Bikini Challenge · herkuttelu · Kroppakuvia · ongelmia · Ruokavalio · tankkauspäivä

Tankki!

Sori tämä hiljaisuus! :D Ei ole jäänyt tankkaus päälle, vaikka voisi olettaa kun tiistain jälkeen olen ollut hiljaa kuin hiiri. Minulla vaan hajosi digiboksin kaukosäädin, enkä pysty nauhoittamaan ohjelmia ja katsomaan kunnolla telkkaria, niin aloin katsoa Frendejä taas kaudesta yksi ja siinähän se aika on sitten vierähtänytkin. Flunssa on nyt virallisesti ohi ja ääni palautunut! Eilen kävin aamusta salilla, kolmella lenkillä on tullut käytyä ja huomenna tarkoitus taas salille. Kyllä tämänkin viikon treenit jäävät siis vähiin, mutta terveys ennen kaikkea ja onpahan vaan virtaa kuin pienessä pitäjässä viimeisille VIIDELLE viikolle! Siis tämä aika kuluu ihan tajuttoman nopeaa!

Joka tapauksessa jos kertoisin tuosta tankkauspäivästä alia MEGAMÄTTÖpäivästäni, kun se varmasti kiinnostaa :D

BikiniChallengessa tankkaukseen saa ihan kunnon ohjeetkin, eli paljon hiilaria mutta ei mahottomasti rasvaa eikä suolaa. Naurahdin. Hiilaria joo ajattelin syödä, mutta varmasti myös rasvaa, sillä suklaa on mun BFF.

Minulle iskee välillä ihan kaameat valkosuklaahimot ja se onkin ollut oikeastaan ainoa asia, mitä olen koko dieetin ajan himoinnut :D Oli siis itsestään selvää, että heti herättyäni suunnistan kauppaan ja ostan sitä valkosuklaata ja lemppariani Fazerinaa.

WP_20130903_002

Näitä napostelin jo Lidlin parkkipaikalla, kun odottelin paistopisteen aukeamista :D Aaaaahhhhh

WP_20130903_005
Sämpylä <3

WP_20130903_006
Pähkinä-nougat croissant <3

WP_20130903_008
Suklaatasku </3

Jälkimmäinen noista jäi kahteen puraisuun, sillä toi oli PAHAA. Ja minähän en tankkauspäivänä syö MITÄÄN pahaa :D Onneksi croissant oli sen verta hyvä, että kävin hakemassa niitä vielä kaksi lisää samalla reissulla kun hain 30cm kanateriyaki –subin täysjyväsämpylällä ilman juustoa. OMNOMNOMNOM

Voin sanoa, että tässä vaiheessa kello oli vasta vähän yli puolen päivän ja olo aika ällö. Makea yliannostus ja höttöhiilari pöhö ei tuntunut kovin mukavalta ja päätin, että jatkossa tankkauspäivinä en aloita päivääni suklaalla ja leivoksilla :D Oli pakko ennen leffan alkua käydä hakemassa Arnoldista smoothie, että saan edes jotain raikasta sisuksiini.

WP_20130903_031

WP_20130903_032

Sitten leffaan ja leffahan vaati leffaevästä! Ehkä oli hyvä, että Filmtownissa EI myyty suklaakarkkeja (noita paperillisia lukuunottamatta) niin jäi illasta rasvanmäärä vähän vähemmäksi ruokavaliosta :D En edes tykkää muista kuin suklaakarkeista ja sitten noista revi-kielesi-kirpeys-namuista. Perushedelmäkarkit yms on hyiällöyöks. En muista pussin kokoa, mutta ei se tainnut rikkoa edes 200gr rajaa kun turha ostaa noita kirpeitä karkkeja hirveää säkkiä kun ei niitä pysty syömään kerralla tolokuttomasti ja huomiseksi ei saanu jättää!

 

WP_20130903_009

Siinä aamun hiilariyliannostuksen jälkeinen mahtipallero :DD Ihanat mahakarvat <3
Ja joo, pullistelen! Kuten myös edellisen postauksen kuvassa. Eli ei se nyt rennosti noin massiivinen ollut.

WP_20130904_001

Tämä kuva on otettu keskiviikkona eli Dagen Efterina. Painoa oli tullut lisää 2,3 kiloa ja mahanympärys oli aamusta 8cm normia isompi, mutta päivän aikaan se laskeutui pikkuhiljaa. Muutama ekstrapöhösentti tuossakin vielä on ja keskivartalo normia pehmeämpi, mutta se oli odotettavissa! Jenkkis is back!

Nyt, perjantaina, painoni on edelleen aamuisin 2,3kiloa koholla ja edelleen vähän pehmeämpi olo mitä ennen tankkausta, mutta en ota siitä stressiä :D Tiedän, että söin TUHANSIA kaloreita, mutta en nyt todellakaan niin paljon, että oikeasti lihoisin tai kumoaisin saavutukseni. Kropaltani menee nähtävästi vaan hetki selvitä hiilari- ja rasvashokista ja tänään vatsa on toiminut sitä vauhtia, että eiköhän huomenna päästä aika lähelle tiistai-aamun lukemaa. :) TOKI painoon voi vaikuttaa sekin, että semisairastelun vuoksi salista on ollut taukoa ja kävin sitten vetämässä kunnon treenin pitkästä aikaa, eli lihakset on keränny nestettä itteensä. Ainakin ne on pitkästä aikaa kunnolla kipiät ja kävelen kuin batistiini-pingviini.

TÄNÄÄN vitutti tosin se, että vedin ihan liikaa pähkinöitä aamusta. Enkä tajua miksi! Mätöin ja mätöin ja mätöin. Sen lasken jo repsahtamiseksi ja ruoskin itteäni aika antaumuksella. Onneksi määrä oli kuitenkin sellainen että sen sai helposti “kumottua” kun jätti rasvat vaan veke muilta aterioilta ja skippasi välipalan, mutta silti ärsyttää, vaikka kalorit ja rasvan määrä on vuorokausisuositusten mukaisia. Joo, aterioita ei saisi skippailla, mutta tilanne vaati toimenpiteitä. Jatkossa olen kyllä entistä tarkempi enkä repsahtele  edes porkkanaan, niin ei tarvi sitten mököttää ittelleen.
Minulla on aina ollut ongelmana se, etten pysty pitämään mitään kaapissa, vaan kaikki naposteltava täytyy saada tuhottua asap. ja nyt cashew-pähkinät osoittivat, että se ominaisuus on minulla edelleen tallessa.

Nakkasin sitten loput pussista parvekkeelta alas, että saa oravat vähän talvivarastoa ittelleen ja kävin ostamassa toisen purkin soijalesitiiniä. On parempi, että meikä vetää rasvani oliiviöljystä ja lesitiinistä, pähkinät johtaa nähtävästi tuhoon jossain välissä :D

2 thoughts on “Tankki!

  1. Ei oo todellista, just kuolailin mielessäni tuollaista Lidlin pähkinä-nougat croissanttia ja muitaki paistopisteen juttuja omaa herkkupäivääni ajatellen (johon on siis vielä kolome viikkoa :D), paska vain ko niitä ei saa gluteenittomana. :( No, sitten ajattelin reipastua ja tulla lukemaan tänne jotaki sporttista ja kivaa sekä motivoivaa juttua, niin perkele Jenny, mitäs muuta sinä teetkään ko esittelet niitä herkkuja täällä! :D Nyt on kyllä pakko mennä ruokaostoksille toiseen kauppaan…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.