Arctic247Gym · Kuntosali · PolarGym · Rovaniemi · Sodankylä

Terveeks!

Huh! Onneksi alan pikkuhiljaa päästä irti Frendit-maratonistani ja hetkittäin on aikaa tulla myös koneelle :D Tänään otin mitat ja painon puolivälistä, mutta pistän ne esille vasta huomenna kun otan samalla PUOLIVÄLIKUVAT! Nyt kamerasta akku loppu niin hankala se on siinä koittaa kuvia saada.
Anyhow, aattelin nyt raatata hieman salikäynneistä, kun niiden pariin terveenä ihmisenä ja hyvin tankattuna olen päässyt.
WP_20130905_001 Viime viikolla tuli tehtyä siis kaksi salitreeniä alkuviikon paulakoivuniemeilyn vuoksi. Ensiksi Rovaniemen Arctic 247 gym:llä riuhdoin kahvakuulan kanssa ja onnekseni huomasin, että pystyin helposti tekemään liikkeet astetta isommilla kuulilla mitä aiemmin. Tästä riemastuneena ryntäsin lisäksi reenaamaan myös takareisiä makuulteen ja oli kyllä aika iso turn off tajuta, ettei se 25kiloa vieläkään nouse 15 kertaa nätisti ylös ja 20:kin kanssa oli tekemistä :D Eli ei enkkoja siinä!
Ehkä pitäisi vaan päästää nyt kiltisti irti siitä ajatuksesta, että pitäisi saada tuloksia salin puolella. Näin vähillä hiilareilla ja kalorivajeella sitä ei vaan tule tapahtumaan. Minulla on lokakuusta asti aikaa alkaa saamaan katu-uskottavia painoja irti lattiasta ja pidettyä kaukana ottastani, niin ehkä en nyt stressaa liikoja.
Ah, tein myös yhden jalan prässiä ja meni selkä kipeäksi. Iso peukku sille, että unohdin jalkapäiväkengät matkasta. Huomaa, että heti kun tekee pehmeäpohjaisilla kengillä jotain isoa liikettä jaloille niin selkäänhän se ottaa. Illan rullailin itteäni sitten kaulimen päällä vain saadakseni selkäni entistä kipeämmäksi seuraavaksi päiväksi. Nerokasta.
Palkattais hyvä hieroja. Maksaa en voi, mutta mainostan!
Anyone?
No one?
Däääääääääm. Kai se pitäis kisaamaan lähtiä, niin löytyis sponsoreitakin :D Olisko terve motivaation lähde?
WP_20130905_018
Salin jälkeinen naamani oli hieman liian siedettävän näköinen, eli treeni ei mennyt ihan niin perille kuin olisi voinut mennä. Mutta ei mennyt hukkaankaan!
WP_20130907_001

Toisena päivänä hipsin Sodankylän Polargymille olemaan katu-uskottava hevibodari pinkissä topissani. Kyllä vaan venyttelyt on auttanu, kun reeni tuntu ihan eri tavalla!
Maveen lisäsin kaveriksi vetoremmit ja heti nousi 40kiloa kevyesti ylös sen 15 kertaa!! Nyt ei kipeytynyt kädet ollenkaan, mutten oikein hahmottanut, että missä se tuntui sittenkään :D Eli tekniikka edelleen vissiin todella heikko. Täytyy vaan rohkaista mieli ja kinua joku opastajaksi salille, että saan siitäki liikkeestä kaikki irti.
Rannetuet avarsivat penkkimaailmani lopullisesti ja nyt nousee varsin vaivattomasti 32,5 kiloa 12 kertaa. Uuuuumama. Tästä se lähtee. Nyt vielä pitäis ostaa ne ikiomat rannetuet. Mielellään söpöt.

Tänään hypin ulkotreeniä portaissa ja kuolin klassisen hitaasti. Nyt tarkoitus venyä lattialla uusiin sfääreihin, ihastella elävää Stubaa, mennä aikaisin nukkumaan ja aamulla ottaa puolalaston kuvia kansalaisten viihdykkeeksi.
See you tomorrow!!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.