolla reenailemaan, sillä vaikka ruokavalio toimii ja senttejä katoaa, niin silti ärsyttää jos pitää kaksi viikkoa keventää. Jos menee siihen, niin todennäköisesti jatkan BC:tä yhden viikon pidempään.

Ja huomenna on TANKKAUSPÄIVÄ

7 thoughts on “Bikini Challenge – 4. viikon tulokset

  1. Hyvin on tulosta tullut:) Oma BCni on vasta alkutekijöissään, mutta mukava seurata muidenkin edistymistä – pääsispä vaan itsekin jo treenaamaan täysillä!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.